Si nuk isha unė gjallė? Un kam krijuar ēdo gjė, pėrfshi dhe atė qė ti kujton se ėshtė krijuesi.
Si ka mundėsi qe unė e di pse u zgjodh dielli pėr ditėn dhe hėna pėr natėn ateherė?
Mė pyet pėr ēdo gjė qė kam krijuar dhe unė tė kthej pėrgjigje (jo si Disa tė tjerė), se nuk jam fallco.
Mos ik nga realiteti !!! Ti mund te kesh 20, 30 , 40 apo 120 vite qe je lindur, ndersa qe dielli e hena te shendrritin diten perkatesisht naten eshte VENDOS (ihaaaa) shume heret (sa qe njerzimi se mbane mende dot).
Gjersa je gjalle une edhe mundem tbehm se po ''te besoj'' se ke bere te pa beren, por vet fakti qe ti nuk ishe gjall kur ky rregull i universit u VENDOSE te jete keshtu siq eshte sote dhe vazhdone te jete deri ne Diten e Gjykimit,vete fakti qe ti do vdesesh dhe do harrohesh se ke egzistuar ndonjehere dhe nga vete fakti qe u VENDOSE qe zjarri te kete cilesi/fuqi djegese , dhe nga fakti qe kete cilesi te zjarrit jo vetem ti por askush ne bote nuk munde ta ndryshoje, lene te kuptohet se ti je nje pjelle nga shume pjellat tjera i cili (ne rastin tende) eshte kryelart/mohues/jo faleminderues i Atije qe e krijoi, dhe i cili i ja atribuon vetes diqja per te cilen e dine edhe vet se eshte shume i pa fuqishem per ta bere.
p.s E dike ti se ku ishte/eshte pika me e ulte e tokes , e dike ti se universi zgjerohej dhe vazhdon te zgjerohet vazhdimisht, po ti e dike se malet jane ato qe e mbajne/ruajn/mundesojn token ta ket kete stabilitet qe ka dhe te mos tronditet nga termetet e pafundshme dhe te njepasnjeshme, a mos e dike ti proceduren e krijimit tende para se te ishe krijuar , a e dine , a e dine ....pergjigjeja eshte e thjeshte JO.
Kete dhe shume ma teper se kete e ka diture e dine dhe vazhdone ta dije ZOTI im. Ai eshte i Gjithedijshmi, i pa shok , i Vetem, NJE dhe qe te gjithe do te kthehemi tek AI.
Allahu xh.sh na meshirofte, nga Meshira e Tije e pafundshme, se kur del diqka si kjo nga nje krijese dy kembeshe, ka mundesi qe edhe qielli te permbyset dhe te na vershoje uji e ta na marrin ererat e fuqishme (tornadot) e te na djeg llava vullkanit.
Pra shpresoje e kuptove se je nje hiq.Ama bash hiq, qe as M-**** e vet nuk eshte ne gjendje ta mbaje.
Une distancohem shume shume shume large nga ajo qe ti ke pohu/shkru.
I Falemderuar qofte Allahu xh.sh
Amin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besi84 : 25-04-2008 mė 20:40
Ti qenke njė mėzat pa tru more. Paj ju po thoni se zoti e bėri qė dielli tė shėndritė ditėn e hana natėn. Simbas jush dita paska ekzistu para diellit. A mundet zoti tė bėjė qė dielli tė shėndrisė natėn??Aha, ti po kundershton vetveten i nderuar. Ju po pandeheni se dita dhe nata egzistokan pafundesisht dhe se do vazhdojne te egzistojne pafunde, apo ti e ke kuptuar ma ne funde se tpaskan rrejt ???
1. Per virusa skame nevoje i nderum... (sa femi qe po tregohesh mr kete gje)
2.Ty tpaska lan logjika i dashun alibaba, dita dhe dielli jan dy gjera qe funksionojn dhe u krijuan per te funksionuar se bashku.
3. Nese Ai done edhe mundet. Sa per koinqidenc ke nje rast kur para disa vitesh (sme kujtohet saktesisht se kur) , ne mesdite (ketu ne Gjermani) u erresua u ndezen shtyllat elektrike rrugeve dhe u ba thuaj se ishte 22:00 e nates.Kjo dukuri pereritet shume rralle (shpresoj e kupton per qfar fenomeni kam fjalen). Megjithate ajo qe po dua me tthane me kete eshte se kur AI qe VENDOSI qe te jete keshtu, munde ti ndryshoje shume leht ligjet e krijuar nga Ai vet dhe ti beje qe ato te funksionon ndryshe nga siq jemi mesuar ne ti shohim n'perditsshmerine tone.
4.2+2 mund te bejne edhe 100 edhe 100000 por edhe X (varet se ne qfare menyre dhe me qfare metode i llogarite ato). Mmegjithate po e shohe se nuk kuptone perse e kame fjalen, sepse siq dukevet ose je ende ne parashkollore ose ne shkollen tende keni mesuar vetem matematiken.
p.s Nga fakti se po e shohe se tu jane ''hargjuar'' argumentet,po e shpalli diskutimin te mbyllur. (se nuk po ka lezet mo)
per tmira besi
eidt: edhe diqka se harrova. Pra ketu shihet pabesia e juve ateistave, ju jeni ata qe e preni musafirin ne sofren e juaj pasi qe i keni dhene buke me ngrene, sepse jeni pa moral, te pa ndershem, dhe se nuk dalloni te bardhen nga e zeza, per ju qdo gje eshte e zeze.
TURP TURP TURP 1000 here
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besi84 : 26-04-2008 mė 11:47
HHHHAaa
ok
Ti veē me kėtė punė meru, studijoj nikat se pėr send tjetėr nuk qenke
Bile edhe paske njė pėrvoj me mushkat
Nuk ofron diēka konkrete
veē me mushka e me ''kėmbėt'' e gomerėve po merresh, sidoqoftė ti vazhdo me kėtė tempo se do arrish dikund veē kujdes mos po lėndohesh.
TĖ ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI
-------------------
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga proscriptor : 26-06-2008 mė 10:54
Unė e pėrsėris prapė: Ateizmi ėshtė i dėmshėm pėr budallikun.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt