o Daniel Maker a po e shef Big Brodher ne shqiperi more?shikoje ate najaden dhe flasim bashke(se nuk esht nga tirona ajo se nga esht e harrova) prandaj ne nga TIRONA duhet te na mbani mire...se si esht nji shpreje po nuk po me vejn...
o Daniel Maker a po e shef Big Brodher ne shqiperi more?shikoje ate najaden dhe flasim bashke(se nuk esht nga tirona ajo se nga esht e harrova) prandaj ne nga TIRONA duhet te na mbani mire...se si esht nji shpreje po nuk po me vejn...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 01-06-2008 mė 17:18
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
skam lujt ala menc te shikoj programe si big brother..
pse ca don te thuash me ket najaden?ca ka bo?
mos luj se sta quj
esht turp qe esht shqiptare mer cfare nuk ka then aty e cfare nuk ka bere ajo me sa ka then aty brenda...nuk esht se e kam pare perdite se kam qen ne pune dhe jam mare me shpin po ndonjihere...kurse sonte esht e fundit kush do e fitoj.........
don tme thuash qe eshte nga durrsi ajo?na ka turpuros shum thu?
mos luj se sta quj
hahah si nuk me erdhi ne mendje ore te thoja qe esht nga durrsi....jo jo nuk esht nga durrsi por as nuk e mbaj mend hic...
ik ri ha ca shpulla nga burri jot se na shtive friken!!te ket durrsi goca tilla..me zor i rrisim dhe tna dalin ashtu?ma mir ti mysim ne det..
mos luj se sta quj
e mir apo jo e din vet aji..deri sa te man mo do me pelqente ti shtrengoja doren nje burr me aq kurajo ;P
sa per shpulla kam timen qe e henkt bibrione sikur ju ka tha goja per te puthmet kto kohet e fundit..
po si kshu te punon burri naten?ah se moj je ne japoni dhe eshte dit atje..
mos luj se sta quj
jo mer ne gjermani jam...ja dhe pak vjen i shkreti..leje fare se kisha pushiem tani 7 dite e filloj te marten punen pastaj pa pushim dhe 5 here tuni 3 kur e mendoj po me vjen me qajt...
por mbase nuk i meriton te puthurat tani ti mendou njihere se mos ke ber ndonji faj?
naten e mire Daniel Maker se shkrujme ndonji dite tjeter dhe kujdes mos be me faj ore se nga shpulla do hash grushtin nga e fejumja......hahahahahahaha
Krijoni Kontakt