Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    116
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    ti e kupton qe une nuk perfaqsoj opoziten, apo jo?

....nese ato, pra pozita e opozita "balancojne" njera-tjetren me pislleqe te tipit mafioz, ne nuk na duhet te behemi pale me ata, perkundrazi.

falemnderit per mirkuptimin.
    Jam plotėsisht dakort por kur ti shkruan vetėm pėr "XHIMIN" e Berishės atėhere vetkuptohet qė nuk je neutral ashtu siē kėrkon tė paraqitesh.

Megjithatė, pėrsa i pėrket "XHIMIT" tė Berishės, duhet tė theksoj faktin se qėnia e tij nuk vėrteton asgjė.
    Ne jemi tė gjithė shqiptarė dhe e dimė se shumė "Businessman" kujtojnė se me punėsimin e njė tė afėrmi tė dikujt qė ka njė post, nė rast nevoje ata mund tė ushtrojnė ndikim tek personi nė fjalė nė dobi tė punės sė tyre ose tė paktėn kujtojnė se me kėtė gjė ata mund ta kompromentojnė atė. Ka shumė mundėsi qė Delijorgji apo edhe tė tjerė mbas tij e kanė pasur kėtė gjė nė mėndje kur kanė punėsuar "XHIMIN".
    A ka ardhur deri aty sa Delijorgji tė mund pėrdori "XHIMIN" pėr tė mbrojtur firmėn e tij tek Berisha, kėtė gjė ne nuk e dimė dhe kush pretendon njė gjė tė tillė ai duhet edhe ta provojė me fakte.

Pra do tė ishte mė mirė qė ti lėmė thashethemet dhe kush e ka mundėsinė ti vihet punės pėr tė vėrtetuar ose pėr tė hedhur poshtė kėto thashetheme.
    Vetėm me thashetheme nuk mund tė denigrohet as edhe njė njeri i thjeshtė e jo mė njė kryeministėr.

Pėrshėndetje

i/e regjistruar Maska e cikita
    Anėtarėsuar
    12-05-2006
    Postime
    117
    po nuk ka dashur te bie ne sy more qe eshte kunati i shokut xhemal..hahahha
    se vashdon ideja dy veta nga nje familje ne nje krim..me falni ne nje ndermarrje nuk pranohen a kuptoni...

po mjere populli thuaj..po per keto ...njeri pas tjetrit ...

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    cituar prej drity,

o duj si veten, nuk ka rendesi ke perfaqeson por se ēfare propozon. deri tani, asgje
    une shikoj dy gjera ketu:

une kam lehur ose propozuar, kjo ne varesi te degjimit (shikimit) te seleksionuar qe ka personi (ose edhe "kolektivi"):

sali berisha te largohet nga qeveria dhe PD; qeveria te riformatohet, kryesisht me PD - ka antarsia e PD mjaft udheheqes potenciale - nuk jap emra, se do te ndodhe ashtu si ne te kaluaren, qe saliu i ka eleminuar, denigruar.

drejtimi i pd dhe qeverisja te pastrohen nga komuniste, sigurimsa e instigatore te '97;

pd te kthehet me te vertete nje parti elektorale

keto sa per fillim te ktheses per te patur nje parti me te vertete demokrate, qender e se djathtes, (jo terma me bollek liberal, ekstrem, xhuvel, imam, bedel) jo viktime e sigurim-komunistave sic eshte tani - dhe harxhet i paguajne antarsia, per te shkuar ne mitingje dhe votime qe te fitojne zgjedhjet ata qe ishin ...

ja pra propozimi im

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Zoti xhimi (ramet pac) 2 gishta bosh, (per estetik a me kupton).....Eh i shkreti u kthye nga anglia ( nje vende i varfer, ska pune, nuk paguhesh), per te punuar si nje njeri i thjeshte me nje roge 1000leke ne dite, po te plotesonte normen sigurisht .....gjynaf ....

Flisni per lidhjet qe ka me Salen, po s'ka lezet me u tall e me qesh me te vdekmit

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Flisni per lidhjet qe ka me Salen, po s'ka lezet me u tall e me qesh me te vdekmit
    Bukur e the ...Po kur vete sali dinosauri po qesh , e po tallet dita dite me te vdekurit, po kur vet ai me doren e tij "te paster" e ben nje gje te tille . pse une duhet te jem serioz ne lidhje me zotin xhimi ( qe ramet paste sigurisht) duke qene mese i vetdijshem, dhe duke pare femijet qe per 1000leke kishin ne dore vdekjen , numeronte millionat ???......

Citim Postuar mė parė nga rotullusi Lexo Postimin
    Bukur e the ...Po kur vete sali dinosauri po qesh , e po tallet dita dite me te vdekurit, po kur vet ai me doren e tij "te paster" e ben nje gje te tille . pse une duhet te jem serioz ne lidhje me zotin xhimi ( qe ramet paste sigurisht) duke qene mese i vetdijshem, dhe duke pare femijet qe per 1000leke kishin ne dore vdekjen , numeronte millionat ???......
    Secili tregon veten lal. Se tallet Sala s'do tallem dhe une. S'po thot njeri te mbajme zi, po nuk kan lezet fare ca postime ktu.

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Secili tregon veten lal. Se tallet Sala s'do tallem dhe une. S'po thot njeri te mbajme zi, po nuk kan lezet fare ca postime ktu.
    Po normale qe une arij te ndjej dhimbjen e atyre qe humben jeten , popullit te thjesht , por kure sesi nuk mund te ndiej dhimbje per zoti xhimin ....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    sipas gazetave delijorgji dhe me edvinin e paska grure..
    ndertoka grataciela delijorgji ne tirane ne trojet qe i ka dhene edvini..
    hajde hajde..

angel..

nicku yt do me thene..engjell..
    nje engjell nnuk gajaset kur flitet per te vrare ne nje tragjedi..

ndrroje nickun ..vere djall ose mi-gjirize..

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    gjynof si e paska lon kunotin magazinjer.hajde menje hajde
    Kunati i shokut Xhemal lol.

Me keto "krushqi" qe bejne keta politikanet tane, po na e cojne Shqiperine me dyvak ne varr ...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  2. A kemi njė politikė kombėtare sot?
    Nga Ingenuous nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 06:56
  3. Analiza dhe komente pėr zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Rikthimi i themeluesve tė PD-sė
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  5. "Nano Ik", protesta sėrrisht nė Bruksel
    Nga Asteroid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •