Close
Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 223
    Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    ......

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    [QUOTE=besi84;1868146]Vetem kaq dike ti??

Jo ore Aga?te pres te me japesh ti diçka?.

SHIKO POSTIMIN TIM

LODHE PAKES RADARIN E NDRYSHKUR DHE KUPTO

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Vetem iu eshte nderruar lekura,asesi diqka tjeter...

atij qe i shkruan Musliman ne dokumenta ,nuk do te thotëse eshte Musliman...

Musliman eshte ai qe ndjehet musliman ...

Di shume raste se si disa qe ishin ne mergim derisa i ndertuan disa shtepi ne Kosov (nga fondacionet kishtare) e mbanin Kryqin ne gjyks ,mirpo kur i perfunduan shtepit se ndertuari ,ateher thonin : U ndertuan shtepit ,dhe u nderruan identitet religjioze...(dhe u bene muslims perseri)

keshtu qe do ishte mire qe kjo tem te hapej ,pas perfundimit te ndertimit te shtepive te nisura
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 29-03-2008 më 13:31
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Ti mund te jesh c'far do fejet, por sherim mund te gjesh vetem ket ndonje psikiater.
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    ----------------------

!
    Edhe sa per dieni tende dhe te tejrve para 17 shekujsh ishte Papa i par shqiptar dmth ne shekullin e III, vitet filluen te numron me lindjen e Krishtit... pse shkrueni me injoranc mua personalisht nuk me ben pershtypje por per kundrazi me vjen mir sepse e tregoni vehten tuej (smundjen dhe injorancen) deri ne thelb.

Sinqerisht Ju deshiroj sherim sa me te shpejt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 01-04-2008 më 07:03
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    More njerez kur nuk ju pelqen dicka rrini larg nuk keni nevoje me fut turinjt.

Behari .Me ke pa mua noj here te hyj andej nga forumi islamik e te ju jap mend?Ju futeni ketu me na tregu se sa i vertet e i bukur eshte islami?Me ato postimet tuaja doni ti impononi me zor atij tjetrit fene islame.
    separi ti Alda apo kushdo tjeter qofte, perpara se te marresh vendimin per te i dhane mend dikujt tjeter,duhet te bindesh ne se ti ke mend per vehten tende apo jo!!
    dhe dicka tjeter,ky eshte forumi i gjithe shqiptarve pa dallim feje,kush te paska thane ty se ky eshte forumi katolik??nga e more ti kete te drejte qe te thuash shko tek forumi islamik??

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    separi ti Alda apo kushdo tjeter qofte, perpara se te marresh vendimin per te i dhane mend dikujt tjeter,duhet te bindesh ne se ti ke mend per vehten tende apo jo!!
    dhe dicka tjeter,ky eshte forumi i gjithe shqiptarve pa dallim feje,kush te paska thane ty se ky eshte forumi katolik??nga e more ti kete te drejte qe te thuash shko tek forumi islamik??

Behari e kam fjalen per nenforumin islamik nese di te lexosh ku eshte nenforumi katolik.
    Une nuk po mundohem me i dhane askujt mend po sic thashe ju hyni te ky nenforum e na tregoni ca eshte e mire e ca jo.
    Une mend pak me shume se disa ketu qe futen e bejne propagand islamike kam.
    Ja te futem une andej nga nenforumi mysliman e te them feja kristjane eshte fe e paqes e dijes feja e se vertetes si do ju duket ju?Ai nenforum eshte me diskutu ju si mysliman rreth fese suaj e jo me hy une e me thane jo kjo eshte e vertet jo kjo duhet keshtu jo ashtu.Per diskutime te tilla kemi nenforumin toleranca fetare.
    Mos i merr gjerat personale se nuk kam asgje me ty e me asnje ketu thjeshte s`kemi nevoje me ardhe ju ktu e me na dhane mend.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Vetem iu eshte nderruar lekura,asesi diqka tjeter...

atij qe i shkruan Musliman ne dokumenta ,nuk do te thotëse eshte Musliman...

Musliman eshte ai qe ndjehet musliman ...

Di shume raste se si disa qe ishin ne mergim derisa i ndertuan disa shtepi ne Kosov (nga fondacionet kishtare) e mbanin Kryqin ne gjyks ,mirpo kur i perfunduan shtepit se ndertuari ,ateher thonin : U ndertuan shtepit ,dhe u nderruan identitet religjioze...(dhe u bene muslims perseri)

keshtu qe do ishte mire qe kjo tem te hapej ,pas perfundimit te ndertimit te shtepive te nisura

Kaq poshte e paskeni ul veten ju myslimanet e denjt sa per nje shtepi nderroni besimin tuaj te vertet tek nje i rreme?
    Pse do behen mysliman perseri?Mos vall zoti do i fal per mohimin e tij?
    Mos fol me gjera boshe se rat mbrene me kembet tuaja duke tregu sa dinjitet paska feja islame.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Kaq poshte e paskeni ul veten ju myslimanet e denjt sa per nje shtepi nderroni besimin tuaj te vertet tek nje i rreme?
    Pse do behen mysliman perseri?Mos vall zoti do i fal per mohimin e tij?
    Mos fol me gjera boshe se rat mbrene me kembet tuaja duke tregu sa dinjitet paska feja islame.
    jo muslimanet e denje alda lexoje mir postimin e fisnikut por ata qe i thojn vetit musliman e s ja kan haberin fes , ka te till edhe nder ju prandaj nuk me duket e quditshme kjo pun , ka edhe brenda jush qe i thojn vetit katolik e s ja kan haberin per te prandaj keshtu eshte realiteti

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    14 persona u pagëzuan në emer te Atit e të Birit e të Shpirtit Shenjët!

Sot, në Kishen Katolike shen Ndou në Prishtinë; u pagëzuan 14 persona. Në meshen e mbrëmjes e të shtundes së madhe që e drejtoj d. Lekë Oroshi - famullitar; në praninë e shumë besimtarëve, 14 persona të moshave të ndryshme, të cilët deri sot i perkisnin besimit musliman, u pagëzuan dhe deshmuan para Kishes se besojnë në Jezu Krishtin Zot.

Zoti i bekoftë

Disa pamje gjatë pagëzimit:
    Skedarët e Bashkëngjitur 102360

Skedarët e Bashkëngjitur 102361

Skedarët e Bashkëngjitur 102362
    Pse perben lajm ky????

Shqiptaret kan qene te lire dhe kan zgjidh pa asnje kompleks cdo fe qe kan besu se eshte paksa me e moderumja...katoliket jan bo musliman, e muslimanet katolik.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    Ti mund te jesh c'far do fejet, por sherim mund te gjesh vetem ket ndonje psikiater.

Edhe sa per dieni tende dhe te tejrve para 17 shekujsh ishte Papa i par shqiptar dmth ne shekullin e III, vitet filluen te numron me lindjen e Krishtit... pse shkrueni me injoranc mua personalisht nuk me ben pershtypje por per kundrazi me vjen mir sepse e tregoni vehten tuej (smundjen dhe injorancen) deri ne thelb.

Sinqerisht Ju deshiroj sherim sa me te shpejt.
    edhe qka nese ka qene para 17 shekujsh papa shqiptar
    ku don te dalesh me kete
    qfar injorance more apo te duket mos akuzo dialogo

Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Per hir te Allahut lexo kete o musliman (Perqarja)
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 14:58
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •