I bardhi me duket sikur te shko.
Por edhe i ziu mendoj se eshte i bukur.
Kurse per te tretin, se di, eshte njelloj si te paketosh dhuratat per vit te ri
Per ty do zgjidhja te bardhin.
I bardhi me duket sikur te shko.
Por edhe i ziu mendoj se eshte i bukur.
Kurse per te tretin, se di, eshte njelloj si te paketosh dhuratat per vit te ri
Per ty do zgjidhja te bardhin.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
mua me pelqen modeli i fustanit te kuq por te kishte ngjyre te zeze
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
I treti eshte i modes.....Ai me pelqen dhe meqe je brune duhet te te shkoje!
Te sygjeroj dhe keto dy modele.....
"Carpe Diem"
E kan mire keta te shpis qe me thon se kam dal me pishmanllek diten kur kam lindur, po ca te bej un se nuk me mbushet mendja ... po ky si ju duket:
ps: Diana i dyti i lezetshem, ai i ziu jashte cdo konsiderate, edhe ne nje spanish club te shkoja nuk do ishte i pershtatshem, do me bente te dukesha si ulkonja midis nje tufe delesh![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 23-03-2008 më 19:20
Mu me pelqen fustani i kuq dhe ky i ziu i fundit , jan kllas ....ky asht stili im.......une kur eci ne rrug du se paku dy veta me thy koken per ndonji shtyll
ah harrova te shtoj sot ne mengjes duke prit Metro e diele vin me rrall erdhi nji plak me peyti ne sa ora vjen ,i thash edhe dy minuta...plaku pis tha: nese nuk vjen per dy minuta dua ta qes nji kafe ...i thash a ke pare boll ? pse tha ai, pse thash nuk vi vetun por te gjith kta qe presin i kam shok ..kan qesh te gjith hahahahah ...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 23-03-2008 më 19:27
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Kjo e zeza e fundit qe ke vene me pelqen shume...stili qe preferoj!Po te tregoj dhe keto dhe vendos tani ose na thuaj kur te kesh vendosur!
Kalofsh mire....
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 24-03-2008 më 07:30
"Carpe Diem"
Do te te sygjeroja te bardhin.
Varet pak nga tiparet dhe trupi qe ke???????? ai i bardhi nuk me pelqen shume dy te tjeret kam pershtypjen se te tregojn me afashinante.
Varet cfare lloj kokteil eshte.Kush e organizon ,ku behet e kush merr pjese.Ndonjehere duket sikur stonon me ambientin perreth edhe kur ke veshur fustanin me te bukur.
me mesoni te postoj kom gjera te bukura....shum te bukura
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt