Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Per temparamentin psikologjik qe gezojm ne shqiptaret drogat e lehta do te ishin te dobishme ne njeren ane po pikerisht ngaqe ne kemi nje temper qe snjeh kufi ato mund te kthehen ne te demshme se mbas te lehetes vjen e renda dhe ky lloj temperi sdo tu kenaqte vetem tek te lehtat.Per mendimin tim duhani duhet te ndalet sepse jo vetem te demton nga shendeti por edhe nga ana ekonomike njoh shum njerez qe lene ne mjerim femijet edhe duhanin se lene.Nje cigare ashish me cmim te lire te prodhuar ne vend do tu bente mir nevrikllekut tone po kush do ta kontrollonte qe kjo te ngelej vetem tek nje cigare ashish ne dit dhe jo me teper,dhe larg femijeve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    pro legalizimit.demokracia eshte nje term qe perfshin gjithcka te lire.ilegalizimi cfare solli???njerez perdorues e jo tregetare,pas hekurave te burgut.zgjidhje eshte kjo?

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Jam pro legalizimit , keshtu do evitoheshin gjith keto probleme qe jan tani ...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kunder,kam pare nje kamerier italian qe i dridheshin duart,theu gjith gotat,e di pse?nuk kishte pire cigaren e hashishit para se te fillonte pune,gjate punes duhet te pinte te pakten 4,pa llogaritur pasojat e pakthyeshme shkaterruese qe jep droga ne tru.

ps.te gjithe te droguarit perfundojne me alucinacione,me e pakta me depresion te thelle.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pro legalizimit, jo per gje po proibicionizmi nuk eshte se e zgjidh problemin.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Pro legalizimit, jo per gje po proibicionizmi nuk eshte se e zgjidh problemin.
    as legalizimi nuk zgjidh gje,perkundrazi,e perkeqeson.
    mjafton te shkosh ne amsterdam,"parajsa" e drogmeneve,perqindja me e larte e popullsise se droguar ne gjithe europen.aty shihet fare qarte ēa ben legalizimi.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga TaulantM Lexo Postimin
    Per vete jam pro vetem nqs behet me standartet e duhura.Per vete nuk marre por jam perkrahes se besoj qe legalizimi do te permirsonte shume probleme qe shkakton droga ne cdo shtet.
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Jam pro legalizimit , keshtu do evitoheshin gjith keto probleme qe jan tani ...
    Une do ta legalizoja edhe vrasjen, sepse keshtu do te zgjidheshin shume probleme qe jane tani

Anash humorin e zi, por qeshtja e moslegalizimit te droges eshte e lidhur ngushtas me qeverite.

Keshtu perderisa qeverite jane te vetmet pale qe fitojne "legalisht" nga shitja ne tregun e zi, ata kurre nuk do te lejone legalizimin e saj. Ka pasur tentime te tilla, por jane korruptuar shpejte dhe jane mbyllur si te pa diskutueshme. Mos kujtoni se eshte ide e re kjo.

Nuk eshte droga ajo qe vret por keqperdorimi i saj. As helmi nuk te vret po nuk e keqperdore!

p.sh.: Merr pak helm minjesh, dhe ne vend se t'ia japesh miut nga nje luge, 3x ne dite qe i takon, ti e merr e pi vet, -eshte e sigurte se do te te bej dem fatal.

Nejse, diskutim te mbare.
    P E A C E
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk ka llogari se i bie ēmimi.

Ajo cka thot BAptist dihet shume mire, por ketu mendoj s epo diskutojme nga nje qasje tjeter...;
    une personalisht mendoj se marihuana apo bari dhe hashishi duhet patjeter te legalizohen dhe ketu gabimi mendoj eshte se sidomos them per barin, pra gabimi eshte se nuk eshte dashur te cilsohet si droge dhe mos te quhet droge, por te quhet cigare e fort dhe te jet ne shitje siq jane cigaret ;marlboro, puro etj etj e mos te quhet droge, se vet termi-nocioni droge te tmeron disi.., pastaj dua te them se ka shume psikolog sidomos, qe kane qene dhe jane por legalizimit sidomos te barit,
    A tek hashishi mendoj se qendron nje ide tejter sepse ne perpunimin e tij ka strukture nese mund tethem me te nderklikuar dhe dihet, e per ata qe nuk e dine, hashishi, me se shumti i semun njerezit dhe pikerisht i ben paranoik, ose i smun psikikisht dhe nese teprohet ne shume raste ndodhe kjo...

e zgjata pak, por then thjesht bari, mor vlla eshte lule qe e rrit toka...
    a drogat sintetike qe marohen ne laboratore jane dic tjeter, qe et gjith e dim dhe jam kunder tyre, sepse duhet se cfar shkaktojne, nejse
    shendet

PRO - barit dhe hashishit, ne masė...

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Kategorikisht kunder legalizimit jam, madje do ishte mir te merren masa me rigoroze edhe per ilegalet.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  2. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •