nje gje nuk kam kuptu akoma pse si pelqente flamuri i Rugoves Albin Kurtit ?!
a nuk ishte kuq e zi dhe me shqiponje ne mes ?!
nje gje nuk kam kuptu akoma pse si pelqente flamuri i Rugoves Albin Kurtit ?!
a nuk ishte kuq e zi dhe me shqiponje ne mes ?!
źshtė shumė e dukshme , si thot populli "edhe nga aeroplani duket" se qeveria e Kosoves ėshtė njė kukull qeveri .
Kam frikė se kjo qeveri me miratimin e kushtetutes e cila bazohet nė pakon e Ahtisarit do tė na shkaktoi dėme shumė tė mėdha pėr tė ardhmen e vendit .
z. Kurti dhe z.Stavileci e kanė bėrė shumė tė qartė gjendjen nė tė cilen jemi dhe po "rrasemi" thell e mė thellė pėr cdo ditė.
Kam frikė se kur vie koha e bėrjes sė Kosoves sė Pavarur do tė kemi shumė telashe , e kėta far politikanė tanė do tė jenė tė pasur , e kur vie puna te pėrgjegjėsia , do tė gjuajn fajin diku tjetėr, si Umnikut e Eulexit .
Kili
SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
nuk mund te pergjigjem ne emer te albinit por flamuri i rugoves nuk i ka pelqy edhe shumkujt tjeter sepse ateher askush nuk kerkonte ndrrimin e flamurit te kosoves dhe na mjaftonte flamuri kombtar,ndersa tani pas shpalljes se pavarsis patjeter na duhet flamuri shtetror edhe ky deri ne bashkim sepse megjithat ne kemi flamurin kombtar,edhe un nuk kam mund ta kuptoj pse rugoves i pengonte UQK-ja dhe flamuri i UQK-seapo TMK-se,ne rezidencen e rugoves kemi pa flamur te ndryshem e kurr skemi pa flamur te UQK-se apo TMK-se
Krijoni Kontakt