Parashtrohet pyetja , PSE ja dhane Pekingit ti organizoje lojerat duke e ditur se si eshte puna ?
Parashtrohet pyetja , PSE ja dhane Pekingit ti organizoje lojerat duke e ditur se si eshte puna ?
Duhet bojkotuar edhe vajtja ne amerike, sepse ka pushtuar Irakun.
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une jam per bojkotimin me mosmarrje pjese ne Ceremoni te hapjes te lojnave asnje burreshteti i huaj.
Ky do ishte pra grushti me i madh per qeverine kineze qe mundohet ne menyre tinzake te fshfi perdorjen e dhunes ndaj popullit tibetanė.
Lojrat olimpike shkojne e vijne ato nuke zgjasin me vite ne kine por tortura dhe shkelja e te drejtave te njeriut po vazhdon qe 60 vite ne Tibet keshtuqe lojrat nuke ka nevoje te bojkotohen se edhe po u bojkotuan ato edhe me tej populli atje do te shkelet.
Duhet derguar nje not e qarte qeverise kineze me peticion se ne nuke lejojmi qe te shkilen te drejtat e njeriut dhe te shtypet nje popull dhe as qe lejohet te pushtohet nje vend qe nuke eshte i tyre.
Te lejne te lire popullin tebetane te vendosi per ardhmerine e saj.
Un jam per me i bojkotu kto lojra, ka shum arsye , me kryesorja shkelja e lirive dhe te drejtave te njeriut.
Po pse te bojkotohen perderisa ju jane dhene Lojrat Olimpike. Nqf se do ishte ndonje problem qe kina eshte vend komunist dhe perdor force per te arritur ate qe do atehere nuk do ua lejonin te ishin organizatoret e lojrave olimpike.
Per mendimin tim sduhen bojkotuar ne asnje menyre. Pastaj ci plasi Europes se cbehet ne Kine dhe afer saj, po thuaj qe kan ndonje kunj ( pun ekonomie dhe zhvillimi ) kto qe bejn perr - perr.
Hajt me tmira.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
A do te bojkotohen lojrat Olympike ne Angli, meqe Anglia ishte aleatja kryesore e SHBA-s ne katastrofen e Irakut?
Shtrohet pyetja.
PS: Jam kunder bojkotimit, por pro-presionit diplomatik (dhe mjeteve te tjera) qe Dalai Lama te ulet ne nje tavoline me presidentin e Kines dhe te kete nje zgjidhje politike te problemit. Plus sot Kina lejoi per here te pare gazetare te huaj te hyjne ne Tibet. Kuptohet, s'jane dhe aq te lire per intervista, por gjithesesi nje hap pozitiv.
Krijoni Kontakt