Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po shoh goxha titull Teme por spo shof asnje pergjigje te sakte te asaj cfar eshte kerkuar ne kte Teme. E them kte se edhe une jam i interesuar qe nje folder share ta kem te mbrojtur me password, pra qe tja u shpjegoj me qarte:
    Kam 2 kompjutera ne zyre dhe tek te dy kam vendosur nga 1 folder share te cilet i hap pa problem si nga njeri ashtu dhe nga tjetri, problemi eshte se kto foldera mund ti hapin dhe 40 te tjere qe jan me te njejtin rrjet, nderkohe qe une nuk dua qe te me shikojn se cfar kam une tek ata foldera, pra ti hap vetem une me ndonje pasword .
    Pyetja ime eshte si vendoset passwordi te nje folder share, ku vendoset ?

Flm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    me pak fjale .e keni parasysh se si mund te hysh me share nga nje kompjuter me os xp te nje me vista ne momentin qe ti don te lidhesh te del nje tabel perpara dhe te thot fut user name dhe password per kete flitet qe mos te hapet hic sharen documentc pa pasur username dhe pas.kete gje duam qe ta bejme ne os xp.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176

share password

ja nje shembull
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anëtarësuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    pershendetje!
    Une kam filma ne rrjet qe mund ti shikojne te gjith por nuk i marin dot
    se kompjuterave klient i kam heq opsionin folder options dhe te gjith filmave i kam krijuar short cut dhe vetem shortcutin kam lejuar qe te duket kurse filmin e kam ber hiden dhe pervec kesaj e kam heq programin e windows media player sepse nese e hapin me media player ata kane mundesi ta bejne filmin save as dhe keshtu munden ta kopjojne, e per kete arsye i kam ven programin vlc player
    Mire eshte qe ti hiqni dhe opsionin per te instaluar programe te tjera qe te mos mund te bejne ndonje truk...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aldi1 : 09-12-2009 më 16:01
    Aldi Shuli

Citim Postuar më parë nga Aldi1 Lexo Postimin
    pershendetje!
    Une kam filma ne rrjet qe mund ti shikojne te gjith por nuk i marin dot
    se kompjuterave klient i kam heq opsionin folder options dhe te gjith filmave i kam krijuar short cut dhe vetem shortcutin kam lejuar qe te duket kurse filmin e kam ber hiden dhe pervec kesaj e kam heq programin e windows media player sepse nese e hapin me media player ata kane mundesi ta bejne filmin save as dhe keshtu munden ta kopjojne, e per kete arsye i kam ven programin vlc player
    Mire eshte qe ti hiqni dhe opsionin per te instaluar programe te tjera qe te mos mund te bejne ndonje truk...
    heqja e shortcuteve nuk te ben gje fare , jam futur ne shum salla dhe ja kam gjet stilin si te marr gjerat , e hap listen si text shikon pathin e filmave , dhe e shkruan ne run (nqs ke bllokuar explorimin e dosjeve manualisht) nqs ke ber disable dhe Run atehere krijon nji shurtcut tjeter , nqs nuk ben as kjo , hap nji ikone dhe jepi find target. Ne disa raste nuk dija ca ti beja , e kishin bllokuar kopjet ne pasjisjen usb , kushedi si e kan bere nesje. Ajo qe smar vesh un , cfare passwordi duhet per folderat qe jan bere share ne rast se nuk eshte ven password , dmth ti nuk i ke ven password ate thjesht te kerkojn nje te till??? Dhe si mund ta gjesh kte password , nqs nuk ja ke ven vet ti )
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anëtarësuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    ajo qe postova une eshte thjesht nje truk per userat e thjeshte,
    por edhe ty qe je i avancuar te behet dermani se tek kompjuterat klient e heq komanden run dhe mundesine per te ber search... dhe po nuk te bera derman te them hajde ti jap filmat vet me mire se sa te me prishesh kompjuterat
    Aldi Shuli

hahaha
    E zem se ke heq RUNin , atehere .... hap task menagerin dhe i bej new task , ke heq task menagerin atehere hap regedit (me menyren e shortuceteve) dhe e aktivizoj , ke ber disable edhe regedit , atehere aktivizoj nji Vb script dhe e aktivizoj prap , futen ne regedit dhe e aktivizoj prap per searchin skam nevoj fare se perdor explorer portabel e nejse nejse se kskam ndermend te vi te salla jote

Po per pyetjen time me lart di njeri te pergjigjet?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Gpedit edhe ne 10 minuta bllokoj cdo komande qe dua per te te ndaluar ty kopjimin qofte me usb qofte me disk qofte me sa te duash. Pse e beni kaq te veshtire muhabetin.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Gpedit edhe ne 10 minuta bllokoj cdo komande qe dua per te te ndaluar ty kopjimin qofte me usb qofte me disk qofte me sa te duash. Pse e beni kaq te veshtire muhabetin.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Kto policat e userave jan pak me te sigurte (po nuk ka asgje 100% te sigurte apo jo) nejse , a mund te me shpjegosh ndonji gje per ate ate qe kam pyetur 2 postime me lart.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Aldo Bare: Dokumentat do t’i bëjmë nëpërmjet Gjermenit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-05-2007, 00:58
  2. Për dokumentat në Amerikë
    Nga elen në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-12-2006, 19:41
  3. Si të shkëmbej dokumentat e dy kompjuterave
    Nga soKKol në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •