Mesa di une nuk njihemi!Ti mund te jesh Lenc Bukuroshi a Sylaroshi nuk me duhet gje!
Dhashe pershtypjen time dhe e sqarova qe ishte opinioni im personal!
Ka shume nga ju qe shajne femrat shqiptare pasi kane kaluar keq dhe jane zhgenjyer!Keshtu dhe une....POr sigurisht qe nuk e mohoj qe meshkuj te mire ka ashtu sikurse ka dhe femra te mira.
Po te lexosh postimin e pare,kam thene te njejten gje!
Gjithe te mirat
"Carpe Diem"
Ju keni shume te drejte te shprehni bindjet tuaja.Une s'po ndaloj bindje...po them qe s'jam dakort.Po duhet te shikoni edhe se sa bindjet tuaja prekin te tjeret.Forumi eshte perballje pikepamjesh.
Po te thoja une..."vajzat shqiptare jane te perdala...po jo te gjitha"...eshte te hedhesh gurin te fshehesh doren.
Dhe sa per pune syzesh...s'ke pse tallesh me ata qe mbajne syze.
Ashtu si ke te drejte ti te shprehesh bindjet e tua...a kam te drejte une te mos jem dakort?
Faleminderit per kete postim sepse ketu e tregove vertet se kush jane meshkujt
Thjesht do mundohem qe mos ta gjeneralizoj kete dhe ate e bej thjesht nga experienca ime personale, sepse sic tha J@mes_Douglas kur flasim per meshkuj flasim dhe per babane apo vellezerit tane. Ndoshta jane pikerisht ata qe me kane bere mos te kem nje mendim aq negativ ndaj meshkujve por sic e kam thene dhe ne postimet e tjera te mia, ata do bejne aq sa do lejohen te bejne![]()
Lenc, ama ne ca pika mund te jesh dakord me ne qe:
-ne shume vende(nder te tjera dhe Shqiperia) femren shume njerez e konsiderojne si prone private. Indikatori me i bukur i kesaj eshte qe nderin shume shqipo vazhdojne ta masin me gruan/vajzen/motren.
-femra s'ka liri seksuale, s'ka liri ekonomike, s'ka liri sociale ne shume raste.
-femra eshte ne pozite shume vulnerabel ne Shqiperi.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt