rrufjan te lumte me pelqen mendimi yt
nuk eshte rracizem por nacionalizem
un sikur ta shof nje shqiptare me nje zezak me vjen turp ti them dikuj qe un jam nga i njejti shtet qe eshte ajo atje me ate majmunin
rrufjan te lumte me pelqen mendimi yt
nuk eshte rracizem por nacionalizem
un sikur ta shof nje shqiptare me nje zezak me vjen turp ti them dikuj qe un jam nga i njejti shtet qe eshte ajo atje me ate majmunin
kurre mos thuaj kurre
O rrufiani di qeke jo nji cike po shume me duket racist. Me vertet ka plot cuna ene goca shqiptare me kuintale, por aty e kane kismetin mo lal. Ca te bosh aty i njit atyre, kushedi ai afrikoni apo ku di une i trajto me mire se shqiptari apo amerikoni...
Sipas teje duhet te ndalohen keta njerez qe martohen me raca te tjera. Ehuha ene me dash ti apo une apo tjetri nuk i ndalojme dot. Secili e di vet punen e vet masanej...
Un bacio crea una bella storia d'amore, ma la poesia la rende infinita!!!!
Ma lage,s'kam ca te them.Ke te drejte ne disa gjera,pra qe eshte zgjedhje individuale dhe qe njeriu tenton per aty ku ndihet me mire.Nuk kam asnje kundershtim,por ky eshte inkurajim per zdukjen e rraces sone qe dhe vete mire e dime se sa e paket eshte ne krahasim me te tjerat.E pranoj si ide,por jam SHQIPTAR dhe kam te drejten te mbroj nje ceshtje eshte me te rendesishme ate te KOMBIT tone.
I"M A PLAYA!
Pa u zgjatur desha te theksoj edhe nje gje,se pari kam plot miq e shoke te te gjitha rracave dhe kam kenaqesi dhe privilegj te mesoj dhe komunikoj me ta.Mos te harrojme nje gje,a thua do ndihet e njejte ne ambientin e tyre familjar, femra/mashkulli shqiptar?Patjeter qe jo,sepse cdo rrace mendon se eshte superiore mbi tjetren.Kete mendim kam ne pergjithesi,ne vecanti u uroj fat dhe sa me shume lumturi te gjithe atyre qe jane ne gjendje te kapercejne cdo gje per hir te dashurise.
I"M A PLAYA!
E keni ba kete fjalen racist si te thush perbindesh ose kuceder me 7 koka. Kur jo me larg se para 50 vjeteve me pare s'ka pase njeri ne bote qe te mos jete quajtur "racist"
Un jam racist. Kjo s'do te thote qe dua ta zhduk ose eliminoj nga faqja e dheut racen e zeze apo racat e tjera.
Do te thote vetem qe jam krenar per racen time e pranoj qe esht superiore dhe besoj qe secila race duhet te zhvillohet brenda vetes (dmth te zinjte me te zinj te bardhet me te bardhe te kuqte me te kuq)
Sidomos shqiptaret qe jane popull i vogel nqs duan ti ruajne tiparet e kombit duhet te ruajne racen me fanatizem se nuk ka pak shtete qe jane degjeneruar nga raca e zhdukur krejt.
You can't help who you fall in love with, believe me. I thought that i'd never have feelings for a mixed or a black person, but i did. I do kinda feel ashamed when i see albanians with a black person, but you can't help it. It's the same when you fall for a white person who's in a different social class. Love is feeling you can't stopp no matter what. (wow, that rhymes)
__________________________________________________ ____
Nuk ke c'te besh kur bie ne dashuri me dike, eshte e pakontrollueshme me besoni. Edhe une mendoja se kurre nuk do te kisha ndjenja per nje person multiracial ose te zi, por ndodhi e kunderta. Me vjen turp edhe mua kur shikoj se nje shqipetar me nje zezak, por skam se c'bej. Eshte e njejta gje kur bie ne dashuri me nje person te bardhe, p.sh te nje klase me te larte te shoqerise (i/e pasur-varfer). Dashuria eshte nje ndjenje qe nuk mund ta ndalosh, pamvarsisht se c'fare mund te jete.
( Borgjezke, kete here e perketheva une mesazhin qe kishe shkruar, here tjeter do besh mire te ndjekesh rregullat e forumit dhe te shkruash ne shqip)[shpresoj te kuptohemi]
Ndryshuar për herë të fundit nga Estella : 26-01-2003 më 13:20
Live life to the fullest........
Arjan,
Veten e quan racist, por kuptimi i plote i fjales racist e ka bazen pikerisht aty, "eliminimi i cdo race tjeter". Ti mund te quash veten "egocentrik" (rraca jone me e mire se te tjerat) por jo rracist.
Kjo fjale per njerez te ndryshem merr kuptime te ndryshme dhe nivele te ndryshme keshtu qe nuk mund ta ngushtosh aq shume kuptimin e saj ne eliminim ose zhdukje.
Ke te drejte se kjo fjale shoqerohet me urrejtje etj etj po edhe mendimet e mia disa njerez ketej i quajn tabu sepse aq jane te zene per te ruajtur te drejtat e races se zeze saqe i ka zene syte e verteta, kur jane keta pseudo humanista dhe jo ne qe i kane shfrytezuar ne kulm dhe vazhdojne ti shfrytezojne te zinjte.
Un per vete besoj qe ka ndryshim mes racave dhe ne prezervimin e tyre. Aright?![]()
Aryann_SS.....Pershendes mendimet tuaja te sinqerta, reale ose sic i themi ne nga anet tone TULLE fare.
Ndryshuar për herë të fundit nga Estella : 28-01-2003 më 21:50
opo c'na cat *****. po keni shkrujt dy faqe per zezaket e vlla, gjeni nonji munabet tjeter.
baby if u give 2 me
i'll give it 2 u
i know what u wan
Krijoni Kontakt