Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 90
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kte pyetja beja dikujt qe kryen kto veprime!!
    Personalisht ste jap dot nje pergjigje, se kam idene se ktyre lojrave llape me llape, mashkull mashkull apo femer femer.
    Jam totalisht straight, akoma si kam then ndonje mashkulli te puth me llape, sic ndodh rendom me femrat e forumit duke i then njera tjetres
    e kuptova qe eshte pyetje. por qe ka lezbike eshte e vertete,ndaje dhe u shpreha.
    nejse pfffffffffff
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Te ata "shume nga ju"...mos ka gje emer mbiemer "lenc bukuroshi"?Apo e the... "ashtu ne pergjithesi"...?
    Mesa di une nuk njihemi!Ti mund te jesh Lenc Bukuroshi a Sylaroshi nuk me duhet gje!
    Dhashe pershtypjen time dhe e sqarova qe ishte opinioni im personal!
    Ka shume nga ju qe shajne femrat shqiptare pasi kane kaluar keq dhe jane zhgenjyer!Keshtu dhe une....POr sigurisht qe nuk e mohoj qe meshkuj te mire ka ashtu sikurse ka dhe femra te mira.
    Po te lexosh postimin e pare,kam thene te njejten gje!

Gjithe te mirat
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ver syze dhe lexo mire....JO TE GJITHE!
    Mendimi im personal dhe ska pse te te djegi!Une kam bindjet e mia dhe smi ndalon dot njeri!
    Ju keni shume te drejte te shprehni bindjet tuaja.Une s'po ndaloj bindje...po them qe s'jam dakort.Po duhet te shikoni edhe se sa bindjet tuaja prekin te tjeret.Forumi eshte perballje pikepamjesh.
    Po te thoja une..."vajzat shqiptare jane te perdala...po jo te gjitha"...eshte te hedhesh gurin te fshehesh doren.

Dhe sa per pune syzesh...s'ke pse tallesh me ata qe mbajne syze.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Ps....TE me falin te tjeret,por per mua keta jane meshkujt shqiptare!
    Personalisht keta kam njohur!Megjithese e di shume mire,qe ka dhe meshkuj te mire,por duhet te dish ti njohesh dhe ti zgjedhesh!
    Non comment .......Lexo!

Ps...Me fal per syzet se nuk e dija qe mban dhe personalisht skam gje kunder tyre,por te pakten kur i kini perdorini!
    Mos e merr si te te vije per mbare!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-04-2008 më 12:42
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Ashtu si ke te drejte ti te shprehesh bindjet e tua...a kam te drejte une te mos jem dakort?

Citim Postuar më parë nga bakudr Lexo Postimin
    Shi shi shi,
    ma qepe gojen,
    kur qenkan bere edhe cupat qe fliskan kaq shume!??! Si i mbushe tre paragrafe pa tu dridhur qerpiku?! nga vajza me kordele te kuqe c'fare nuk pret.... ju kushedi edhe i hani meshkujt.....sytet xhika bejne gjithmone, ca te besh...

por kur thua qe grate nuk e shohin burrin vetem si babane e femijve, por keto grate a nuk e shohin dot veten si ato qe do ua shtrojne buken ne tavoline femijeve te vet, si edukatore te femijeve te vet. mire koha ka evoluar dhe gruaja e sillka gruaja ne shtepi, por mos harro se ashtu sic ka evoluar koha femije nuk po njeh dot as gjysh as gjyshe, as daje pra nuk njeh familje fare vetem babysitter. femija ka nevoje per tre vakte buke, mundesisht te haje buke edhe kur eshte ne pushim te gjate ne shkolle, plus pastaj edhe nje zamer te vogel nga ora 4 mbasdite. Mire buken do e sjelle dikush deri ne shtepi po kush do e shtroje ne tavoline? I thone per femijet jane 5 vakte!!!!kush do e edukoje? babysitter??? ju rrofte qe jeni nena, pika qe su ka rene akoma

keni edhe llafe, fillokeni edhe mendoni lloj lloj gjerash per meshkujt ju, shkoni ore e shtroni shpatullat aty ne pune shtepie, merrni moj leckat aty e merrni pluhurat, kapni rradacin edhe meshojini. ju neve meshkujve te na mbani ne pellembe te dores edhe aq pak e keni. shkoni beni kalamaj aty dhe qepeni hahahaha

kur u bene edhe keto macet.... eh taksirat
    Faleminderit per kete postim sepse ketu e tregove vertet se kush jane meshkujt

Thjesht do mundohem qe mos ta gjeneralizoj kete dhe ate e bej thjesht nga experienca ime personale, sepse sic tha J@mes_Douglas kur flasim per meshkuj flasim dhe per babane apo vellezerit tane. Ndoshta jane pikerisht ata qe me kane bere mos te kem nje mendim aq negativ ndaj meshkujve por sic e kam thene dhe ne postimet e tjera te mia, ata do bejne aq sa do lejohen te bejne

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Ashtu si ke te drejte ti te shprehesh bindjet e tua...a kam te drejte une te mos jem dakort?
    Lenc, ama ne ca pika mund te jesh dakord me ne qe:

-ne shume vende(nder te tjera dhe Shqiperia) femren shume njerez e konsiderojne si prone private. Indikatori me i bukur i kesaj eshte qe nderin shume shqipo vazhdojne ta masin me gruan/vajzen/motren.

-femra s'ka liri seksuale, s'ka liri ekonomike, s'ka liri sociale ne shume raste.

-femra eshte ne pozite shume vulnerabel ne Shqiperi.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Mesa di une nuk njihemi!Ti mund te jesh Lenc Bukuroshi a Sylaroshi nuk me duhet gje!
    Pse beni ironi mbi nickun tim?Ju bezdis ideja qe une mund te jem i bukur...???Shpirti juaj demokratik zonjushe lenka shume per te deshiruar.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ka qene i Beses dhe i Vlerave Morale!!!!!

Keni marre anet negative,shume nga ju!
    Kam thene......ata qe kam njohur!!!!!!!!Dhe thashe....ka dhe te mire!!!
    Ti e ke fjalen per Skenderbeun?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    -femra s'ka liri seksuale, s'ka liri ekonomike, s'ka liri sociale ne shume raste.
    -femra eshte ne pozite shume vulnerabel ne Shqiperi.
    Me ty psh jam pjeserisht dakort.S'po kuptoj ne çfare sensi e ke "Liri sociale"?Femrat ne shqiperi...votojne,shkojne ne universitete,kane vende ne parlament..etj.Cfare lirije sociale mungon?

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •