Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    sabri
    mire ekishte ai supermoderatori qe i pastroi postimet jasht teme

po shkruaj per temen nese ke ide dhe lej provokimet se e di qe je i specializuar per ket se edhe keni krye kurse speciale ju neper ambasada te ish po e din ti kujna
    dhe perata edhe ini aq kunder Shtetit te Kosoves
    se jo qe te han ty per Shqiperin etnike por si mbules mundohesh
    por kot se ka njeri qe ti din edhe luget ne kroishe sa i ke e lerema veprimtarin tane
    ma mire shukat e perfundo me mua me kaq
    Debatet duhet bere hapur e jo ta bejme lojen e femijve,tani bile kur kemi edhe "shtetin e sovranitetin " puna eshte shume e thjeshte.Nuk je shqiptar e as kombetar nese i din te ligat e mia apo te kujdo tjeter e nuk i shpreh dhe shkruan publikisht ketu.

Te kisha lut ty dhe te gjithe te tjereve te shkruani per mua lirshem e me argumente per secilin veprim timin qofte ne Kosove apo perendim.

Une per secili prej juve do te shkruaja pa hezitim fare po te dija diqka vetem paraqituni me emer e mbiemer ashtu si bej une.

Me pershendetje e pa hidherime...

Sabri Selmani

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Debatet duhet bere hapur e jo ta bejme lojen e femijve,tani bile kur kemi edhe "shtetin e sovranitetin " puna eshte shume e thjeshte.Nuk je shqiptar e as kombetar nese i din te ligat e mia apo te kujdo tjeter e nuk i shpreh dhe shkruan publikisht ketu.

Te kisha lut ty dhe te gjithe te tjereve te shkruani per mua lirshem e me argumente per secilin veprim timin qofte ne Kosove apo perendim.

Une per secili prej juve do te shkruaja pa hezitim fare po te dija diqka vetem paraqituni me emer e mbiemer ashtu si bej une.

Me pershendetje e pa hidherime...

Sabri Selmani
    Qfar debati mund te bej njeriu me ju qe urrejtjen ndaj Luftarve te Liris dhe shtetit te Kosoves keni ne gjak qysh prej se keni ndjek kurset per vllaznim bashkim nijer ne kumrovc te kroacis e me von per ti vazhdue neper ambasadat e jugosllavis e tani te serbis pash neren po shuej lem rehat
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Ngritjen e vetedijes kombetare e shteterore tek shqiptaret pa te cilat nuk ke mundesi te kesh as shtet e as komb te duhur.
    ngritja e vetedijes kombetare tingellon pozitive. sdq, ktu ka ca probleme, e para, supozohet se vetedija kombetare nuk ekziston, ose se eshte e ulet, pra duhet te ngrihet. cfare matesi perdor ti qe thua se nuk ekziston ose eshte e ulet? e dyta, sa duhet te ngrihet? kush eshte pika e references, nepermjet se ciles matet se kur vetedija kombetare eshte e mjaftueshme, per te ndertuar shtet, e komb? te jemi te qarte ne cfare shkruajm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga artful dodger : 24-03-2008 më 13:27

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Manaj: Propozimi i Samarxhicit i papranueshëm

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Ramë Manaj e ka vleresuar te papranueshem propozimin e Serbisë për "ndarjen funksionale" të shqiptarëve dhe serbëve në Kosovë. "Kjo është vazhdimësi e politikës hegjemoniste të autoriteteve dhe politikës së Beogradit", ka thënë Manaj, në një intervistë për agjencinë Beta. Ai ka vënë në pah se ky propozim është aboslutisht i pa pranueshëm për qeverinë dhe institucionet e Kosovës.
    Këtë propozim ministri i Serbisë për Kosovën, Slobodan Samarxhic, ia ka dorëzuar zëvendës shefit të UNMIK-ut, Lari Rosinit. Propozimi është dërguar në selinë e Kombeve të Bashkuara. (rel/Balkanweb)

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga artful dodger Lexo Postimin
    ngritja e vetedijes kombetare tingellon pozitive. sdq, ktu ka ca probleme, e para, supozohet se vetedija kombetare nuk ekziston, ose se eshte e ulet, pra duhet te ngrihet. cfare matesi perdor ti qe thua se nuk ekziston ose eshte e ulet? e dyta, sa duhet te ngrihet? kush eshte pika e references, nepermjet se ciles matet se kur vetedija kombetare eshte e mjaftueshme, per te ndertuar shtet, e komb? te jemi te qarte ne cfare shkruajm.
    Lexoje me me rregull gazeten rimekembja dhe gazeten vetevendosja dhe librat e autoreve si:Abdi Baleta,Hysamedin Feraj,Muhamet Piraku,Hakif Bajrami, Esat Stavileci etj...etj.

E ne veqanti shkrimet e te ndjerit Ukshin Hotit.

Besoi se nese i lexon keta autor me rregull vet e gjene shpejt enigmen per vetedije shteterore e kombetare pa ndihmen e askujt tjeter e as timen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sabriu : 24-03-2008 më 13:45

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Lexoje me me rregull gazeten vetevendosja .
    HAHAHAHAHA
    serbija,albini,rusija,kundershtaret me te mdhenje te shtetit te kosoves,e ti thua lexoi ata edhe njiher haaa haaa haaa

superman Maska e rolling
    Anëtarësuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    nese serbia pjesen veriore te kosoves,leposavicin,zubin potoku e disa vende ku nuk ka shqiptare e qe nuk ka qene as ne planet e qeverise se ismail qemalit, atehere le te na japin pjsen shqiptare ne serbi qe eshte dhe HASTA LA VISTA kurr ma mos u pafshum

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    469
    Lexoje me me rregull gazeten rimekembja dhe gazeten vetevendosja dhe librat e autoreve si:Abdi Baleta,Hysamedin Feraj,Muhamet Piraku,Hakif Bajrami, Esat Stavileci etj...etj.

E ne veqanti shkrimet e te ndjerit Ukshin Hotit.

Besoi se nese i lexon keta autor me rregull vet e gjene shpejt enigmen per vetedije shteterore e kombetare pa ndihmen e askujt tjeter e as timen.
    pse nuk jep nje fare permbledhjeje te problemeve qe keta shkrimtare parashtrojne, pikepamjen e tyre, etj etj. Nuk kam kohe te lexoj gjithe ata, por mendoj se idete e tyre nuk jane aq te komplikuara sa te mos permblidhen ne nje fare menyre koncize sa per tu prezantuar ne kete forum. flm.

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga artful dodger Lexo Postimin
    pse nuk jep nje fare permbledhjeje te problemeve qe keta shkrimtare parashtrojne, pikepamjen e tyre, etj etj. Nuk kam kohe te lexoj gjithe ata, por mendoj se idete e tyre nuk jane aq te komplikuara sa te mos permblidhen ne nje fare menyre koncize sa per tu prezantuar ne kete forum. flm.
    Nese te duhet ndonje analize apo mendim per ndonje provim tendin ne studime me trego mos ke turp te pyesish.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    469
    jam thjesht entuziast ne ceshtjet kombetare, dmth nuk ma kerkojne studimet. mgjth do e mireprisja ndonje mendim ose analize. flm.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  4. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •