Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 90
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386

Po te dini ti zgjidhni do keni mendim shume te mire!!!

Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Ndoshta pikerisht se ke mendime aq te larta per veten, ndaj dhe ke ngel beqar si te firma qe ke vene

Mos rrini aq lart ne maje te fikut se do bini e do thyeni qafen
    po prandaj i kemi grate qe te na ulin poshte. Prandaj po i keshillon vajzat qe te ricin (reach'in) lart te kapin meshkujt? Po mire e ke thene ama, meshkujt jane si yjet.
    firmen time e mbaj ashtu sa per te qeshur me te kaluaren time te stermundimshme, heroike, stoike.

c'faredo lloj mendimi te keni per meshkujt nuk ka shpetim. do e merrni nga nje te gjitha. Po te jeni te zgjuara do dini ti zgjidhni, po te jeni te zgjuara do dini ti mbani!!! ngaqe nuk dini se si te zgjidhni, ngaqe nuk dini se si ti mbani (laj, shperlaj, bej gati buken -- shaka) filloni e beni filozofi lart e poshte. shkoni e zgjidhni aty shpejt e shpejt yllin tuaj, mos beni derr-derr-derr, e rehatohuni.

njeriu ka dy burime mesimi: 1. Duke degjuar te tjeret (kjo nuk eshte shume bindese), 2. Nga pervoja e hidhur personale (kjo eshte shume bindese dhe te ben te mallkosh veten 100 here pse nuk ndoqe menyren e pare).

prandaj degjoni kete plakun e vjeter qe po ju flet: "Shkoni e zgjidhni nje djale te mire, familjeje dhe lerini filozofite." dhe pastaj te gjitha do keni mendim shume te mire, ju siguroj
    beqar

Citim Postuar më parë nga bakudr Lexo Postimin
    po prandaj i kemi grate qe te na ulin poshte. Prandaj po i keshillon vajzat qe te ricin (reach'in) lart te kapin meshkujt? Po mire e ke thene ama, meshkujt jane si yjet. firmen time e mbaj ashtu sa per te qeshur me te kaluaren time te stermundimshme, heroike, stoike.

c'faredo lloj mendimi te keni per meshkujt nuk ka shpetim. do e merrni nga nje te gjitha. Po te jeni te zgjuara do dini ti zgjidhni, po te jeni te zgjuara do dini ti mbani!!! ngaqe nuk dini se si te zgjidhni, ngaqe nuk dini se si ti mbani (laj, shperlaj, bej gati buken -- shaka) filloni e beni filozofi lart e poshte. shkoni e zgjidhni aty shpejt e shpejt yllin tuaj, mos beni derr-derr-derr, e rehatohuni.

njeriu ka dy burime mesimi: 1. Duke degjuar te tjeret (kjo nuk eshte shume bindese), 2. Nga pervoja e hidhur personale (kjo eshte shume bindese dhe te ben te mallkosh veten 100 here pse nuk ndoqe menyren e pare).

prandaj degjoni kete plakun e vjeter qe po ju flet: "Shkoni e zgjidhni nje djale te mire, familjeje dhe lerini filozofite." dhe pastaj te gjitha do keni mendim shume te mire, ju siguroj
    Po ta vesh re dhe te krahasosh postimin qe bera une kete te tendin do ta kuptosh qe je ti ai qe ke bere filozofi ketu dhe jo une. Sa per grate qe merrni ju t'u ulin poshte, varet se ca grua zgjedh dhe ti se ka edhe nga ato qe te lene ne maj te fikut te fishkellesh ose te rrezojne fare dhe nuk thyen vetem qafen po thyen edhe koken Pastaj, me fal, po ku ne ato dy rreshta lexove ti qe une thashe meshkujt jane si yjet apo eshte thjesht nje side-effect e te qenit mashkull ajo dhe te bejne syte xhoko ty...LOL

Nuk mendoj se te gjithe meshkujt jane te keqinj sepse ka nga ata qe jane te keqinj por ka dhe nga ata qe jane shume te mire. Cdo gje eshte subjektive, dhe nje mashkull qe mund te jete i mire per nje vajze, nuk eshte i mire per nje tjeter, prandaj nje femer duhet t'i thote PO atij qe e meriton ta kete ate ne jeten e tij. Ti thua qe po te jesh e zgjuar duhet te dish dhe ta mbash burrin. Po mire e ke menduar ndonjehere ti qe kane ikur ato kohe kur femra i rri burrit lepe peqe se mos i shkon me ndonje tjeter?! Me duket se kane ikur ato kohe dhe ndoshta duhet qe edhe burri te kujdeset dhe te jete po aq i zgjuar qe ta mbaje gruan e tij sepse po e trajtoi keq, ajo eshte me mire pa te se sa me te. Tani femrat jane shume me indipendente ne cdo aspekt te jetes dhe kerkojne nje burre qe e kane si shok, si bashkshort, si partner ne gjithcka dhe jo thjesht si babane e femijeve dhe ate qe sjell buke ne tavoline. Buken mund ta sjelle dhe femra po aq sa e sjell edhe mashkulli.

Kalofshi mire dhe me mend ne koke beqaret

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Po ta vesh re dhe te krahasosh postimin qe bera une kete te tendin do ta kuptosh qe je ti ai qe ke bere filozofi ketu dhe jo une. Sa per grate qe merrni ju t'u ulin poshte, varet se ca grua zgjedh dhe ti se ka edhe nga ato qe te lene ne maj te fikut te fishkellesh ose te rrezojne fare dhe nuk thyen vetem qafen po thyen edhe koken Pastaj, me fal, po ku ne ato dy rreshta lexove ti qe une thashe meshkujt jane si yjet apo eshte thjesht nje side-effect e te qenit mashkull ajo dhe te bejne syte xhoko ty...LOL

Nuk mendoj se te gjithe meshkujt jane te keqinj sepse ka nga ata qe jane te keqinj por ka dhe nga ata qe jane shume te mire. Cdo gje eshte subjektive, dhe nje mashkull qe mund te jete i mire per nje vajze, nuk eshte i mire per nje tjeter, prandaj nje femer duhet t'i thote PO atij qe e meriton ta kete ate ne jeten e tij. Ti thua qe po te jesh e zgjuar duhet te dish dhe ta mbash burrin. Po mire e ke menduar ndonjehere ti qe kane ikur ato kohe kur femra i rri burrit lepe peqe se mos i shkon me ndonje tjeter?! Me duket se kane ikur ato kohe dhe ndoshta duhet qe edhe burri te kujdeset dhe te jete po aq i zgjuar qe ta mbaje gruan e tij sepse po e trajtoi keq, ajo eshte me mire pa te se sa me te. Tani femrat jane shume me indipendente ne cdo aspekt te jetes dhe kerkojne nje burre qe e kane si shok, si bashkshort, si partner ne gjithcka dhe jo thjesht si babane e femijeve dhe ate qe sjell buke ne tavoline. Buken mund ta sjelle dhe femra po aq sa e sjell edhe mashkulli.

Kalofshi mire dhe me mend ne koke beqaret
    Shi shi shi,
    ma qepe gojen,
    kur qenkan bere edhe cupat qe fliskan kaq shume!??! Si i mbushe tre paragrafe pa tu dridhur qerpiku?! nga vajza me kordele te kuqe c'fare nuk pret.... ju kushedi edhe i hani meshkujt.....sytet xhika bejne gjithmone, ca te besh...

por kur thua qe grate nuk e shohin burrin vetem si babane e femijve, por keto grate a nuk e shohin dot veten si ato qe do ua shtrojne buken ne tavoline femijeve te vet, si edukatore te femijeve te vet. mire koha ka evoluar dhe gruaja e sillka gruaja ne shtepi, por mos harro se ashtu sic ka evoluar koha femije nuk po njeh dot as gjysh as gjyshe, as daje pra nuk njeh familje fare vetem babysitter. femija ka nevoje per tre vakte buke, mundesisht te haje buke edhe kur eshte ne pushim te gjate ne shkolle, plus pastaj edhe nje zamer te vogel nga ora 4 mbasdite. Mire buken do e sjelle dikush deri ne shtepi po kush do e shtroje ne tavoline? I thone per femijet jane 5 vakte!!!!kush do e edukoje? babysitter??? ju rrofte qe jeni nena, pika qe su ka rene akoma

keni edhe llafe, fillokeni edhe mendoni lloj lloj gjerash per meshkujt ju, shkoni ore e shtroni shpatullat aty ne pune shtepie, merrni moj leckat aty e merrni pluhurat, kapni rradacin edhe meshojini. ju neve meshkujve te na mbani ne pellembe te dores edhe aq pak e keni. shkoni beni kalamaj aty dhe qepeni hahahaha

kur u bene edhe keto macet.... eh taksirat
    beqar

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    Une Kam Nje Shprehje Timen Per Ta Pershkruar Mashkullin Me Pak Fjale
    Ne Fillim Zoti Krijoi Mashkullin Dhe Tha - Uuups
    Dhe Shpejt E Shpejt Krijoi Femren Te Ndreqi Gabimin

Gjykoheni Vete
    Kjo eshte arsyea se shum femra po kthehen ne lesbike?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    mire e kuptuam kete per femrat, por cila eshte aresyeja qe meshkujt behen Gay?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nuk jam dakort as me dean as me apollonin...jam i mendimit se s'jetojme dot pa njeri tjetrin...raport i dashurise dhe urrejtjes qe na bashkon eshte boshti i jetes.Femrat jane krijesat me te bukura,me shlodhese...jane dhurata qe natyra i beri meshkujve qe ata te jetonin te lumtur,jane te brishta,delikate...
    ...deri sa filluan te beheshin acaruese.Filloi duke i hipur vetja ne qejf,nuk i pelqente me roli i "te bukures",donin dhe rolin e "inteligjentes",donin te drejtat e tyre,donin pune te rendesishme,donin te jepnin mend,donin te drejtonin,te vendosnin,te jepnin urdhera....I mori koka ajer.
    Aty filloi shkaterrimi i botes...

I thonin:
    -Rri moj gru ne shpi,meru me kalamojt...gatuj,laj enet,rrobat...te ka fal zoti...mos mendo per asgje...ti siguroj une te gjitha...te mbaj si princeshe!
    Ajo:-Jo...dua te drejtat e mia...dua kte...dua ate...pse vetem ju dini?Dime dhe ne...!!!
    -Ah mer zot...e vetmja gje qe dini ju...eshte si me na acaru nervat...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Nuk jam dakort as me dean as me apollonin...jam i mendimit se s'jetojme dot pa njeri tjetrin...raport i dashurise dhe urrejtjes qe na bashkon eshte boshti i jetes.Femrat jane krijesat me te bukura,me shlodhese...jane dhurata qe natyra i beri meshkujve qe ata te jetonin te lumtur,jane te brishta,delikate...
    ...deri sa filluan te beheshin acaruese.Filloi duke i hipur vetja ne qejf,nuk i pelqente me roli i "te bukures",donin dhe rolin e "inteligjentes",donin te drejtat e tyre,donin pune te rendesishme,donin te jepnin mend,donin te drejtonin,te vendosnin,te jepnin urdhera....I mori koka ajer.
    Aty filloi shkaterrimi i botes...

I thonin:
    -Rri moj gru ne shpi,meru me kalamojt...gatuj,laj enet,rrobat...te ka fal zoti...mos mendo per asgje...ti siguroj une te gjitha...te mbaj si princeshe!
    Ajo:-Jo...dua te drejtat e mia...dua kte...dua ate...pse vetem ju dini?Dime dhe ne...!!!
    -Ah mer zot...e vetmja gje qe dini ju...eshte si me na acaru nervat...
    Perfundismishte me kete qe ke thene o Lenc ja ke fut p...es.

Ti e di mire se si jane trajtuar femrat me perpara,kane qene shume te pakta ato femra qe kane qene te trajtuara mire, ne forme delikate , luleje e tjera.
    Apo ti mendon se eshte me mire qe mashkulli te jete i drejte dhe i pa drejte te kete fuqi te plote mbi to?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Arsyea eshte fakti qe femrat kan nis te behen lesbike.

Edhe ktu ne forum sjan te pakta femrat lesbike, kam pare shum "i love you" shpirti im, zemra ime "te puth me llape" etj etj, kto jan tendenca lezbicizmi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga adonisa Lexo Postimin

C'mendim keni per meshkujt ne pergjithsi, sidomos shtrohet pytja per meshkujt Shqiptar?
    Kam mendimin dhe bindjen e plote se shumica e tyre,kane ngelur me nje mentalitet te vjeter,te nje kohe te dikurshme!
    Mendoj se jane fanatike,te dhunshem,te parespektueshem,jo serioz,jo besnik!
    Kam mendimin se mashkulli shqiptar ka humbur vlerat e mashkullit te dikurshem dhe ka nxjerre me ne pah fodullekun dhe arrogancen!

Ps....TE me falin te tjeret,por per mua keta jane meshkujt shqiptare!
    Personalisht keta kam njohur!Megjithese e di shume mire,qe ka dhe meshkuj te mire,por duhet te dish ti njohesh dhe ti zgjedhesh!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk jam dakort as me dean as me apollonin
    Nuk ka si te jeshe dakord.
    Ky postim i imi, eshte nje PYETJE, nese nuk e sheh Pikpyetjen ne fund te fjalise, atehere eshte faji yt!

Dmth qe eshte pyetje, jo fakt i kryer. Por ske faj, sepse pikpyetja shperdorohet vend e pa vend nga njerez qe sdine ku vihet pikpyetja edhe pikecuditesja.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •