Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Teme e goditur,por pa dobi them une,demebelat per te cilet ju e keni fjalen me sa kam vene re une s'para e frekuentojne kete forum lol Keshtu qe ne nje menyre tjeter duhet vepruar! Une them se do te ishte goxha me vlere te behesh nje emision televiziv,kastile per kete teme ne ndonje nga kanalet me te ndjekur ne shqiperi.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Pse kaq pjesemarje paket ne kete teme??' Ja pra kjo quhet pertaci.
    Ndoshta njerezit nuk e kane rastisur akoma kete teme,ose thejsht nuk jane te interesuar.Ca do te thote kjo qe meqense t'i paske postuar 2 a 3 here te kjo teme je goce me punetore se ata
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Ndoshta njerezit nuk e kane rastisur akoma kete teme,ose thejsht nuk jane te interesuar.Ca do te thote kjo qe meqense t'i paske postuar 2 a 3 here te kjo teme je goce me punetore se ata
    Ndshta!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga AJSBERG Lexo Postimin
    Nje i mencur ka thene:Ne saje te deshires per perpjekjedhe iniciative, ka lindur nga nje tribu e vogel, nje perandori e madhe. Por kur erdhi dita dhe vendin e kesaj deshire dhe pasioni e zuri sevdaja per rehati, nje komb i stermadh u shtri perdhe.
    .
    Kam verejt me shum shetitje qe i kam ba dhe ekskuzione ne shtete te zhvillueme dhe kam lexu historin e tyre dhe kam shiqu dokumentar dhe filma,dhe kam kuptu se njeriu vet nuk arrin as te behet zot i shtepis se tij pa ndihmen e dikujt.

psh.kam pa si mbreterit europian kan dergu misionar me anije per te kerku dhe zbulu .mbreterit ju kan dhen municion ata i kan sherby atdheut ka pru mall si bubrrecat ....bile bile e kam pa nji film si spanjollet kan marr (kindapu ) zezak ne SeraLeone e kan dergu me shit si eskllave ne amerik , film interesant dhe tani kam pa debate dhe dokumentar.

pra njeriu vetun smund te ban asgje pa i dergu dikush me pak invest .

tash lufta ne lindje, kush jan ushtaret qe luftojn a keni dije pak kush janź ? nuk besoj .....nejse ....asht heret me fol ketu....
    ----------------------------------
    Ne komunizem ishte ndryshe te gjith per shtetin .....po kishe shtet te fort , sod asht shum leht me rrxu nji shtet ,vetem gjej nji lider qe don mu nda edhe bon pak zhurem e vin gjandaret e botes ti qesin sa ylla dojn ne flamur.
    --------------------------------
    vje puna te shqiptari,qka ka me ba shqiptari psh. lopen e ka e ska qka mi qit me hanger ?
    qka me ba kur ska rrog ska mjete e ska shendet ?
    --------------------
    Burri qe ska punź ai nuk asht burr,ai asht nenvlersu
    Burri pa punė edhe gruja e ka marr neper kemb ....
    Burri pa punė edhe grun ja merr i huji....
    Burri pa punė as femija se ndegjon....
    ----------------
    ka ardh koha burrat me kendu me lahut..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 28-03-2008 mė 18:46
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Eshte semundje e shoqerise qe kopjojn njeri tjetrin.Njeriu bie ne grope pa vetedije me kalimin e kohes dhe se kupton ose edhe kur e kupton eshte vone ose ska njeri qe ti jape doren,sepse me forcat e tij smundet eshte kjo nje nga semundjet e kombit tone qe ne po e vuajme,e thene ne shqip perdoret nje fjale emo vari lesht se te gjith ne nje vend do perfundojm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Eshte e vertete qe njeriu ne peiudha tee caktuara te jetes se tij perjeton caste te veshtira. E kush nuk ka rene ne situata te deshperura ne jeten e tij. Bile per disa mjafton nje deshtim qe ti hyje frika dhe te bjere ne pasivitet dhe mosveprim. Keta jane te depresionuarit kronike q ne i veme re ne jeten e perditshme. E nuk e dine nuk e kuptojne keta njerez se nje vullnet i forte i kalitur i qendrueshem aktiv mund ti beje balle cdo veshtiresie cdo fatkeqesie cdo ambienti armiqesor. Fati me i sigurte me i qendrueshem me i mire eshte ai fat qe ne e krijojme vete. NJe rrugedalje ka gjithmone peer ate qe di ta gjeje. Vetem te mos biem ne pesimizm e deshperim. Fati yn nuk ndodhet jashte nesh. Ai ndodhet brenda nesh tek vullneti yne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Pertac mund te quajme ata qe i jepen pasivitetit me shume se cduhet. Derisa te krijojne ne veten e tyre nje pasion per pasivitetin aq sa ky ti behet dicka e domosdoshme. Njerezve nik u ben pershtypje qe kane me vite qe kur kane lindur qe i kushtohen 5 ore ne dite televizorit. Dhe kur u pyet thone qe eshte dicka normale. Sa te prapambetur! I jepen gjumit 12 ore ne dite pa i vrare ndergjegja. Nuk mendojne nuk lodhen nuk levizin casti me i keq ne jeten e tyre eshte kur fillojne nje studim apo pune apo te lodhin mendjen per dicka te dobishme.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Teme e sikleteshme ,por po ju sjell disa thenie pikante rreth kesaj teme.
    -Babai punetor rrit femije dembele,mesuesi llafazan nxjerr nxenes memece
    -Lumturia eshte e shendeteshme per trupin,por eshte dhimbja ajo qe sheron shpirtin
    -Aktiviteti i gjuhes eshte pergjithesishti lidhur me pertacine e shpirtit
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    BRAVO ajzberg. PASKE IDE TETHELLA E INTERESANTE PO TI MENDOSH THELLE. PO SE ME KE ME NGJAN KY EMRI. MGJTHTE E GZOFSH E SHTOFSH ETJ.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Bravo,tani lere forumin dhe kthehu atje ku duhet te shpenzoni me te shumten e kohes ju grate-----------

> KUZHINE hehe
    Se kuptoj pse flisni kodra pas diellit,fol per grarite qe njeh se per mua s'ke as iden me te vogel,s'jam Marigoja jam aq e zonja per ti bere vend vetes e mos ta gdhi e ngrys ne guzhine e lavatrice, qenke me Babaqemon fratellino.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pasioni pėr artin i biznesmenit Eduard Mezuraj
    Nga no name nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-03-2007, 07:28
  2. Dashuria apo Pasioni?
    Nga tili_84 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 19:36
  3. Ē'ėshtė pasioni?
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 23-06-2005, 09:52
  4. Pasioni yt per Zotin, ne vargje
    Nga Sefedin nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 11:13
  5. Pasioni, i demshem apo i dobishem?!
    Nga Mina nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 16-12-2002, 01:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •