PO te kisha shkop magjik...ke te zgjedh nga politika shqiptare, Skilen apo Kariben?
PO te kisha shkop magjik...ke te zgjedh nga politika shqiptare, Skilen apo Kariben?
morali i perralles eshte interesant sidoqofte pak passe ne idete/menyren didaktike! ne menyren sesi mendimi/zgjedhjet personale manipulohen (dhe ne fund te fundit ndertohen) cdo dite nga nje seri gjerat jo fatet e botes po dhe sikur lakra te blinin prape nga Hitleri do ti blinim.
duke patur parasysh se afersisht Skilen perkthehet "bu_ce" une do zgjidhja Skilen. ka me shume potencial, si i thone..PO te kisha shkop magjik...ke te zgjedh nga politika shqiptare, Skilen apo Kariben?
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
thx bebushja ..qe i je permbajtur temes..
nuk eshte aq e keqe lista jote..
xhuuuuu-uli.. la qen nji kenge..
po mir moj xhulke.. do anarkine ti.. po ti vete te rrish ne itali gjat kohes qe zgjat anarkia e te shoc ne tv si mbushen rruget e kanalet me kufoma.. apo si e mendon.. na trego njehere..
ju tjeret lerini llafet ketu.. ju kerkohet mendimi juaj.. se ke do te vinit ministra ta kishit ne doren tuaj..kaq..
Teme interesante por un nuk kam te drejt vote sepse jam shqiptar nga Kosova.ju deshiroj zgjedhje sa me te mire e un do ta kerkoj te drejten time te votoj ne zgjedhjet e Shqiperise.Ju pershendes.
e verteta eshte se nuk ja kam idene nje fije se cilin do vija neper kto kolltuqet, sepse nuk njoh asnje, dmth figure publike qe te them 'hallall plako' ti e meriton me qene minister i punve te brendshme, ose minister i pyjeve e mjedisit, ose ku e di une... ministri i urbanistikes, dmth ktu mund te fusesh sa te duash, nga ana tjeter nuk shoh dobine e nje gjeje te tille, sepse nuk do bente ndonje ndryshim. po te ishte per mua do i thoja atij robit (jo ty), kete shkopin magjik me ler ta mbaj nja 2 dite e te vendose vete se cdo bej me shqiperine ose fute nen vete, edhe do zgjidhja nja 4-6 me mire, njerez qe i njoh vete personalisht se ca lloj tipash jane, edhe pastaj do u thoja kjo eshte ideologjia, kjo eshte kushtetuta, studiojini mire edhe me thoni cmendoni, nese keni ndonje verejtje qe mendoni se duhet bere, ose ndonje gje qe kam haruar. kete e mendoj une nonje here, por pa ideologjine e duhur e kushtetuten e duhur, vari lesht ministrave, eshte sikurse i njejti dirigjent, (ideologji) te njejtat tekste notash,( kushtetute) te njejtat instrumente (minisitrite) por ndryshojne muzikantet (ministrat). ca ndryshim mund te kete?
Te kisha ate shkop magjik, ate Erion Bracen do e kisha trasformuar ne urith.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po te kisha Shkop magjik do ju jepja MEND ktyre qe jane ne politike.
Krijoni Kontakt