Keni vene re kur po trajtoni dicka teper te rendesishme dhe shume te dobishme, praktike, thelbesore, por per cudi i merzit te tjeret qe pa ia kapur fare kuptimin e asaj qe thua kthejne koken ne krah tjeter. Habia me e madhe ishte kur shoku im e konsideroi nje diskutimin tim treguesin qe une isha shume i stresuar dhe i deshperuar nga problemet dhe ngaqe nuk shkoja mire me pfamiljen. Une jam njeri qe dua te qendroj vetem por jo te heq dore nga kenaqesite e jetes. Dua te kem miq, te dashura, familje por jo te qendroj shume kohe i shoqeruar. Habitem me seriozitetin qe i vene disa njerez marredhenieve shterpe. Habitem qe nuk duan te shpetojne nga mediokriteti dhe kenaqen me mbeturinen e pare qe jeta i ofron. Aq me keq i konsiderojne fjalet e mia te deshperuara. Une, qe kam nje optimizm te pashkaterrueshem, force te shkelqyer, te jashtezakonshme. Po keshtu jane te forte edhe te tjeret, por ata nuk duan ta dine. Sa fatkeqesi e madhe qenka mungesa e inteligjences. Barazon nje qenie superiore si njeriu me nje kafshe. Pa dashur te paragjykoj njeri per mentalitetin e tij dhe per tipin e inteligjences se tij do doja te dija si mendoni ju per te tjeret dhe pse mendoni ashtu.
Krijoni Kontakt