Un votoj per Rominen sepse se durojn fare ne shtepi asnje pjestar i shtepis ashtu mendoj un..
Leonardi
Romina
Ina
Astriti
Un votoj per Rominen sepse se durojn fare ne shtepi asnje pjestar i shtepis ashtu mendoj un..
Mendo!
Une votoj per te gjithe, jo vetem ato qe ke vendosur ne liste, por te tere konkuruesit e Big Brother!!![]()
Hera e pare sot qe e pashe kte show 10 min , dhe me verte ajo Romina mu duk me antipatikja aty . Kte votova une .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Haha, leht??? Pergjigja ime eshte menduar thelle shume thelle, nga brendesia e shpirtit!![]()
COPY-PASTE.
Jam totalisht dacort me ty.Edhe une mbrem sapo erdha nga kalceto pash 10 min ket bb dhe ishte futja kot per zotin...Romina me cop-cop.O li00n pse nuk ke vene ate opsionin qe te kemi mundesi te votojme me shume se nje alternative ti votonim qe te gjithe se te tere jan alabaker...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ashtu si Romina ishte edhe ai Leonardi, te dy i kisha votuar
Te gjithe jane karaktere aspak interesant. nuk ka asnje me horizont,menyren e te shprehurit e kane "berrnut" keshtu qe nuk i ndjek se koha eshte thesar e ta humb per ata nuk ja vlen.
a mund te me thoni pse gjithe kjo antipati per rominen aty ka persona pjesa me e madhe qe kane nje hipokrizi dhe aspak identitet. i vetmi identitet qe ofrojne eshte ai i te mbijetuarit nen hijen e te tjereve ose duke heshtur ose sajuar ne shumicen e rasteve nje buzeqeshje roboteske. A MOS VALL KJO ESHTE AJO QE VLERSOHET NE SHOQERINE TONE FALLCIFITETI?????????????
failure is not an option!
Krijoni Kontakt