Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 161
    i/e regjistruar Maska e TiDo
    Anëtarësuar
    21-12-2007
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    po tani kur mendon martes me nje person,sidomos po te jete shqiptar me te huaj,e zgjedh nje person me te pershtatshem,jo si disa vajza tjera qe per hic gje duan divorce, duhet me pas shume gjera te perbashketa. ka te huaja me te mira se shqiptaret,me te urta.
    divorci mund te ndodhi edhe shqiptar me shqiptar,sidomos ne ditet e sodit ka shume.
    ka dhe shqiptar qe nuk ndahen,dhe kalojne keq e me keq me njeri tjetrin,dmth partneret,po per hire te kalamojve,dhe te fjaleve te botes rrine bashke.
    edhe une personalisht nuk mendoj qe kalamojt te rriten ne nje ambjent te tille,ku prinderit nuk kan dashuri dhe rrespekt ndaj njeri tjetrit.

pastaj po pate deshiren me mbajt nje familje me qene person familjaren kur ta mbledhesh mendjen,eshte e veshtire,por po ju perkushtove eshte shume e lehte.
    nuk kam asgje kunder... por thjesht e perseris se per mendimin tim nuk mjafton te kesh vetem dashuri ne nje raport per ti tejkaluar te gjitha.. si shiqpetar me shqipetar si shqipetar me te huaj... duhet te ket respekt siq thua ti.. duhet te ket moral e gjithqka tj...
    Thjesht po te lindete dashurija ne mua me nje te huaj besoj se pamarparasysh friges te te gjitha ketyre problemeve do tentoja gjithsesi lidhjen... fundja shpresa na mban ne te gjitha...
    (edhepse tani vetem se jam marresisht e dashuruar dhe jam shum e lumtur..)

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    te kuptoj shume mire,ke te drejte, une ne fakt po flisja per tjeret.
    sa per vete,smartohem kurr me te huaj,nuk mund te dashurohem,zemra me rreh per nje shqiptar qe flet gjuhen time,qe festojme Diten e veres bashke,28/29 nentorin e tjera tjera.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e TiDo
    Anëtarësuar
    21-12-2007
    Postime
    10
    varesisht nga te gjitha.. i deshiroj fat secilit prej nesh.. zgjidhja i takon secilit per jetene vet...
    pervete jam e lumtur me lidhjen time u deshiroj gjithashtu shum fat edhe juve..

ju pershendes

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    never, mund te martohesh per interes por gjithsesi nuk mund te quhet martes, nuk zgjasin asnjehere ne shikojme ne pole te kunderta vallle si mund te jetojme nje jete?
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mendoj se asnje tjeter nuk mund te te kuptoje me mire se nje shqiptar/e.Pak a shume te kaluarat tona jane njesoj.Eshte bukur kur kujton gjera qe i keni bere te dy ,pavaresisht se s'keni jetuar ne te njejtin vend.Jo per gje por edhe kur shpreh dashurine apo merzitjen ,kenaqesine,apo shahesh ka lezet shpirti ne shqip.Kurse me te huajin nuk e di ,por me duket sikur s'je vetvetja dhe nuk besoj ,se ai arrin te kuptoje jeten tende ,kur nuk e ka jetuar ate lloj jete,pavaresisht se ai perpiqet mesa mundet. Me te te lidh vetem e tashmja dhe e ardhmja. E kaluara ka drejtime krejt te ndryshme per te dy.Une vet e kam shqiptar .Do me pelqente te degjoja opinionet e shqiptareve qe jane te martuar me te huaj.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Varet. Per femrat eshte cike me e lehte t'i adoptohen mentalitetit te huaj ama meshkujt...asnje shqiptar qe njoh deri tani qe ka qene i dashuruar/fejuar/martuar me nje te huaj s'ju ka zgjatur me teper se pak vjete. Dhe kjo per faktin e thjeshte qe s'durojne qe psh. gruaja te ju vije ne 3:00 te nates ne shtepi e t'ju thoje"isha me miqet ne disko,ke bere gje per te ngrene?"Une jam e mendimit qe kepucen dhe te arnuar por nga vendi yt...s'ke c'i ben qe nganjehere te vete ta shash ne shqip ca qejfi do ishte sikur ai te mos mund te grindej po ne te njejten gjuhe?:P
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 27-03-2008 më 19:51
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Dhe kjo per faktin e thjeshte qe s'durojne qe psh. gruaja te ju vije ne 3:00 te nates ne shtepi e t'ju thoje"isha me miqet ne disko,ke bere gje per te ngrene?"
    ka plot qe i durojne, se ja do karta qe s'e kane marr akoma

per letra si meshkujt ashtu edhe femrat i lujne fene cdo gjeje.

cdo gje varet nga fati,

kam degju qe njerit ne France i solli gruja edhe dashnorin ne krevat, dhe i tha, po deshe, po s'deshe ik mbathja.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    ka plot qe i durojne, se ja do karta qe s'e kane marr akoma

per letra si meshkujt ashtu edhe femrat i lujne fene cdo gjeje.

cdo gje varet nga fati,

kam degju qe njerit ne France i solli gruja edhe dashnorin ne krevat, dhe i tha, po deshe, po s'deshe ik mbathja.
    Ky eshte prostitucion o Xhuxho, njerezit e ndershem dokumentat i marrin ne forme te ndershme. S'ka rendesi nese ben 10 vjete per t'i marre, rendesi ka qe i merr ne rruge te ndershme. E zakonisht, shqipot qe njoh dhe qe frekuentohen me te huaja, totalisht me femra margjinale jane.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Nga halli i thuhet derrit daje vajze e dashur, nejse edhe une them me mire shqiptare. Pastaj eshte edhe i gje, te tere ne qe jemi jashte ose te pakten shumica dermuese gjithmone kemi dhe do te kemi i fare shprese nje fare deshire qe nje dite do kthehemi atje ku na kane bere koken. More nje te huaj dije qe ktej do te treten kockat. Pastaj sic e thane edhe shume para meje, ka lezetin e vet kur i thuaj tjetres te fala sateme.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    . Pastaj sic e thane edhe shume para meje, ka lezetin e vet kur i thuaj tjetres te fala sateme.[/QUOTE]

hahahaha e bukur kjo meqe ra fjala si i thone te fala sateme ne anglisht?
    failure is not an option!

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pagëzimet dhe martesat shqiptare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-08-2006, 09:06
  2. Pagezimi dhe Martesat Shqiptare
    Nga NoName në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 03:19
  3. Spanjë: Dhoma e ulët ligjëron martesat homoseksuale
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-04-2005, 13:57
  4. Qeveria, U Premton Toka Te Huajve
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 13-04-2004, 00:59
  5. Pagëzimi dhe martesat Shqiptare
    Nga Redi në forumin Folklori shqiptar
    Postimi i Fundit: 27-05-2002, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •