Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Cfare lirije sociale mungon?
    Liria e syve qe tu pellcasin.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Me ty psh jam pjeserisht dakort.S'po kuptoj ne çfare sensi e ke "Liri sociale"?Femrat ne shqiperi...votojne,shkojne ne universitete,kane vende ne parlament..etj.Cfare lirije sociale mungon?
    Sa per qind e totalitetit jane keto?

Sa femra psh. ne familjen tende ngrihen hajt le te themi ne 22:00 dhe t'i thone yt eti"babi, dola, do kthehem neser"? Fundja, nje shprehje e lirise sociale eshte kjo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-04-2008 më 13:01
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ps...Me fal per syzet se nuk e dija qe mban dhe personalisht skam gje kunder tyre,por te pakten kur i kini perdorini!
    Mos e merr si te te vije per mbare!
    E para e punes une s'mbaj syze...(se po behemi si ato grate e keqija tu u mar me llafe).E dyta...siç e thate vete qe nuk njihemi atehere nuk e shoh kaq konfidence sa te me drejtoheni me "ti".Pretendoj me "Ju" ashtu siç ju drejtohem une juve.

P.S...Sto scherzando.... ...bej shaka.Ju dhe sensin e humorit e keni shume te kufizuar.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ashtu si ke te drejte ti te shprehesh bindjet e tua...a kam te drejte une te mos jem dakort?
    A kam te drejte une te mos jem dakort kur kam pare shume ane negative te mashkullit shqiptar dhe ne profesionin qe kam??????
    A te duket e drejte ty te shesesh femra dhe te perfitosh me gjakun e tyre!
    A te duket e drejte ty qe te leshosh femije te vegjel si lypsare per tu pasuruar plehrat e kombit!
    A te duket e drejte dhuna qe ushtrohet ndaj femrave?
    A te duket e drejte te jesh i martuar dhe te kesh 7 te dashura ne ane tjeter?
    A te duket e drejte te vrasesh,te vjedhesh,te besh lloj lloj pislliqesh?
    A te duket e drejte te pasurohesh me gjakun e tjetrit,te hedhesh vellain poshte,te hedhesh mikun,te mos kesh nder?!
    A te duket e drejte te shesesh gruan tende,motren tende....
    Te me falesh por keta kam njohur ne jete profesionale...
    Dhe ishin Shqiptare!!!
    Mos na e beni masen e meshkujve shqiptar 100% te ndershme!
    Ka dhe te tille por ka dhe te krimbur fare...

Ps.....Perderisa je ne nje forum,mu drejto me ty dhe te drejtohem me ty!Me "ju" nuk flas.
    Dhe me duket se te thashe me fal dhe nuk po te ofendoj,atehere ti qe me drejtohesh me "ju" meso pak me teper respektin!Qe do te thote....Diskuto pa ofenduar.Sens humori skam,kerkoje te dikush tjeter!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-04-2008 më 13:03
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Sa per qind e totalitetit jane keto?

Sa femra psh. ne familjen tende ngrihen hajt le te themi ne 22:00 dhe t'i thone yt eti"babi, dola, do kthehem neser"? Fundja, nje shprehje e lirise sociale eshte kjo.
    Aty hyn eduakata familjare...s'eshte fare liri sociale...eshte kulture e shoqerise ne pergjithesi.Ne ate moment ate mund ta pengoje familja te mos dali jo shteti...siç ndodh ne Iran,Indi apo vendet muslimane...Ka familje qe i len gjithe naten perjashta,ka familje qe si lene...ate lloj lirie secili e zgjidh brenda familjes se vet.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Aty hyn eduakata familjare...s'eshte fare liri sociale...eshte kulture e shoqerise ne pergjithesi.Ne ate moment ate mund ta pengoje familja te mos dali jo shteti...siç ndodh ne Iran,Indi apo vendet muslimane...Ka familje qe i len gjithe naten perjashta,ka familje qe si lene...ate lloj lirie secili e zgjidh brenda familjes se vet.
    Sa gabim qe je. Morali vendoset nga ajo pjese njerezish qe ka parate ne dore. Ne kete rast kush? Prinderit. C'bejne prinderit ne Shqiperi? Iu imponojne mentalitetin e tyre vajzave. Meshkujve s'munden/ s'duan pasi ne mendjen e tyre do iu mbajne pleqerine. Plus brezi i vjeter akoma mendon qe nderi perkufizohet ne terma femerore.
    Sikur femra ne Shqiperi te kishte mundesira ekonomike me te medha, do flisnim ndryshe tani. E verteta eshte qe ne Shqiperi ka akoma nje mentalitet tribal i bazuar ne force fizike dhe ekonomike. E per kete s'duhet te krenohemi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    "Ps.....Perderisa je ne nje forum,mu drejto me ty dhe te drejtohem me ty!Me "ju" nuk flas.
    Dhe me duket se te thashe me fal dhe nuk po te ofendoj,atehere ti qe me drejtohesh me "ju" meso pak me teper respektin!"

Di_Ana...kam te drejte une si qytetar qe te bej shaka apo ka ndonje ligj qe ma ndalon?Eshte pyetje retorike...
    Udhetokemi ne frekuenca te ndryshme...kam pershtypjen se nuk e gjejme dot fjalen e perbashket.Do kem parasysh ti evitoj debatet me JU ktej e tutje sepse kulturat tona qytetare nuk e perqafojne njera tjetren.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Sikur femra ne Shqiperi te kishte mundesira ekonomike me te medha, do flisnim ndryshe tani.
    Plotesisht dakort me ty,Blue-sky!
    Po te kishte mundesira ekonomike femra atje,nuk do linte ta shtypnin me kembe,e nuk do rrinte me dike te dhunshem per shkak te nje martese ose femijeve!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    E verteta eshte qe ne Shqiperi ka akoma nje mentalitet tribal i bazuar ne force fizike dhe ekonomike. E per kete s'duhet te krenohemi.
    O shoqe...une njoh vajza sa te duash qe e gdhijne çdo fundjave neper pube ne Tr...aq sa ate lirine sociale qe thua ti e bejne "delir social" fare.Aty hyn familja ne mes...ka familje qe e lejojne,ka familje qe s'e lejojne.
    Nese ti thua qe ne katund te Burrelit apo ne katund te Tepelenes nuk te lene te dalesh pas ores 10...aty s'hyn liria sociale...aty eshte praktike situata...sepse pas ores 10 s'ke ku shkon.Nuk eshte se atje ka 17 diskoteka dhe ata se lane me dal.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    O shoqe...une njoh vajza sa te duash qe e gdhijne çdo fundjave neper pube ne Tr...aq sa ate lirine sociale qe thua ti e bejne "delir social" fare.Aty hyn familja ne mes...ka familje qe e lejojne,ka familje qe s'e lejojne.
    Nese ti thua qe ne katund te Burrelit apo ne katund te Tepelenes nuk te lene te dalesh pas ores 10...aty s'hyn liria sociale...aty eshte praktike situata...sepse pas ores 10 s'ke ku shkon.Nuk eshte se atje ka 17 diskoteka dhe ata se lane me dal.
    Boh, une tani mbas me teper se nje dekade isha ne Tr dhe se gdhiva gjekundi te te them te drejten. E ato qe e gdhinin vuloseshin si jo-familjare (hajde e merre vesh se ca nen-kuptoni ju ne Shqiperi me kete )

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •