Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Reagimi juaj ndaj akuzave tė padrejta!?

Pėrditshmėria ėshtė e mbushur me tė papritura, por njė akuzė e padrejtė nė familje, nė punė, nė shoqėri, drejtuar juve mund tė thyej durimin, mund t’ju hutoj. Personalisht, mė parė kur mė akuzonin padrejtėsisht nervozohesha tepėr, filloja tė mbrohesha si i ēmendur, duke u munduar tė shfajėsoj veten dhe flisja shumė pėr t’i bindė tjerėt se s’jam unė ai qė duhet tė akuzohet. Gjestet e mia e venin nė dyshim palėn tjetėr dhe unė duhej tė jepja edhe prova tjera pėr tė vėrtetuar pafajėsinė time. Sot, kur mendoj se jam pak mė i pjekur, njė akuze tė padrejtė i pėrgjigjem me shumė gjakftohtėsi, me indiferencė totale dhe e marr me njė moskokėēarje tė theksuar. Fatmirėsisht, kjo sosėn punė! Jua preferoj njė veprim tė tillė.
    • Po ju si reagoni kur akuzoheni padrejtėsisht?
    My silence doesn't mean I am gone!

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    varet per cfare padrejtesie behet fjale. nese eshte dicka e vogel per te cilen nuk ja vlen te mendosh gjate, le te kaloje,injoroj.por nese jane padrejtesi qe ne nje fare menyre ndikojne ne jeten time atehere reagoj.mundohem gjithmone te jem e duruar dhe te mos pergjigjem menjehere. pres qe te qetesohet gjendja dhe pastaj shkoj tek personi/at i/e interesuar dhe me gjakftohtesi por shume e vendosur per te rifituar te drejten time, kerkoj ose jap shpjegimet e duhura. ne kete menyre arrij pothuajse gjithmone ti ve gjerat ne vend.
    por ka dhe raste te vecanta ku reagoj ne menyre impulsive ndaj nje padrejtesie dhe atehere ska arsye te me mbaje edhe pse une e di shume mire qe duke reaguar jam une ajo qe kaloj nga ana e te gabuarit..por jemi njerez dhe nuk mund te jemi gjithmone gjakftohte
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Tema tė Ngjashme

1. Cili do tė ishte reagimi juaj pas njė ndarjeje?!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 16-12-2023, 06:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj njė "ngacmimi".
    Nga thugish nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 09-10-2007, 15:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •