Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ne fakt ishte mire qe te nxirja nje shembull konkretisht por nuk do ta bej kte, jo sepse nuk mund te gjej shembuj por sepse nuk eshte e drejte qe tju kushtosh nje teme te vetme ketyre lloj njerezish
    Dashje pa dashje ua ke kushtuar. Kjo eshte nje teme e vetme per ta, veqse enigmatike! Nuk me pelqejne paragjykimet mbi personalitetet e njerzve, e aq me teper kur behet fjale ne virtualitet! Kam vene re se ne forum gjume gjera qe sjane per tu marre seriozisht, merren me nje seriozitet te jashtzakonte. Mos harro...virtualiteti eshte nje loje me maska.Shfrytezo anen edukative te tij, harro te tjerat...eshte mendimi im.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [QUOTE=Zeri_i_Mirdites;1865028]Nuk me pelqejne paragjykimet mbi personalitetet e njerzve, e aq me teper kur behet fjale ne virtualitet! Kam vene re se ne forum gjume gjera qe sjane per tu marre seriozisht, merren me nje seriozitet te jashtzakonte. Mos harro...virtualiteti eshte nje loje me maska.Shfrytezo anen edukative te tij, harro te tjerat...eshte mendimi im.[/QUOTE]
    vertet keni dhen mendim shum korekt ,asht virtuali asht foje me mask bile me i fsheft se refimi te prifti...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Dashje pa dashje ua ke kushtuar. Kjo eshte nje teme e vetme per ta, veqse enigmatike! Nuk me pelqejne paragjykimet mbi personalitetet e njerzve, e aq me teper kur behet fjale ne virtualitet! Kam vene re se ne forum gjume gjera qe sjane per tu marre seriozisht, merren me nje seriozitet te jashtzakonte. Mos harro...virtualiteti eshte nje loje me maska.Shfrytezo anen edukative te tij, harro te tjerat...eshte mendimi im.
    Flm per komentin. Nuk di nese me ke kuptuar mbase dhe une nuk jam shpjeguar qarte por kte doja te thoja : si ka mundesi qe pikerisht pse eshte thjesht nje forum duhet ta marin aq seriozisht dhe te shprehin ligesine, sepse ktu (te pakten sic e mendoj une) nuk eshte ndonje gje aq madhore saqe ti preken interesat personale njerezve.
    Personalisht nuk arrij ta kuptoj se si nje njeri ka nje mllef aq te madh nga brenda nga nje postin me opinion te kundert ????
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Te jem e sinqerte ky ishte nje postin ne nerva e siper dhe nuk ka lidhje apsolutisht me mua personalisht. Faktikisht nuk eshte per tu habitur fare sepse ketu ka te drejte cdo person te shkruaje. Po permend thjesht nje fakt: Sic e dini te gjithe neve kemi nderin qe ne mesin tone kemi nje njeri me aq vlera sic eshte Zoti Agim Doci. Fillimisht nuk e kam besuar qe eshte ai vet por me vone u binda. Tani ne postimet e tij lexoj komente qe te vjen turp ti lexosh. Si e mer guximin ti qe ti shkruash te tilla komente nje personi te till??

Gjithsesi nuk do me pelqente me te komentoja ne kte teme pasi ne fund te fundit nuk duhet harruar qe ne virtualitet ka te drejte te jape komente cdo njeri qe i ka ren nje kompjuter ne dore......

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Car e vret mendjen per gjera virtualiteti Michelle,jam dakort me mendimin e Zerit...forumit shfrytezoj

anen e edukative me shume dhe te tjerat jane dytesore!

Sot s'po meren vesh njerezit ne realitet,kush jane dhe ca jane,jo me ne

virtualitet, qe me ka rastisur te njoh dhe njerez me 10 personalitete lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Car e vret mendjen per gjera virtualiteti Michelle,jam dakort me mendimin e Zerit...forumit shfrytezoj

anen e edukative me shume dhe te tjerat jane dytesore!

Sot s'po meren vesh njerezit ne realitet,kush jane dhe ca jane,jo me ne

virtualitet, qe me ka rastisur te njoh dhe njerez me 10 personalitete lol
    Une nuk e vras trurin Endless per zotin fare me keq per ata qe e vrasin dhe ajo me shtyu te hap kte teme
    te pershendes ty tiranaso

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    mua me habit me shume fakti qe njerzit jane aq koke bosha sa mendojne qe mund te njohin dike nga bisedat virituale.

njeriu ketu mund te flasi thjesht per te pare reagimet,thjesht per te acaruar dike,dhe shume shume gjera tjera.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Forumi virtualitet eshte...nuk e di pse shume njerez i marrin gjerat kaq shume seriozisht!!
    Fundja nese nuk te pelqejne shume diskutime apo opinine te dhena...mjafton mos ta frekuentosh forumin dhe e ke zgjidhur problemin tend!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Vendndodhja
    Ne kete fshat elektronik!
    Postime
    56
    Te pakten jane vetvetja!Ca te besh jeta na meson se ka si te mirat edhe te keqijat.Me e keqe
    per mua do ishte sikur te keqijte te shtiren si te mire.

Deep down underground

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    une jam kunder fyerjeve dhe sharjeve

ndersa

mendimi i kundert ose ndryshe eshte i domosdoshem
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta III boterore dhe fundi i botes (1)
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-04-2018, 12:36
  2. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  3. Jeta ėshtė njė fitne
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 09:05
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •