Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    i/e regjistruar Maska e Europe83
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    66
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    hey po pse moj veten time per 30 apo 50 Euro e ve une me mire paguaj me shume dhe jam me i sigurte dhe per kushtet e Belleair mos me trego se e provova vete thashe te le testamentin se per pak iku jeta ime me gjithe bashkeshoren time .
    Ai avion ishte me arna moj me saldime dhe me sendilje te grisura qe ketu shikoje .
    as un nuk e ve veten time ne rrezik per 30 o 50 euro por sic thash me lart nuk kam degjuar te ket ren ky lloj aereo,qelloi ai aksident ne tiran ....kapita..po nuk flitet per 30 o 50 euro sic thua ti se mua belleair me merr 90 euro vajtje ardhje kurse albania airlines 235..nuk e di ti po un nuk jam milionere e kjo diferenz per mua vlen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2003
    Vendndodhja
    te zgavra
    Postime
    32
    Citim Postuar mė parė nga Europe83 Lexo Postimin
    as un nuk e ve veten time ne rrezik per 30 o 50 euro por sic thash me lart nuk kam degjuar te ket ren ky lloj aereo,qelloi ai aksident ne tiran ....kapita..po nuk flitet per 30 o 50 euro sic thua ti se mua belleair me merr 90 euro vajtje ardhje kurse albania airlines 235..nuk e di ti po un nuk jam milionere e kjo diferenz per mua vlen.
    nuk besoj te kete bileta me 90 euro vajtje ardhje dhe ti po ja fut kot, je thjeshte nje genjeshtar/e qe me siguri ne kete mes do kesh ndonje konflikt interesi....
    tarifa me e lire qe ka belleair eshte 9,00 euro vajtje dhe 9,00 ardhje...dhe ti mendon 9+9=18 ja sa do jene taksat duke pas parasysh aeroportet me te rendesishme europian 40 euro, qameti 50 per vajtje dhe 40 euro, qameti 50 ardhje....llogarite jane te theshta 18 bileta(vajtje-ardhje) + 100max (taksat vajte-ardhje) = 120
    provojeni i here se si ju del kjo llogari tak belleair....9+9+taksa=220....
    edhe gjeja me e bukur eshte se nuk ka piken e trasparences te thote thjeshte 200 euro taksa kaq...
    edhe ti europe po me tregon 90 eurot mua....kjo qe une them eshte e verifikushme shume kollaj tek siti i kesaj kompanie te felliqur...po ajo qe thua ti ku verifikohet...
    ec tashi....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2003
    Vendndodhja
    te zgavra
    Postime
    32
    ore per mendimin tim tallja qe belleair ben me klientin nuk qendron vetem tek cilesia e udhetimit ose me mire te themi tek venia ne rrezik e jetes se qytetareve por edhe tek Trasparenca e ēmimeve karshi klientit
    C'mendim keni?

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    nga eksperienca ime te gjitha linjat qqe kan udhetuar drejt shqiperise kane qene cop cop. Kisha nje mik qe ka bere rrugen verona tirane, dhe tha qe kishte marre flake nje motorr gjate ngritjes..
    nejse belleair po kerkon te monopolizoje tregun, cmimet jane me te lira jashte sezonit dhe per faktin qe ka pasur dhe disa kompani te tjera si alpieagles dhe clubair qe i benin konkurrence, perkatesisht nga venezia dhe verona, ndersa tani i vene tarifat sips qejfit. tarifat me 9€ nuk ekzistojne me dhe fillojne nga 19.90 qe do te thote 165€ vajtje ardhje.Kompania qe ka fluturuar me lire dhe qe ka qene goxha e sigurt ka qene Alpieagles biletat e te ciles kushtonin dhe 79€ vajtje ardhje me taksat e perfshira, por c'e do qe falimentoj,, dhe nje gje tjeter per aksidentin e ndodhur mediat shqiptare nuk mund te publikojne nje lajm te tille per kompanin e ministrit Lulzim Basha. Duhet tju kujtoj se belleair filloj aktivitetin e asaj nje dit pas heqjses se licences kompanise Albatros...............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ujku'80 : 22-04-2008 mė 18:26
    Liberté, égalité, fraternité

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2003
    Vendndodhja
    te zgavra
    Postime
    32
    Citim Postuar mė parė nga Ujku'80 Lexo Postimin
    nga eksperienca ime te gjitha linjat qqe kan udhetuar drejt shqiperise kane qene cop cop. Kisha nje mik qe ka bere rrugen verona tirane, dhe tha qe kishte marre flake nje motorr gjate ngritjes..
    nejse belleair po kerkon te monopolizoje tregun, cmimet jane me te lira jashte sezonit dhe per faktin qe ka pasur dhe disa kompani te tjera si alpieagles dhe clubair qe i benin konkurrence, perkatesisht nga venezia dhe verona, ndersa tani i vene tarifat sips qejfit. tarifat me 9€ nuk ekzistojne me dhe fillojne nga 19.90 qe do te thote 165€ vajtje ardhje.Kompania qe ka fluturuar me lire dhe qe ka qene goxha e sigurt ka qene Alpieagles biletat e te ciles kushtonin dhe 79€ vajtje ardhje me taksat e perfshira, por c'e do qe falimentoj,, dhe nje gje tjeter per aksidentin e ndodhur mediat shqiptare nuk mund te publikojne nje lajm te tille per kompanin e ministrit Lulzim Basha. Duhet tju kujtoj se belleair filloj aktivitetin e asaj nje dit pas heqjses se licences kompanise Albatros...............

nejse mer vlla se une kam fluturu me albanian airlines dhe avionet jane shume me te mire se sa te belleair...plus stjuartet jane te hajrit ēuna e goca te reja te thjeshte, jo si te belleair qe i fluturojne pordhet sa nga njona ane te tjetra....ik ere pirdhu se une te Bojkotoj....se kuptojne qe ne i japim rrogen...na vejne edhe jeten ne rrezik perveē gjithe te tjerave te cilat edhe mund te kalohen por jeta e njeriut jooooo....stallesh dot.....ptuhhhhh

Perjashtuar Maska e HANNIBAL2003
    Anėtarėsuar
    27-01-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    407
    Citim Postuar mė parė nga gerrmuesi Lexo Postimin
    nejse mer vlla se une kam fluturu me albanian airlines dhe avionet jane shume me te mire se sa te belleair...plus stjuartet jane te hajrit ēuna e goca te reja te thjeshte, jo si te belleair qe i fluturojne pordhet sa nga njona ane te tjetra....ik ere pirdhu se une te Bojkotoj....se kuptojne qe ne i japim rrogen...na vejne edhe jeten ne rrezik perveē gjithe te tjerave te cilat edhe mund te kalohen por jeta e njeriut jooooo....stallesh dot.....ptuhhhhh
    <<<<<>>>>>

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. SERIA A 2006/07 - (FC Inter - kampion)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 369
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 10:26
  4. Arqipeshkvi: Kujdes Botėrorin, kėrkohen 40 000 prostituta!
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •