Close
Faqja 23 prej 25 FillimFillim ... 132122232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 241
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Pse kėshtu flet njė mysliman i vėrtetė?

Ē'thotė islami pėr nėnėn?
    ēfare koiēidence muli i thojn mushkes gjermant.dreqi ta haje

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sepse une jam zoti dhe une e kam vendosur qe ajri thithet dhe uji pihet. Ai zoti tjeter qe thote qe i ka bere keto, genjen. Po une jam zoti i vertete qe i kam bere.

Me gjithe ate paragraf qe ke shkruajtur aty verteton edhe njehere ate qe te thashe me pare se fjala "fakt" nuk duhet permendur asnjehere kur paraqet gjera te tilla.
    Zoti im beri qe naten te shendrrit hena ndersa dieten te ndriqoj dielli...pse nuk e ndryshone ti kte gje, pse spo bene qe te ndodhe e kunderta meq po te duket vetja zot.!!!???

FAKT dhe ARGUMENT e ke Kuranin e zbritur nga Allahu xh.sh.
    Ndersa si argument plotesues kohen e fundit ke shkencen, e cila po i shijone nga afer ato qe u thane ne Kuran para 1500 viteve.

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    1. Ai qe me krijoi , Aii me mesoi se nuk ka tjeter krijues pos Tije
    2. Ndersa kur msova shkrim-leximin , fillova te lexoje Kuranin me qellim te njihem me per se afermi me Krijuesin, i Cili ashtu siq me krijoi edhe do te me marri shpirtin.

P.S shkenca eshte ajo qe po deshmon krijimin e qdogjeje nga nje FUQI MBINATYRORE... por ti meq nuk besone as shkencen as veten tendem e ke veshtire ta kuptoshe kete gje.

ju ka mar nqaf darwini .
    E paraė gjithė ata qė vazhdojnė dhe njohin shkencėn,e kanė pėr nder tė quhen -Vėllai i majmunit!-Andej vjen edhe ti por me njė ndryshim;Ti ke tė njėjtin zhvillim tė trurit kurse tek tė tjerėt truri ka evoluar.
    E dytai nuk ke rrjedhur por je pjerdhur fare.Nė kėtė rast unė them; Tė rrosh vetė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2007
    Postime
    8
    gjith besimtareve ju rekomandoj qe te heqni dore sado pak nga kurani dhe bibla dhe provoni te lexoni "homerin" atehere do te kuptoni se ca do te thote me te vertete "ateist". nqs do i kushtoheni me vemendje veprave te tij.
    shume besimtare nuk do kene me frike nga vdekja

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Zoti im beri qe naten te shendrrit hena ndersa dieten te ndriqoj dielli...pse nuk e ndryshone ti kte gje, pse spo bene qe te ndodhe e kunderta meq po te duket vetja zot.!!!???

Ndersa si argument plotesues kohen e fundit ke shkencen, e cila po i shijone nga afer ato qe u thane ne Kuran para 1500 viteve.
    Islami = te mos te duash te dish cfare eshte e verteta. Bindjet, jane ne fakt armiqte me te eger te se vertetes. Por islami bindjen e bazon ne injorance ... dhe injorante bota myslimane ke me tonelate.

Kurani zbriti nga xhepi i Muhamedit e ty te beri magjyp. Po dinosauret kush i beri? Shko shkollohu, se me vjen turp qe shkruan shqip. Na ndot racen.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Zoti im beri qe naten te shendrrit hena ndersa dieten te ndriqoj dielli...
    Kjo ėshtė gėnjeshtėr sepse para se tė ndriēon dielli e hėna nuk kishte as ditė as natė.

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Islami = te mos te duash te dish cfare eshte e verteta. Bindjet, jane ne fakt armiqte me te eger te se vertetes. Por islami bindjen e bazon ne injorance ... dhe injorante bota myslimane ke me tonelate.

Kurani zbriti nga xhepi i Muhamedit e ty te beri magjyp. Po dinosauret kush i beri? Shko shkollohu, se me vjen turp qe shkruan shqip. Na ndot racen.

Shum e drejtė po kujt ja thuaj? Ata dinė tė bėjnė tėrr-tėrr gjith kohės.Nuk tė bėn diēka pėrshtypje..?Si bibla edhe kurani shkruajnėKrishti ka thėnė,..kėtė,atė ...Muhameti ka thėnė;...kėtė...atė...!Pse nuk shkruajnė Unė Muhameti i biri i filanes dhe filanit them,apo urdhėroj kėtė...?Mirė muhameti qė s'kishte shkollė e nuk dinte tė shkruante,po krishti qė kishte bėrė shkollė?Kjo do tė thotė se genjeshtrat filluan mė mbrapa,sa e panė dobiēat se pėrfitonin nga gėnjeshtrat duke tallandisur lart e poshtė me fustanin nėpėr kėmbė.Bibla p.sh. njihet historikishtė se u shkruajt 480 vjet pas kryqėzimit tė krishtit kurse kurani diku tek 50 vjet mė mbrapa.prandaj dhe nuk ka dėshmi tė sakta por vetėm tregime e gojėdhėna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ali Baba Tepele : 25-04-2008 mė 13:23

Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin

Kaq injorant je ti. A nuk te kane treguar ne shkolle se si u zhduk fara e dinasaurusave apo ndoshta ke mungu gjat ores se mesimit kur eshte ligjeru per dinasauret ???
    Ndersa pytja se kush i krijoi ata eshte shume banale.

Edhe ata i krijoi Ai qe krijoi universin.

p.s ndersa mu me vjen keq qe je ''shqiptare''

Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Kjo ėshtė gėnjeshtėr sepse para se tė ndriēon dielli e hėna nuk kishte as ditė as natė.
    Aha, ti po kundershton vetveten i nderuar. Ju po pandeheni se dita dhe nata egzistokan pafundesisht dhe se do vazhdojne te egzistojne pafunde, apo ti e ke kuptuar ma ne funde se tpaskan rrejt ???

Unė e bėra qe naten te shendrrit hena ndersa dieten te ndriqoj dielli, pse nuk e ndryshon ai Zoti jot? Sepse nuk ėshtė aq i fuqishėm sa mendon ti. Unė jam zoti i vėrtetė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 25-04-2008 mė 14:07

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •