Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    PO te kisha shkop magjik...ke te zgjedh nga politika shqiptare, Skilen apo Kariben?

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Zereni se e keni ne dore qe te zgjidhni nje udheheqes tipi boteror, dhe vota juaj eshte vendimtare ... ja ku i keni disa fakte per tre kandidate ... per cilin do te jepnit voten?

Kandidati A: Shoqerohet me politikane me "njolla"; rregullisht konsultohet me nje astrolog; ka pasur dy dashnore; gjithashtu pi duhan pa pushim dhe pi 8 deri 10 martini ne dite.

Kandidati B: E kane ndjekur nga karrigia dy here; fle deri ne dreke; ka perdorur hashash ne shkolle te larte dhe pi nje kuart uiski ēdo mbremje.

Kandidati C: Hero lufte plot dekorata; ka botuar nje liber qe eshte bere mjaft i lexueshem; eshte vegjetarian; nuk pi duhan, pi me raste ndonje birre, dhe kurre nuk e ka tradhetuar te shoqen.

Ne se jeni dakord, jepni ne fillim voten, dhe me pas do tu jap emrat e kandidateve ... beni kujdes ...
    morali i perralles eshte interesant sidoqofte pak passe ne idete/menyren didaktike! ne menyren sesi mendimi/zgjedhjet personale manipulohen (dhe ne fund te fundit ndertohen) cdo dite nga nje seri gjerat jo fatet e botes po dhe sikur lakra te blinin prape nga Hitleri do ti blinim.

PO te kisha shkop magjik...ke te zgjedh nga politika shqiptare, Skilen apo Kariben?
    duke patur parasysh se afersisht Skilen perkthehet "bu_ce" une do zgjidhja Skilen. ka me shume potencial, si i thone..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    thx bebushja ..qe i je permbajtur temes..

nuk eshte aq e keqe lista jote..

xhuuuuu-uli.. la qen nji kenge..
    po mir moj xhulke.. do anarkine ti.. po ti vete te rrish ne itali gjat kohes qe zgjat anarkia e te shoc ne tv si mbushen rruget e kanalet me kufoma.. apo si e mendon.. na trego njehere..
    ju tjeret lerini llafet ketu.. ju kerkohet mendimi juaj.. se ke do te vinit ministra ta kishit ne doren tuaj..kaq..

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Teme interesante por un nuk kam te drejt vote sepse jam shqiptar nga Kosova.ju deshiroj zgjedhje sa me te mire e un do ta kerkoj te drejten time te votoj ne zgjedhjet e Shqiperise.Ju pershendes.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    artur..ose turi.. mos re gje nga muri..?

nuk deshem komente fare ne kte teme..ne se mundeni.. deshem lista me emra..

turfuli....beje dhe ti nje liste.. sepse si inteligjent qe je mund te japesh nje ide te mire.. psh mund te zbulosh talente ne politik e qeverrisje qe neser populli ti kerkoje te angazhohen ne kto pune e ti votoje..

mos e merrni me shaka..

dydrins.. un skam postu emra deri tani.. e aty duket sikur un i kam mendue ata burra e gra..qe ke vnue ti..
    megjithate ja ke qellue disave.. qe dhe un i kam mendue me i pas ne liste..

apolon.. thx per listen..
    vertet disa aty kan vlera per qeverisje..

psh lionesi ben te punoje ne ministri te jashtme.. se ka nje far profili per at pune.. vetem se me kacurela spranohen zv ministre.. lol..
    albon e kisha vene..po ta kisha at shkopin.. drejtor te internetizimit te strukturave shteterore.. bashki-komunave spitaleve e te universiteteve e shkollave te mesme.. pra nje drejtori ne rang ministrie..
    dhe dariusi ben per zv minister arsim kulture..
    per tjeret sdi cte them se nuk i njoh mire..
    dardajani ben per shef policie anti kontrabande.. por duhet te jet me trim..
    xfilja ben per drejtor te mirmbajtjes se lagunave pran ministrise se ambjentit..

une do kisha vene pa dyshim zv minister te punve te jashtme dydrinasin.. sidomos per sektorin e lidhjeve shqiperi kosove.. ose minister per urbanistiken.. meqe e ka profesion arkitekturen.. plus ka pare boten me sy.. dhe po e prek dhe me dore..
    per zv ministre arsimi..drejtore per arsimin parashkollor e tetvjecar.. kisha vene Mi Korason..sepse ka koncepte te qarta mbi pedagogjine.. etjetj..
    XHU.. sdi cfar profili ka.. por ne sektorin anti-korrupsion ben..
    per tjera do mendohem..

vazhdoni..
    e verteta eshte se nuk ja kam idene nje fije se cilin do vija neper kto kolltuqet, sepse nuk njoh asnje, dmth figure publike qe te them 'hallall plako' ti e meriton me qene minister i punve te brendshme, ose minister i pyjeve e mjedisit, ose ku e di une... ministri i urbanistikes, dmth ktu mund te fusesh sa te duash, nga ana tjeter nuk shoh dobine e nje gjeje te tille, sepse nuk do bente ndonje ndryshim. po te ishte per mua do i thoja atij robit (jo ty), kete shkopin magjik me ler ta mbaj nja 2 dite e te vendose vete se cdo bej me shqiperine ose fute nen vete, edhe do zgjidhja nja 4-6 me mire, njerez qe i njoh vete personalisht se ca lloj tipash jane, edhe pastaj do u thoja kjo eshte ideologjia, kjo eshte kushtetuta, studiojini mire edhe me thoni cmendoni, nese keni ndonje verejtje qe mendoni se duhet bere, ose ndonje gje qe kam haruar. kete e mendoj une nonje here, por pa ideologjine e duhur e kushtetuten e duhur, vari lesht ministrave, eshte sikurse i njejti dirigjent, (ideologji) te njejtat tekste notash,( kushtetute) te njejtat instrumente (minisitrite) por ndryshojne muzikantet (ministrat). ca ndryshim mund te kete?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    duke patur parasysh se afersisht Skilen perkthehet "bu_ce" une do zgjidhja Skilen. ka me shume potencial, si i thone..
    E kisha fjalen per Skilen dhe Kariben tek Odiseja, Skila eshte monstra me 6 koka qe hante njerez, kurse Kariba ishte monstra qe perpinte anijet me ane te vorbulles qe krijonte me ane te gojes se saj te madhe.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te kisha ate shkop magjik, ate Erion Bracen do e kisha trasformuar ne urith.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Xhuxhu --- (Kryeminister)
    Blue_Sky --- (Ministre e Kultures)
    Lioness --- (Ministre e Jashtme)
    Nyx --- (Ministre e Punes dhe e Ēeshtjeve Sociale)
    Dragut --- (Minister i Mbrojtjes)
    Darius --- (Minister i Arsimit e Shkences)
    dardanjan --- (Minister i Shendetesise)
    xfiles --- (Minister i Bujqesise)
    Albo --- (Minister i Transporteve dhe i Komunikacioneve)
    Doruntina -- (minister i ceshtjeve ambjentaliste)

Aq e pati edhe qeveria Berisha. LOL

ps: sjua kam shum idene ktyre ministrave, kto me erdhen ndermend, kto shkruajta.

ps: Brari mos u merzit, se me shum din kta forumiste, se sa kto qe jan ne qeveri sot. Pra kto do drejtonin me mire kte vend.
    po ti ku e ke fut xfiles ke lakrat.shko futi nji treshe iher

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Te kisha ate shkop magjik, ate Erion Bracen do e kisha trasformuar ne urith.
    ma le mu ate te lutem(e kom shit)

Po te kisha Shkop magjik do ju jepja MEND ktyre qe jane ne politike.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dedikuar ty qė s'do t'i lexosh kurrė...
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 27-01-2015, 16:27
  2. Humor nga Iridi
    Nga iridi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 16-03-2006, 12:25
  3. Top 10-shi magjik i futbollit botėror.
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 16:06
  4. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •