...
...
![]()
[QUOTE=besi84;1868146]Vetem kaq dike ti??
Jo ore Aga?te pres te me japesh ti diçka?.
SHIKO POSTIMIN TIM
LODHE PAKES RADARIN E NDRYSHKUR DHE KUPTO
Vetem iu eshte nderruar lekura,asesi diqka tjeter...
atij qe i shkruan Musliman ne dokumenta ,nuk do te thotëse eshte Musliman...
Musliman eshte ai qe ndjehet musliman ...
Di shume raste se si disa qe ishin ne mergim derisa i ndertuan disa shtepi ne Kosov (nga fondacionet kishtare) e mbanin Kryqin ne gjyks ,mirpo kur i perfunduan shtepit se ndertuari ,ateher thonin : U ndertuan shtepit ,dhe u nderruan identitet religjioze...(dhe u bene muslims perseri)
keshtu qe do ishte mire qe kjo tem te hapej ,pas perfundimit te ndertimit te shtepive te nisura
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 29-03-2008 më 13:31
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ti mund te jesh c'far do fejet, por sherim mund te gjesh vetem ket ndonje psikiater.
Edhe sa per dieni tende dhe te tejrve para 17 shekujsh ishte Papa i par shqiptar dmth ne shekullin e III, vitet filluen te numron me lindjen e Krishtit... pse shkrueni me injoranc mua personalisht nuk me ben pershtypje por per kundrazi me vjen mir sepse e tregoni vehten tuej (smundjen dhe injorancen) deri ne thelb.
Sinqerisht Ju deshiroj sherim sa me te shpejt.
Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 01-04-2008 më 07:03
Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.
separi ti Alda apo kushdo tjeter qofte, perpara se te marresh vendimin per te i dhane mend dikujt tjeter,duhet te bindesh ne se ti ke mend per vehten tende apo jo!!
dhe dicka tjeter,ky eshte forumi i gjithe shqiptarve pa dallim feje,kush te paska thane ty se ky eshte forumi katolik??nga e more ti kete te drejte qe te thuash shko tek forumi islamik??
Behari e kam fjalen per nenforumin islamik nese di te lexosh ku eshte nenforumi katolik.
Une nuk po mundohem me i dhane askujt mend po sic thashe ju hyni te ky nenforum e na tregoni ca eshte e mire e ca jo.
Une mend pak me shume se disa ketu qe futen e bejne propagand islamike kam.
Ja te futem une andej nga nenforumi mysliman e te them feja kristjane eshte fe e paqes e dijes feja e se vertetes si do ju duket ju?Ai nenforum eshte me diskutu ju si mysliman rreth fese suaj e jo me hy une e me thane jo kjo eshte e vertet jo kjo duhet keshtu jo ashtu.Per diskutime te tilla kemi nenforumin toleranca fetare.
Mos i merr gjerat personale se nuk kam asgje me ty e me asnje ketu thjeshte s`kemi nevoje me ardhe ju ktu e me na dhane mend.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Kaq poshte e paskeni ul veten ju myslimanet e denjt sa per nje shtepi nderroni besimin tuaj te vertet tek nje i rreme?
Pse do behen mysliman perseri?Mos vall zoti do i fal per mohimin e tij?
Mos fol me gjera boshe se rat mbrene me kembet tuaja duke tregu sa dinjitet paska feja islame.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
jo muslimanet e denje alda lexoje mir postimin e fisnikut por ata qe i thojn vetit musliman e s ja kan haberin fes , ka te till edhe nder ju prandaj nuk me duket e quditshme kjo pun , ka edhe brenda jush qe i thojn vetit katolik e s ja kan haberin per te prandaj keshtu eshte realiteti
Krijoni Kontakt