Zer nje me te mire e me te zgjuar se ai. Hakmarrja me efikace.
Zer nje me te mire e me te zgjuar se ai. Hakmarrja me efikace.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Te kishim vrare sa na kane lenduar, dhe te na kishin vrare sa kemi lenduar sdo kishte kembe robi ne toke . Nuk e kuptoj pse mendon hakmarrjen vetem pse ai do nje tjeter ? Tashi ti kerkon ndonje keshille apo jo ?
Mendoj qe menyra me e mire per ta harruar eshte "Jepi fund fantazive , dhe shife realitetin " , nuk kam cfare te shtoj me shume , se ti kane thene anetaret e tjere .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 21-03-2008 mė 10:01
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 21-03-2008 mė 10:01
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
cfare hakmarrje mi goce! HAKMARRJA ME E MIRE ESHTE INJORIMI
failure is not an option!
Shpresoj qe ajo 16 ke nicku jot mos te jet mosha sinqerisht. Sa per keshille do e kisha me te lehte te te thoja dicka nqs ti do na kishe sqaruar nqs ti ke qen e lidhur me ket djalin me perpara, apo thjesht te ka ren ne koke kaq keq per te saqe do ti besh keq, kur ai as nuk te ka ne listen e njerezve qe bejne pjese ne jeten e tij.
Nqs eshte kjo e fundit, me mire kerko ndihme ne realitet, dhe leri njerezit te jetojne jeten e tyre, dhe ti tenden.
Gjithsesi harroje hakmarrjen se eshte njelloj sikur ti besh gropen vetes.
ps: her tjeter fike icik ate driten e Caps Lock, per estetike ne shkrim jo per gje.
Hakmarrja eshte ndjenje zemerimi,personalisht te kuptoj se si mund te ndihesh!
Mendoj qe edhe po te kishe mundesine per "ti bere keq",kurre nuk do te arrije,sepse pikerisht ti e do dhe eshte dhimbja ajo qe do te hakmerret dhe jo zemra jote!
Nuk eshte e lehte ta harrosh dike qe do,duhen muaj,ndonjehere dhe vite,por mund te te them qe koha eshte ilaēi me i mire qe sheron gjithēka!
Nqs ti ne te vertete je 16 vjeēe une do te thoja qe se ke njohur akoma dashurine qe shkruhet me D te madhe!
Per momentin mos u hidh ne krahet e dikujt tjeter me preteksin per ta harruar,sepse do ndjeje veten me keq dhe do i beje keq nje personi te dyte i cili mund te te doje ne te vertete!
Dua te them qe perderisa e do akoma kete person nuk mund te duash tjeter!
Lere menjane hakmarrjen,kujdesu per veten tende,dil me shoqerine dhe mundohu qe mos ta hasesh disa kohe...Mos vuaj me dhe mendo per veten!
Ai eshte me dike tjeter dhe nje dite dhe ti do jesh e lumtur ne krahet e nje njeriu tjeter qe do te doje per ate qe je...
Hakmarrja eshte arma e te dobetit...
Te uroj gjithe te mirat
"Carpe Diem"
ahahahaaaa adela halla me ke kenaq me ket temen kam qesh me lot.hahahaa dili me pistolet o te marr o te vrava thuaj lol.bye hon ti kushedi ke hall ne qeshim po ne kete rast s'kam faj se tema eshte e ndertuar e tille qe te ben me qesh qe ne titull.se kur kerkon ta harrosh perse vall edhe ti hakmerresh mbrapa?
Krijoni Kontakt