dua te di se si mendoni per martesat me racat e tjera , ose si mendoni per shoqerimin me ta .A ju bezdis fakti kur e shihni nje vajze ose nje djale shqiptar me nje te huaj pshm.me nje zezak ose zezake
dua te di se si mendoni per martesat me racat e tjera , ose si mendoni per shoqerimin me ta .A ju bezdis fakti kur e shihni nje vajze ose nje djale shqiptar me nje te huaj pshm.me nje zezak ose zezake
kurre mos thuaj kurre
Mos pyet,
por beje sic te thote zemra,
mendimi dhe deshira juaj.
Dashuria eshte ndjenje por
edhe kerkese.
oktapodi
Per mendimin tim secili mund te beje se c'fare te doje dhe mund te dale me ke te doje, por une per vete nuk besoj se mund te dilja ndonjehere me te huaj, dhe sigurisht jo me nje zezak. Nuk po them se jam rraciste por nuk mund te kem te dashur nje zezak eshte thjesh mendimi im, por nuk e kam problem te kem shoqeri me nje zezak dhe n.q.s shoh nje shqiptar ose shqiptare me zezak nuk them gje sepse gjithkush ka opinionin e vet.
Sinqerisht,
Emanuela
You can fall from the sky.
You can fall from a tree.
But the best way to fall.
Is in love with me.
vend te pershtatshem paske gjet edhe ti pershtatshem paske gjet edhe ti per te hap teme...anywayzz mire se erdhe
![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
What I meant was :..lol...ske gjet vend te pershtatshem per tem te tille![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Gocat dhe Cunat shqipetar nuk kane arsyje pse te shoqerohen me negro apo rraca te tjera pasi kane njeri tjetrin, and I don't mean to brag but... shqipot jane nder njerezit me te bukur ne bote prandaj nuk shoh ndonje nevoje per perzierja te tilla. Per mendimin tim ato(dmth perzierjet) nuk jane asgje tjeter vecse simpotoma semundjesh te ndryshme nervore.(LOL)
Birds of a feather, flock together!!!
YES!!! Jam dakort me ju Decimus.
Tani do fillojne kta bebushet te thone........Uaaaaaa ...po te jete njeri i mire pse jo edhe negër. OK. Martohuni me negrit. Kur te mbarojne ata, kaloni andej nga ZOO-ja.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Pajtoj me Decimus!Postuar më parë nga DECIMUS
Gocat dhe Cunat shqipetar nuk kane arsyje pse te shoqerohen me negro apo rraca te tjera pasi kane njeri tjetrin, and I don't mean to brag but... shqipot jane nder njerezit me te bukur ne bote prandaj nuk shoh ndonje nevoje per perzierja te tilla. Per mendimin tim ato(dmth perzierjet) nuk jane asgje tjeter vecse simpotoma semundjesh te ndryshme nervore.(LOL)
Birds of a feather, flock together!!!
faleminderoj te gjithe per pergjigjet dhe pjesmarrjen tuaj ne kete teme
o blondi 18 ti ke plotesisht te drejte sorry por edhe une vete nuk e di se si e paskam hapur ketu humba gjysem ore duke kerkuar ne faqet e tjera deri sa e gjeta se ku eshte kjo teme ok
kurre mos thuaj kurre
Po pse mer jane mbaru te bardhet qe doni me u ngatarru me "borebardhet". Nuk ka me te ndyre se ata qe dalin nga rracat e perziera. Ato shqiptare qe jane martu a ngatarru me te zinj jane ai qe quhet llum proletariati.
Jom mo i bukri katunit
Krijoni Kontakt