Une lidhshmerin ne mes te komunizmit dhe ateizmit se ne Shqiperi eshte perhapur ne kohen e komunizmit .
Leje se qfar kuptimi ka ateizmi se kete e di dhe kush eshte ateist , por pas disfates qe po keni se nuk po mundeni te provoni ndryshe se ka ekzistuar ateizmi ne Shqiperi para enverit & co vetem beni gam gam ketu .
-Shqiperia eshte vendi i ateistave . kete e njohin dhe te huajte .
- Ateistet jane njerzit qe zhvillohen me shpejt.
Jetoj ne greqi dhe jam nga ata qe kontriboj me cdo lloj menyre per bashkimin dhe zhvillimin e shqiperise
Feja e shqiptarit eshte shqiptaria .
C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !
DYNJAJA pa FUND....
Ne fakt eshte e kunderta absolutisht!
Komunizmi dhe islamizmi, katolicizmi, e ortodoksizmi e felliqesirat tjera te mentalitetit njerezor jane identike me dallimin e vogel qe komunizmi ka substituuar zotin me ideatorin e vet ndersa parajsen me utopine e saj ne toke. Nuk ekziston asnje dallim tjeter.
Por nje pakice e paafte mendorisht mendon se veshet e gomarit jane flatra dhe se ngjashmeria e gomarit aziatik me krahet e pellumbit te bardhe eshte me e madhe se me mushken. - Mushka ketu eshte komunizmi. - Gomari fluturues eshte besimi ne zotin aziatik. - Pellumbi qe nuk ngjet me asnjerin prej tyre eshte ateizmi.
Ateiste quhen te gjithe ata njerez qe nuk pranojne te jetojne si rober te analfabeteve primitiv te mentalitetit parahistorik.
Asgje tjeter.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pa me thuaj ti, i detyroi komunizmi (ne disa shtete) qe popullsia e atije shteti te sabotojn Zotin dhe te behen ateista apo e zgjedhen me vetedeshire ata qe te jene ateista.
Po fjalimet e stalinit ,marksit me shok i ke degjuar ti ndonjeher (ne video apo audio) ???
Gjynah qe nuk te kan treguar me shume ne lidhje me ate se kush ishin dhe qka i gjeti paraardhesit e tu (njerzimin e kam fjalen)
Krijoni Kontakt