Sa kam vërejtur hebrenjtë nuk përmenden fare në historinë e Aleksandrit të Madh. Ku ishin hebrenjtë në këtë kohë ?
Sa kam vërejtur hebrenjtë nuk përmenden fare në historinë e Aleksandrit të Madh. Ku ishin hebrenjtë në këtë kohë ?
Po me çudite more Alibaba,
Si mundesh te shtrojsh nje pytje te tille ore ?
Se pari duhet te armatosesh para se te hysh ne betej...
Nese nuke e ke lexuar biografine e Lekes se Madh ndonjehere une do ju kisha sygjeruar qe te lexosh' Gjeneza e Aleksandrit" dhe " Pushtimet e Aleksandrit te Madh" e pastaj kur ti lexosh keto 1500 faqe mund te bisedojm e debatojmi se a gjeti apo nuke gjeti Leka i Madh qifute ne jude, ne palestine e gaza ...
Qifutve ai ua lejoi trregtine dhe te gjitha te drejtat fetare...
Mos ore sa na tranove o alibaba....
Përmendet Gaza, E Judea e tjera qytete, por jo edhe çifutët.
Cilat shkrime të autorëve antikë përmendin një popull të quajtur hebre.
...po edhe te jem nga izraeli, ku eshte problemi, mos une po e fyej dike ?
Ju thash; fjalori juaj eshte i papranueshem !
lexo edhe njehere se ç'ke shkruar;
SNIPER 79 shkruan; "po vec me e permen cifutin ke ndy gojen mer lale.pranej si permenin rracen e keqe"
....keni problem ju me vehten tuaj apo edhe me qifutet ?
Ata i murr Moisi "i shpetoi" qe ishin eskllav te faraonit Ramses dhe i la te erren ne shkretiren e Sinai 40 vite ...keshtu e pash sod ne filmin "dhjet rekomandimet"
bile kalun neper nji vend qe quhej Moab mu kujtu bomba e par qe shkoi ne irak e nenshkruar moab ....ta lexoi pak qka asht ky send ....
per ket arsye nji dit ne vit ata rrahin koken me kepuc ....pse kan shku na shkretir e jo ne irak...ishte film shum interesant , si u lirun nga skllavizmi u koruptun ne shkretir hahahahaha ishte shum interesant.
vertet sod kur e pash at film me Jull briner , pasi tash jam e madhe e di historin , hahahah qfar miti .....![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 23-03-2008 më 19:21
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pok kjo puna e mosisiut pretendohet se ka ndodhur ca shekuj para Lekës së Madh.
Ndërsa Leka i Madh kalon nëpër atë zonë, lufton kundër persianëve në Gaza, por nuk përmenden askund çifutët, as tempulli i jerusalemit, Al Aksa.
...juve keni nevoje se pari te mesoni boshtin e historisë....
Krijoni Kontakt