Kush eshte gjeja me e domosdoshme per ju???
Ajo gje qe e merrni me vete Cdo dite , qe pa te dita sdo te kishte kuptim.../???????
Ndoshta :
celulari,
Kush eshte gjeja me e domosdoshme per ju???
Ajo gje qe e merrni me vete Cdo dite , qe pa te dita sdo te kishte kuptim.../???????
Ndoshta :
celulari,
Celulari ne rradhe te pare, pastaj cigaret dhe cakmaku![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Syzet se pa to ja kercas ndonje kazani plerash.
Zilja e celularit me bie nje here ne gjashte muaj, me rastin e festave, keshtu qe nuk rendohem ta marr me vete.
Pupu sa njeri i rendesishem qa jam....
Pastaj edhe Nr e kam sekret vetem une e di.
e para eshte portofoli pastaj cel. dhe maqina
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
portafoli dhe documentat ...lol ... jemi apo s'jemi shqipo![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Ushqimi.
Kam shum nevoje per te.. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nese flasim ne vlera materiale:
Celulari per t'u lidhur me boten, celesat e makines per te arritur boten dhe portofolin per te paguar arritjet e botes(keto ne dite pushimi)
Ne dite pune: laptop-i + USBsticks+kartat dixhitale te indentifikimit ne institucionit ku punoj(ndryshe duhet te rri jashte e te pres me surrat flirtues ndonje koleg)+beeper+ portofoli+celesa makine...
Nese flasim ne vlera imateriale:
Familja+ ndonje person cike si special+miqesia
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-03-2008 më 16:17
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ne dite pune: laptop-i + USBsticks+kartat dixhitale te indentifikimit ne institucionit ku punoj(ndryshe duhet te rri jashte e te pres me surrat flirtues ndonje koleg)+beeper+ portofoli+celesa makine...
Kur te shohin rruges duke ecur, nuk te thote njeri "A u lodhe" ?
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt