Ti thoje qe i bej pyetjet nga Bibela edhe pergjigjesh perseri nga Biblea edhe e vlersoj kete.
Une kam disa pyetje qe jan logjike edhe te arsyeshme edhe do te doja po te jete e mundur qe te me japesh pergjigjen nga vete Bila.
Te gjithe e dime qe Bilela eshte e harmonishme edhe nuk ka pjese qe te bien ne kundershtime me njera tjetren.
ateher une desha te di pergjigjen e ketyre pyetjeve(ka shume por vetem disa do permend)
1.)Cfare eshte TRINITETI edhe ku bazohet ne Bibel por qe te mos jete ne kundershtime me pjeset e tjera???!
2.) Nese Perendia eshte dashuri ne baze te 1Gjonit 4:8 perse duhet te egzistoje Ferri i zjarret ku njerezit do te vuajne ne perjetesi???!
3.) Ne lidhje me shpirtin, Car eshte ai? Nese eshte dicka tjeter edhe nuk jami ne vete perse nevojitet? Mekatin kush e beri njeri apo shpirti? (e ka shume pyetje ne lidhje me kete edhe me duhet qe te bej chit-chat per keto tema.
edhe nuk dua te shkruaj edhe shume se me sa kam pare me jan ber shume moderime se une shkruaj edhe nr i postimeve te mia ne ven qe te rritet

zvogelohet.)
edhe te gjitha keto pytje kane edhe nen pyetje ne lidhje me pergjigjen qe do te jepeni. Por kujdes se mos bine vete me kembet e tuaja brenda duke shtremberuar ato qe thote Bibla Zbulesa 22:18,19.
Krijoni Kontakt