ASKUSH NUK I MBUSH MENDJEN ASKUJT PËR ASGJË. KY FORUM I PËRKET PJESËS SË BESIMTARËVE QË KY FORUM I PËRFAQËSON. QËNDRONI BRENDA TEMËS.
.
ASKUSH NUK I MBUSH MENDJEN ASKUJT PËR ASGJË. KY FORUM I PËRKET PJESËS SË BESIMTARËVE QË KY FORUM I PËRFAQËSON. QËNDRONI BRENDA TEMËS.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 19-10-2007 më 14:37
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Si fillim mos me ndryshoni me postimet.Pastaj sa per ktu ne shqiperi kemi degjuar se para ca kohesh jan ber disa vetvrasje.Te gjithe ata qe jan vetvrar kan qene femije dhe qe te gjithe merrnin pjese tek sekti juaj.Koecidence besoj
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Pershendetje ema. Ketu nuk eshte qeshtje urrejtje sepse te krishteret nuk jane te urdheruar qe te urrejne aske por t'i demaskojne genjeshtrat e satanit, ketu hyn edhe kulti i deshmitareve i prejardhur nga 'occult freemason' gjithashtu si mormonizmi. Me ka rene rasti te takoj misionare (kane qene nga Shqiperia) Deshmitare te Jehovait te cilet kane qene ne shtepine time dhe kemi biseduar, ishin te sinqerte por ata jane vet te mashtruar nga kjo organizate dhe nuk kane kurrfare njohurie per deshtimet e kesaj organizate, si ne profeci te deshtuara dhe doktrina pa kurrfare baze ne Bibel. Pastaj mos ta permendim sulmin ndaj Bibles, madje 'komshite e tyre' ('deshmitaret e xhihadit', Ahmed Didat & co.) shpeshhere kane perdorur materialet e kesaj organizate per sulmet e tyre ndaj Bibles. Mos u besoni se cfare te tjeret thone per Biblen por cfare Bibla thote per vetveten.
Deshmitaret e jehovait......nje kult,nje sekt shume negativ
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=86017
Lexoni këtë postim të kuptoni se nuk kemi lidhje me dëshmitarët e Jehovait. Lexoni pak më tepër dhe mos ia mbysni kot nëpër postime.
Postimet që janë jashtë teme, përfundojnë në KOSH.
Nën Hirin e Tij,
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtë I Shenjtë...
Ketu un nuk di ndonje qe te jet Deshmitar i Jehovait se ne radh te par nuk kan koh te merren me thashetheme se i urrejn. Edhe sa per vrasjet qe jan ber ne shqiper nuk edhe edhe shum gjera por di te them vetem nje qe Deshmitaret e Jehovait jan nje ne mbar rruzullin toksor mesojn te ter te njejtat gjera jan ne unitet me njeri tjeterin ashtu si eshte Biri(Jezui) mke Atin(Jehovain) ne unitet te dy edhe Deshmitaret jan ne unitet me ta,edhe po deshtet mund ti quan edhe nga trinitet nderroini emerin ne miljonatet, se nuk i kuptoni ato qe lexoni se thjesh nuk doni ae ti kuptoni.
Krijoni Kontakt