mendimet kritike jan me te vlefshme kur jepen nga eksperienca!edhe ajt tregoje mendimin tend tash sa na lodhe![]()
mendimet kritike jan me te vlefshme kur jepen nga eksperienca!edhe ajt tregoje mendimin tend tash sa na lodhe![]()
Shko Shfleto postet e mija dhe e shef se cka kam then se u lodha tu shpjegu disave qe hyn pa pandeyur ne tem dhe qe nuk e kan lidhjen se cka diskutohet nese don ta dish se cka eshte diskutuar shko me lart dhe shofi postimet e mija dhe cdo gje do te behet e qart qe do te thot kape ritmin e temes pastj diskuto , a per Treshet te dhash disa linka mer lexo ose shfleto ne Google ose dikyund tjete rdhe e shef kur ndoshin Treshet me sqarime nga psikolge.
Pra prej teje nuk kam pa snji mendim kritk a je PER apo je kUNDEr dhe Pse je PER ose PSE je KUNDER?
Kthehu ne fqet e meparme dhe e shef cka eshte diskutuar.
Nuk pyes per eksperiencat e Forumcive pyes a jan Per apo jan Kyunder se spo me vyn eksperiencat.
Mia San Mia
nese ti mendon dhe lejon qe lidhja bashkshortore eshte monotone ajo do te behet monotone dhe e kunderta.
nga ana tjeter nese ti deshiron te besh treshe pra bashk me gruan edhe nje femer tjeter, kjo do ti jap nje arsye me teper gruas per ta ber edhe ajo nje treshe tjeter me aktor tjer.
rezultatier nje fantazi seksuale humb gruan dhe femiljen.NUK JA VLEN^poshte[/QUOTE]
nga kjo cka kupton ti se jam pro ose kunder treshes??
Jam totalisht kundra , dua qe jeta ime private te ngelet mes meje dhe mashkullit qe kam ne krahe , nese ai do te donte nje femer tjeter tregon qe un se kenaq aq sa duhet, ose ka deshir te eksperimentoj , dhe shum mire mund te vazhdoj me dike tjeter te bej cte doje , te tilla perverslliqe si toleroj , jam akoma me antiken sa per kete gje ..........
nga kjo cka kupton ti se jam pro ose kunder treshes??[/QUOTE]
edhe njiher pra ta kuptojsh me mir nuk them treshe vetem te llojit FFM por ehe te llojit MMF pra sa duket nuk e ke kuptuar pyetjen se zakoinisht ato qe praktikojn treshe i praktikojn te dyja metodat edhe FEMALE FEMALE MALE edhe MALE MALE FEMALE pra kjo nuk mund te ndodhe vetem njiher nese cifti dakordohet ta beje e bejn ne te dy menyrat ose e bejn edhe Katershe.
Nuk e di un a je ti kunder a per derisa nuk deklarohesh sic jan deklaruar te tjerit, dhe nuk eshte e vertet se Treshet Prishin familje se kjo nuk ndodh brenda nje nate kjo planifikohet paraprakisht, pra nga jeta monotone dhe nga ajo qe cdo gje eshte provuar ciftet e moshes te themi mbi 35 vjecare na monotonia e praktikojn disa nga Kurioziteti disa ashu i pelqen se e kan Fantazi dhe nuk i pengon dhe nuk e ndjejn te tretin ose treten si rival.
pra tash qe te binda se nuk humbet gruaja hefamilja prej tresheve si deklarohesh.
Gruan dhe Failjen nga treshja mund ta humbish nese ajo e ben ate pa prezencen tene ose ti e ben ate opa prezencen e saj.
Pra Kjo ndodh kur PLanifikohet jo brenda nates do te thot ti dhe Gruja jote e Planifikoni dhe thirni nje te tret ose te trete he e boni dhe kaq, pastaj a te pelqen a jo do e iskutosh me von a doni te vazhdoni ehe ne te ardhmen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 25-03-2008 mė 21:27
Mia San Mia
ku e nxorre ate qe me binde? sje ne rrjedha aspak!perkundrazi. edhe un te bej nje sugjerim lexoi perseri postimet e mia.
te thash se ne qofse ti lejon qe nje lidhje te behet monotone ather ajo do te behet, dhe ne qofse ti e mban gjall ate lidhje ajo nuk do te behet asnjeher monotone.
ti mund ta planifikosh sa te duash mund te jesh dakord 100% edhe ti eshe ajo, po per dicka duhet te jesh i sigurt se mbasi e ke ber ate lidhja do te ndryshoj pergjithmon nuk do jet si me pare kjo eshte me se e sigurt.
logjika e nje femre nuk mund te pranoj asnjeher qe te ndaj partnerin me dike tjeter ne asnje far lloj menyre dhe kohe ose e kunderta . Nese ne nje cift nuk ka dashuri, nuk ka respekt ,seriozitet,etik, sinqeritet etj etj ather mund te behet edhe treshja edhe katershja apo edhe dhjetshja. dhe nese behet kjo ather ky cift martesor nuk mund quhet ashtu se ka thyer rregullen kryesore etiken familjare dhe martesore edhe nese ato e kan ber me marrveshje. hajt pra tash pranoje qe treshja esht fcuking freak!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enhalon : 25-03-2008 mė 22:00
Mos te duket cudi Apollyon. Kjo dukuri ka ndodhur ( edhe jo rralle ) ne Shqiperine e "kohes se Enverit " mu ne mes te Tiranes ( indoors...ov kors...) ( po flas per rastet qe kam pare une , neper fotografira). Po ju jeni te vegjel e s'dini gje c'eshte bere.
Thote populli qe peshku qelbet nga koka... Edhe treshe-rat i bente high class-i , se ai varfanjaku nuk i afford-te dot.
Where does a thought go when it's forgotten?
Tashi ta marr vesh une ti do te dish kohen kur u shpik ky lloj akti dhe kush e shpiku apo ēfare se na ēmende?
Mesa di une majmuni se ka praktikuar,kurse per ca perbindesha prehistorike,ste jap garanci te plote....
Ku i paske marre keto informacione ti ore se na e shpife me kete teme!
Degjo ketu tani....Per mendimin tim nje njeri i ulet qe ben nje akt te tille arrin ne kete lloj degjenerimi,mund te jete 20,30,40, e 50.Degjenerimi nuk ka moshe dhe ai qe eshte ngel i tille deri sa nuk eshte me ne gjendje per asgje!dhe nuk eshte jopjekuri e adoleshentave ky fenomen me shum i ka goditur moshen 30 vjecare dhe me lart se ato jan bezdis prej seksit 1 me nji dhe kur kalon nji koh te gjat me partnerin pak puna bohet bajat dhe po provojn ventura te reja.
Dhe dashuria nuk eshte vetem seks dhe po te njohesh ne te vertete dashurine,nuk mund te te behet partneri ose partnerja bajate sepse ke kohe me te!
Keto " venturat" qe na thua ti i bejne ata qe su punon truri per gje tjeter,por vetem per seks....
Dhe e fundit......Respekto femren ti dhe kushdo qe beni keto gjera,respektoni veten tuaj ne rradhe te pare,se une dhe shume femra te tjera me nje mashkull te tille qe do me tregonte me mburrje keto lloj pislliqesh nuk do rrija as 5 mn!
Provo te duash me zemer,provo te duash me ndjenje dhe shikoje sa mund ta ndash me dike tjeter ate qe do.....Une them qe dhe dike qe e ke thjesht nje pasazh dhe me ate nuk duhet te besh kete gje.Me duket ulje,ofendim,barbarizem dhe kafsheri!
"Carpe Diem"
Derjanso futu ne teme plako... Tema eshte a do beje treshe ti i martuari apo qe ke nje lidhje serioze psh . a do doje ti derjans qe te beje tifo per Hyj-Njeriun ndersa ky mbrapshton gruan tende ?(pa ofeze ,se e di qe nuk je i martuar )
Nuk po flitet per gjera te tjera, e une po flas per kete pune,per pyetjet ne do doje te kishe 1000 konkubina hap nje teme tjeter .
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt