he pra bamba mos fol qe te marri era po hec ktu me ne durrsaket tjer tja fusim i dor muhabet se u pa puna..cne kaq te ftoht ju mer?harrut djellin e durrsit me duket..
suada aman mos na fol per kosovaret se turp me vjen..atynve nje here qe kerkojn lirine dhe rrin ke ne ti vi ma shum po prap thesat i mushen ke bregu jon dhe na e bon si me qen katuni katunve..
mos luj se sta quj
jo me se ka bo njeri kollovar mos u merakos(ce du burrin une ashtu me si kollovar larg qoft)por ne gjermani esht jeta me e mire se ne itali more..amon me te pa ne rruge po nuk ta futa nji drru ma qafe ja shikoje ti dhe jo te na kersh inat ne tironcat por dhe frik
cfare paske qen ore...po e fejumja edi qe i do kaq shume tironcat ti?se jo per gje nga tirona e ke me ke then ...bobo e shkreta ajo(se bej shaka)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 13-06-2008 mė 16:46
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
po me mire se italia po bohet edhe shqipria edhe se un jam i fundit qe mun te ankohem meqe taman jam..po qef te ndryshoj ajer kam..shum gjera ktej qe dua te nderroj dhe harroj..
fejumja ta di apo jo sme ben pershtypjen me tironcat cuna po fole,pas 10 minuta e gjen ne tok,kshu me ka shku gjithmone me ato..rob koti ..kushedi un pa fat qe vetem idiota kam taku ne jeten time dhe me kan len ket pershtypje se per at pun i keqi eshte gjith andej,ne tiran si ne durres..
nuk jam un i keq,fati im ka qen ashtu
mos luj se sta quj
boh sdi ca te them tironce..kshu eshte jeta
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt