[QUOTE=MmEeTtIi;1865575]sabriu, me fal amo je mirë kshtu ti ? apo je kundra pavarsis ?
ore këtë pavarsi e kan festu 10 milion shqiptarë, e ti kundra saj je ? mos na trego ti rezuluta e sene tjera kur thaqi vet ato rezuluta i ka nënshkr e ti del me i meqem se thaqi thu pavarsia pa vetvendosje e sdi cka perzin këtu, të ka qu albin kurti ? cfar fole more ti ? te gjith e dijm edhe pse jemi shtet smundim disa gjera me i ba por sjemi kundra pavarsis si ti.
ke marr disa text ki kopju e ajde vetvendosjes i ban tifoz ktu, kshir mer cfar fol se na morre fytyren, njerzit (si ademi) nga 50 antarë të famijles i kan humbë për këtë pavarsi, e ti shqipetar idiot del qon kry kunder pavarsis. turp tkesh turp
edhe dicka mos na kopjo këtu ksi ligje t'albinit se ta kishmi degju këto sot ishim pa negociata. pa sene tjera, e as pavarsia nuk kishte ardhë, se me vetëvendos u vendos edhe ne vitin 1991 me duket kur vendosi rugova e shpalli kosoven shtet, por sa shtete e pranuan ? vetem shqiperia po hiqju ktyne llafeve te këti pisi se ky si thojn pleqt " njo e din e dhjet si din"[/QUOTE
Edhe fillikat vetem ne jeshe,
mos dil rruges te njerezise
je perpara vetes tende,
je perpara perendise.
Naimi
Haaaa sabri patrioti
ne njeren an paguheni nga graqanica per mos njohjen e shtetit te kosoves
dhe hani m... ashiqare per ket
ndersa ne anen tjjeter kinse nuk ini kunder shtetit te kosoves
pun titist-kumunisti ma
tradhtaret e hafit nuk kan briera as bisht o sabri o
Siku te ishin gjalle Gjergj Fishta e Faik Konica e dini se si ishin deklarue per kete "varesi"
Une per vete e di po ti?
Nje njeri i cili nuk eshte ne gjendje ta jap edhe jeten per fjalen e shkruar te lire ,te mos shkruaj fare.
Une shkruaj e beje lufte pa maska.
Vetem me ndihme e zotit arrihet qellimi.
Sabri Selmani
sabri tregoju te tierve se une e di
ku ishe ne kohen e luftes dhe qfar bere ti
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Nje njeri i cili nuk eshte ne gjendje ta jap edhe jeten per fjalen e shkruar te lire ,te mos shkruaj fare.
po ti pse shkruan, kur nuk je ne gjendje te japesh jeten per fjalen që shkruan??
per fjalen PAVARSI, mos une ka mbi 10.000 Shqiptarë që e kan humbur jetën.
familja jashari ka 59 të vrarë per fjalen Pavarsi, po di je gati te japesh jeten per fjalet qe thua, " Nuk ka pavarsie pa Vetëvendosje?" më fale po, mund të jeshe edhe serb, turk, grekë apo dicka tjetër që fole kundra shqiptarëve, po sta ve veshin kush.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
ahh, mendova mos je gjë kundra pavarsis, të gjithë kemi qefë të jemi tersishtë të pavarur, por në luft nuk morre pjes ti e unë, që të fitojm luften vetë. e kur dicka nuk e blenë ti vetë, po ta blenë dikush tjetër. Ai do të thotë dikurë " UNË TË KAM BLE KËTË" pra lufen nuk e fituam ne, na e fitoj dikush tjeter, e tash kry ne vete smund të bejm, duhet të bejm si thojnë ata.
E kur është ai i fort, mundë të perfitosh edhe ti, se nga i forti nuk humb po fiton. i marrim më të mirë, na e kthejn më të mirë.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
kush po thot qe sabriu eshte i fetmuar qe nuk e njef pavarsin e kosoves
shiqone qfar mase ka pas veti sabriu dhe albini i vetvendosjes
Protesta në Beograd, për të shprehur zemërimin e tyre pas shpalljes se pavarësisë së Kosovës.
Krijoni Kontakt