Gjithmon e kam te veshtire te zgjedh kur vjen puna tek veshja, kshuqe nje mendim me shume nuk do ishte keq ne kete rast.
Eshte thjesht nje koktej formal, po qe me ka ven ne siklet midis ketyre zgjedhjeve:
Gjithmon e kam te veshtire te zgjedh kur vjen puna tek veshja, kshuqe nje mendim me shume nuk do ishte keq ne kete rast.
Eshte thjesht nje koktej formal, po qe me ka ven ne siklet midis ketyre zgjedhjeve:
Te fotoja e pare je e padukshme,tek e dyta dukesh si manekin,kurse tek e treta te shton jeten vetem duke te pare e jo me ...![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Varet se cila te shkon ty me shume , por une do zgjidhja kte te fundit te kuqen .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Zakonisht kur martohen gocat veshin të bardha![]()
Hyjo fotot nuk jane te miat jane thjesht fustanet qe jane te ngjashme me ato qe me shkojne mua, dhe sa per dijeni ti Rebeli ai i bardhi nuk eshte fustan nuserie lol eshte cocktail dressnejse cun hesapi te jap te drejte nuk je per ket pune
![]()
pse pikërisht xhesato...?
femra sa më e lirshëm dhe e thjesht të vishët, aq më tërheqse dhe interesante duket
Më duket se pësuat trashje lokale.Unë sugjerova me shaka se Nyx po martohej prandaj thashë një gjë të tillë.
![]()
rrofsh qe ma sqarove zogu,se nuk e vura re
Nese eshte koktej formal,shkon me shume e zeza,nese do te biesh ne sy e kuqja,kurse nese do te terheqesh e bardha...
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
E para për mu është më e bukur. E dyta si për nuse, e treta si thes(varet nga fiziku qe ke, a e mush a jo).
Po veshja nr1 për mendimin tim mashkullor.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt