Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Te lutem me gjej vetem nje fraze ku kam fajesuar shtetin. Ne fakt me gjej nje fjale ku kam permendur shtetin? Thjesht, permenda disa mundesi qe afrojne rrezik serioz ne Shqiperi. Dhe gjithcka kam permendur me siper eshte me se e vertete.
    Nuk me kuptove, une jam dakort me ato qe thua ti,por vura disa shprehje qe degjohen kudo, qe per mua jan pa kuptim, dhe jo se i the ti.Besoj se u bera i qarte.
    do te deshiroja qe mendimin tend ta kishin shume shqiptare, por besoj se duhet kohe dhe durim. Me kalimin e kohes besoj se do te ndyshojme dhe ne.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Nje tjeter rrezik per qytetaret jane pikat e karburantit neper zona te banuara.Ketij rreziku ndoshta jane te shumte qytetare qe nuk i vene rendesi te madhe se cfar pasojash mund te kete ne keto pika, ne qoftese ndodh nje gabim i vogel, sikur nje cigare te bjeri gjate furnizimit me karburant, mund te shkaktoje tragjedi te madhe.Ndoshta mund te na jape ndonjeri qe mundt te kete njohuri per kete lloj rreziku qe eshte kaq prane familjeve tona, mos te them qe ka raste qe banojne dhe siper pikave te karburantit. Shpresoj te mos ndodhe kurre nje gje e tille.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Tunelet e Mirakes ne Librazhd.

Mund te jene 10-tra tunele me tritol dhe armatime te llojeve te ndryshme ne Mirake te Librazhdit. Ne qofte se imagjinojme te plasin ato (qoft larg), te harrohet emri i qytetit Librazhd dhe fshatrave perreth tij.
    ...nuk e di momentalisht se si mbrohen keto tunele por para disa vitesh mbroheshin nga nje roje i vjeter ne moshe. Kush na e do te keqen mund te na e beje shume kollaj.

P.S : Se mos eshte fut ndonje spiun serb ketu, se na vut flaken.

Gjith te mirat.
    Une mendoj se kete pastrim duhet ta bëjmë e ta kërkojmë ne vetë, ne shqiptarët. Ne besojmë se Shqipëria do të bëhet. Pamë sesi shumë shqiptarë u vunë në radhë për të dhënë gjak për të lënduarit e Gërdecit: në këtë vend, ka pra njerëz që nuk mendojnë vetëm e vetëm për vete.Ti tregojme pra ketyre njerezve se nuk jane vetem, por kane mbeshtetjen e te gjithe atyre qe e duan Shqiperine.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •