ok valeri
nuk ka gje
sekrete mbae moshen
Me respekt Blerimi
ok valeri
nuk ka gje
sekrete mbae moshen
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Mire se erdhe valeria.
Emrin ja paske marre Valeria marinit,kurse bishtalecat ja paske marre,britey S*****.kurse fytyren e paske.Ema Bunton.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rezi_Mynihut : 10-12-2002 mė 14:47
vetem nje gje ske kuptuar ti bello:emrin ja kam marre vajzes time che e meglio di valeria marini,ndersa bishtalecat ja kam marre karakterit tim (nene=femije)dhe fytyren ma kan bere se kam marre.shpresoj se heret e tjera ve me shume kripe te "humori"juaj i pashtershem.ciao.![]()
po kjo ishte me e mire LOL
je fantastike , je shume simpatike
![]()
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.
tante grazie a che guevara.ME KETE NUK DUA TE THEM QE ME PELQEJNE VETEM KOMPLIMENTET,POR DHE DHE KESHILLAT I PRANOJ,VETEM SE JANE TE BAZUARA JO KOT ME KOT (SI HUGO).NUK KISHTE AS HUMOR AS NDONJE KRITIKE SERIOZE.MEGJITHATE.........!NJE BUZQESHJE PO E VE !CIAO!![]()
![]()
![]()
Mireserdhe Elbasanllije muahhhh
valeri quhesh strega ne chat po me duhet te them qe po te ishin stregat si ty do te desha te ishin gjith ditet halowen.
d.d
eh mi valeri
mire e ke ti
po na thuaj dicka me shum
me respekt Blerimi
sa per tanin eshte gjithmone gjentil....dhe se doni dicka per mua po ju them se jam nje nga nena e forumit qe me pelqen te bisedoj me atdhetaret e mi.sa per nikun e chatit nuk e kam vetem shtriga por dhe adhurushme dhe kjo varet nga njerzit sa arrijne te me vlersojne.besoj se ne cdo njeri ka nje ane te erret mbrenda vetes qe nuk e shpreh.kurse une shpreh te kecen.te miren duhet ta kerkoni.kam dy vajza dhe jam e martuar ,por kjo sdo te thote qe jam grua.rinine e kemi ne shpirt dhe eshte ky i fundit qe na zbukuron....me pelqen te gjeje shoke e shoqe te sinqerte per te hequr merzine dhe per te shprehur opinione te ndryshme .dhe sa per moshen po ju them se nuk jam me adoloshente dhe as ne pension.ha..ha..ha..dhe nje pyetje per tanin:si te duket forumi?a je bere pishman? tani ju uroj te gjithve gezuar vitin e ri dhe miresetsshihemi ne vitin 2003!![]()
![]()
![]()
valeri me behet shum qefi qe flet ne ate menyre
je nje ga ... me te mira te forumit
me gjithe ate une te pershendes shum edhe te uroj jet te lumtur
Me respekt Blerimi
Krijoni Kontakt