Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 161
    ne kerkim
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    po ne s'kena fut jevgun ke dera ne Shqipri tani do fusim zezakun?!
    timeo Danaos et dona ferentes

i/e regjistruar Maska e Zanë Kosove
    Anëtarësuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Postuar më parë nga une jam Z...
    po ne s'kena fut jevgun ke dera ne Shqipri tani do fusim zezakun?!
    këtu ku jetoj unë, ka shqiptare që jeton me "bardhosh" edhe ate nga ata me ato floket e pshtjellura si fshisat dhe buze "hollë", njashtu edhe vajzën 15 vjeqe s'pari ja gjveshën te tillët!

trishtim!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    1.Te gjithe kane folur per shqipetaret dhe lidhjet e tyre me zezaket. Pse nuk e kuptoj? Tema eshte hapur per Martesat e shqipetareve me te huaj dhe jo martesat e shqipetareve me zezake.

2. A mos jane me te mire kinezet, Indianet, kokekuqit e skandinavse, evgjitete e spanjes, argjentines, meksikos, apo fanatiket myslimane qe te varin ferexhene?

3. Te kesh shoqeri me nje zezak/zezake nuk do te thote qe ti te kesh mardhenie intime me ate person.

4. Shume nga ne jetojne jashte atdheut dhe jemi te rrethuar pikerisht nga lloj lloj racash te ndyshme dhe gjithsesi do te kemi shoqeri me ta.
    5. Per sa i perket martesave, njerzit jane te lire te zgjedhin shokun/shoqen e jetes. Personalisht sdo ngaterohesha jo vetem me zezake po as indiane e plot te tjere qe kam rradhitur me lart. A e dini qe ka njerez qe e bejne nga e keqja? A egziston kjo si mundesi?
    Ama ne shqipetaret kemi nje zakon, po te kemi bisht, njerzit na i heqin, po te mos kemi, na i vene. Mos te pafte nonji me fol me ndonje rrace tjeter se me vrap edhe e thurin nje histori.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Massachus...USA
    Postime
    27
    Mendimi im per kete pike eshte ky.Nuk eshte me i mire nje i bardhe nga nje i zi dhe asnje i verdhe nga i kuq.Te gjitha jane krijesa te zotit dhe perpara tij jane te barabarte.Devotshmeria ne kete rast eshte tek zemra e mire apo e keqe.Persa i perket marteses me nje rrace tjeter une per vete nuk e bej dot.Nuk jam aspak racist i respektoj te gjithe rracat por te them te drejten te kem marredhenie intime apo martese me to nuk e bej dot.Kjo eshte thjeshte pune personale e imja.Nuk gjykoj rastet nese shoh nje te bardhe me nje zezake te martuar apo anasjelltas sepse ajo eshte pune per to.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 22-01-2003 më 07:40

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ma merr mendja se pergjigjet jane shume te parashikueshme per ket lloj teme.
    Edhe pa u pergjigje askush dihet qe shumica (ata qe kane akoma dy pare mend) do jene kunder perzierjes se shqiptareve e marteses me te huaj dhe prezervimin e kombit.
    Pakica (ata qe u emancipuan pak me teper se duhet ketej nga perendimi) do tregojne tolerancen e modernizmin e sapofituar jashte shtetit duke thene qe njeriu dallohet nga shpirti jo nga kombesia ose lekura.

Ma merr mendja se eshte pak a shume e qarte cilit grup i perkas
    un te parit a te dytit...

*Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    une nuk jam rraciste por sdo me pelqente kurr tu martoja me nje zezak , kam shume shoke e shoqe te huaj dhe me pelqejne jeta se si jetojn
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    mars
    Postime
    130
    un po e shof qe shumica nga ju nuk kane asgje kundra kur i shofin te tjeret por per vete thone qe nuk e bejme dot nuk eshte
    pune rracizmi eshte thjeshte degjenerim i kombit kur nje shqiptar apo shqiptare shoqerohet ne menyre intime me nje zezake apo zezak e theksoj "zezake apo zezak"sepsa kta ta vrasin syrin kur i shef nga kontrasti i madh.
    mendim personal
    kurre mos thuaj kurre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Vendndodhja
    Gostivar
    Postime
    61
    Po mir se di pse keta vajza tona se kuptojn se sexi apo basktshortija me te huaj eshte haram pervec nese eshte musliman ai
    e dita a mendoni se shqiptaret nuk jan aq bura e te martohen me qer femrat tona a?
    Cka eshte ne Tok eshte vetem Tok

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-12-2002
    Postime
    13
    Nuk ka asgje te keqe te jesh racist. Per mendimin tim te qenurit racist do te thote te jesh krenar dhe i sigurte se vetite dhe tiparet qe ka grupi yt jane me superiore ne krahasim me te tjeret. Racizmmi lidhet ngushte me urrejtje. Une nuk i urrej rracat e tjera, THJESHT I PERCMOJ. Jam i sigurte se ca te "emancipuar ketu ne forum do te me sulmojne me mendjen e tyre "te hapur" te mbushur me "ideale te pastra humane".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Estella : 24-01-2003 më 19:53

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    O rili nuk a puna a ta vret synin kur e shef i **** te bardhe me zezak po a puna se ske ca ban pervec se me sha kot me vedi.
    Ne fund te fundit secila shkon me vullnetin e saj e po nuk e pate moter a kushrine ske si i jep mend vec me i thane tjeta juj e thesh qafen.
    Manej me e ba motra a nej kushrine at pune larg qofte shef hata me sy...

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pagëzimet dhe martesat shqiptare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-08-2006, 09:06
  2. Pagezimi dhe Martesat Shqiptare
    Nga NoName në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 03:19
  3. Spanjë: Dhoma e ulët ligjëron martesat homoseksuale
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-04-2005, 13:57
  4. Qeveria, U Premton Toka Te Huajve
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 13-04-2004, 00:59
  5. Pagëzimi dhe martesat Shqiptare
    Nga Redi në forumin Folklori shqiptar
    Postimi i Fundit: 27-05-2002, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •