Close
Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 239
    Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Mroma njerez. Ca bohet knej?

Mire un qe jam i zone gjithe diten ne leksione e projekte po ju te tjeret ku na qekeni zhduk?

Asnji durrsak/e qe shkruka knej.Dhe i fundit qe kam shkrujt knej paskam qene un.Ju ka zo gjumi a keni zon shazllonet ne plazh ene keni harru forumin
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    OOOOOOOOOOOOOOOO
    Durrsi.
    Si jeni bre.
    Ku jeni futur apoooooooo ja keni fillur Plaxhit.

pS Bledari......mos u nxi thume..

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    temaa durrsakve,sa bukkur..ckemi nje here?mir?ca thuhet nga durrsi?
    kan vu nai semafor te ri?
    mos luj se sta quj

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    temaa durrsakve,sa bukkur..ckemi nje here?mir?ca thuhet nga durrsi?
    kan vu nai semafor te ri?
    o Daniel Maker ke ndonji problem me Tironcat ti se ta lexova dhe postimin me lart.....me duket se u njoftem si shume hahahahah se bej shaka
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    o Daniel Maker ke ndonji problem me Tironcat ti se ta lexova dhe postimin me lart.....me duket se u njoftem si shume hahahahah se bej shaka
    un tironcit per Zotin nuk mundem me i pa!!te gjith cunat qe njof i kam rraf..menyra e sjellmes,ku e di un..jam durrsak pra!!sme pelqejn..
    dhe Zoti ma shperbleu dhe ma dha "grun" tironce..dhe kuptova qe sjemi te gjith njesoj po aman,si ne nuk ka!!
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    un tironcit per Zotin nuk mundem me i pa!!te gjith cunat qe njof i kam rraf..menyra e sjellmes,ku e di un..jam durrsak pra!!sme pelqejn..
    dhe Zoti ma shperbleu dhe ma dha "grun" tironce..dhe kuptova qe sjemi te gjith njesoj po aman,si ne nuk ka!!
    qyqa cuno se mos te na rrafesh te fejume se e paske nga tirona.....jo mer ne tironcat jena 1 fare..por me te then te drejten me origjin jam nga skrapari (babin e kam nga skrapari normal) po le e rrit 5 vjet ne tiron

cfare te kan bo tironcit more te paskan rraf keq fare me duket qe i paske inot ose do jen me mire se ty ne shkoll...LOL

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    qyqa cuno se mos te na rrafesh te fejume se e paske nga tirona.....jo mer ne tironcat jena 1 fare..por me te then te drejten me origjin jam nga skrapari (babin e kam nga skrapari normal) po le e rrit 5 vjet ne tiron

cfare te kan bo tironcit more te paskan rraf keq fare me duket qe i paske inot ose do jen me mire se ty ne shkoll...LOL
    mua tironcit rrah?per Zotin se dua mo jeten me me ndodh ashtu..per kto dy sy ma mir te vdes me me rraf nje tironc!!sa per shkoll..nena budallenjve eshte gjithmone ne barr:dhe si ne durres si ne tiron!
    sa per fejumen me te vra Zoti ta prekesh nje njeri till..forcen e perdor per defence not for attackesimi i par per kush ka ber karate!!

arsyet?te gjata..shum te gjata..me mjafton vetem kur ju shof qe vini ke plazhi jon dhe pas se na shani

skarapari?nga o mi se skam navigatorin ktu ;P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daniel Maker : 01-06-2008 mė 16:56
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    mua tironcit rrah?per Zotin se dua mo jeten me me ndodh ashtu..per kto dy sy ma mir te vdes me me rraf nje tironc!!sa per shkoll..nena budallenjve eshte gjithmone ne barr:dhe si ne durres si ne tiron!
    sa per fejumen me te vra Zoti ta prekesh nje njeri till..forcen e perdor per defence not for attackesimi i par per kush ka ber karate!!

arsyet?te gjata..shum te gjata..me mjafton vetem kur ju shof qe vini ke plazhi jon dhe pas se na shani

skarapari?nga o mi se skam navigatorin ktu ;P
    une me te then te drejten cdo vit qe kam shkuar ne shqiperi kurre nuk kam bere plazh ne durres esht pislliku madh prandaj nuk do me kesh pare dhe nuk do me shikosh atje me vjen keq..nuk dua te shaj por ashtu esht qe esht i piset plazhi....ey e shikon si jemi ne Tironcet aq te mira qe nuk na prekni dot me dore...me te then te drejtn nuk e di ku i bije skrapari as nuk kam qen ndonjihere....

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    jo se e kam ndegju sikur kam ndonjeri nga andej pranaj te pyta qe tmu kujtonte kush eshte nga i bjen veni..

sa per detin e durrsit ka ala vena te pastra ku nuk ka ju tironcit qe na e keni ber pis!!skeni uj anej me u la?se tallem..
    se me gjithmen shum pis eshte ber..gjith ato hotele si u ka bo aty eshte per turp..

sa per gocat e tirones..po nai shpull e doni e doni se pastaj ju hy vetja shum ne qef!shpull o ledhatim merre si te duash..prap prekje eshte..
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jo se e kam ndegju sikur kam ndonjeri nga andej pranaj te pyta qe tmu kujtonte kush eshte nga i bjen veni..

sa per detin e durrsit ka ala vena te pastra ku nuk ka ju tironcit qe na e keni ber pis!!skeni uj anej me u la?se tallem..
    se me gjithmen shum pis eshte ber..gjith ato hotele si u ka bo aty eshte per turp..

sa per gocat e tirones..po nai shpull e doni e doni se pastaj ju hy vetja shum ne qef!shpull o ledhatim merre si te duash..prap prekje eshte..
    sa robi keq paske qen me,prandaj na i paske hap teme a rrifet gruja e ...po me u merzit ne me ju pastaj na vin nga mbrapa dhe nuk na leni rehat se keshtu jeni ju

Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Filmi: Udhetim ne Pranvere
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-04-2017, 11:01
  2. Nga Manastiri filloj Pranverė e re me Demokracinė e Re
    Nga Progres nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:28
  3. Pranvere –Vere 2007
    Nga YaSmiN nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 11:16
  4. Filmi qė patė mbrėmė - Pranverė '06
    Nga mad nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 373
    Postimi i Fundit: 25-09-2006, 22:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •