Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 90
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Sa per qind e totalitetit jane keto?

Sa femra psh. ne familjen tende ngrihen hajt le te themi ne 22:00 dhe t'i thone yt eti"babi, dola, do kthehem neser"? Fundja, nje shprehje e lirise sociale eshte kjo.
    Ne oren 22.00 nuk shkoj un qe jam mashkull edhe ti them babait tim, "dola vij neser"
    Ca na qenka kjo liri e tille? Kjo nuk quhet liri, quhet degjenerim familjar, qe sdo tja dije njeri se ku je, nga shkon, ca ben etj etj.

Naten jashte mund te behen nga me te ndryshmet, Droge, vjedhje, e cdo gje tjeter, sepse krimi vepron naten. Ndaj kjo qe thua ti te dalesh ne 22.00 te nates edhe te ikesh pa then se ku, eshte totalisht budallallek, nese jeton ne nje familje serioze, nese jeton ne nje familje qe sdo tja dije per femijet e vet, atehere eshte normale qe del kur te duash edhe hy kur te duash.

Por kto gjera behen kur jeton vetem, sepse kur jeton me familje, FAMILJA KA RREGULLA, kte gje e kuptoni ju femra te emancipuara apo se kuptoni? Ktu nuk eshte fjala per lirine e femres, ktu eshte fjala per nje familje te qendrueshme, familje serioze, ska lidhje ktu liria. Liri ke gjith diten te dalesh me shoke e shoqe etj etj, nuk quhet liri e dalura naten pa then se ku do ikesh, ose me ke je. Nese jeton vetem, dil nga te duash edhe bridh (por prap nuk eshte gje e mire, sepse nates nuk i dihet kurre) pra, ka ca rregulla qe duhen ndjekur, ska te beje me lirine.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ne oren 22.00 nuk shkoj un qe jam mashkull edhe ti them babait tim, "dola vij neser"
    Ca na qenka kjo liri e tille? Kjo nuk quhet liri, quhet degjenerim familjar, qe sdo tja dije njeri se ku je, nga shkon, ca ben etj etj.

Naten jashte mund te behen nga me te ndryshmet, Droge, vjedhje, e cdo gje tjeter, sepse krimi vepron naten. Ndaj kjo qe thua ti te dalesh ne 22.00 te nates edhe te ikesh pa then se ku, eshte totalisht budallallek, nese jeton ne nje familje serioze, nese jeton ne nje familje qe sdo tja dije per femijet e vet, atehere eshte normale qe del kur te duash edhe hy kur te duash.

Por kto gjera behen kur jeton vetem, sepse kur jeton me familje, FAMILJA KA RREGULLA, kte gje e kuptoni ju femra te emancipuara apo se kuptoni? Ktu nuk eshte fjala per lirine e femres, ktu eshte fjala per nje familje te qendrueshme, familje serioze, ska lidhje ktu liria. Liri ke gjith diten te dalesh me shoke e shoqe etj etj, nuk quhet liri e dalura naten pa then se ku do ikesh, ose me ke je. Nese jeton vetem, dil nga te duash edhe bridh (por prap nuk eshte gje e mire, sepse nates nuk i dihet kurre) pra, ka ca rregulla qe duhen ndjekur, ska te beje me lirine.
    U lodhe ta shkruash tere kete?Mos te te shkoje dem them se une s'pohova gjekundi qe une e bej dicka te tille...

Sidoqofte, me cfare fytyre ti ke guximin te gjykosh ato qe i bejne?Te duket vetja me i zgjuar? Me i arsimuar? Me i "edukuar"? Apo ti gjerat qe te tjeret kane guxim t'i bejne naten ti i ben diten fshehur skutave te ndonje moteli?(edhepse s'ja thua familjes).
    Nje njeri qe eshte +18 duhet te kete lirine private te dale kur te doje. Mund ta keshillosh si prind etj. por liria personale e prinderve s'eshte e nderthurur me ate te femijeve ne moshe madhore. Une jetoj ne nje vend ku kjo eshte gjeja me normale e botes dhe s'kam pare deri tani ndonje c'thurje tek ata, perkundrazi, jane shume me te qendrueshem/pergjegjshem se rinia shqiptare.

Ju jeni akoma ne kohen e qepes xhaje... Edhe meso here tjeter si te diskutosh pa fyer bahskebiseduesin personalisht, ndryshe detyron tjetrin thjeshte te te injoroje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-04-2008 më 13:30
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    gjeja me normale, po ketu kur i bene 16 e siper nuk e cajne koken per prinderit me. te mbledhesh 1000 angleze e angleze 5 veta gjene me mendje ne koke, nuk me duken aspak te llogjikshem.
    jeta naten ka kufi,del me shoqerine,duhet te dish se me ke te shoqerohesh.

keto daline e pine e nuk e dine se ne krevat te kujt do te perfundojne.
    si u quakan te pergjegjshem.....
    ose ka edhe nga ato qe jetojne me prinder,dalin naten edhe kthehen me ndonje per krahu,qe zoti e di cfare eshte ai person sepse as emrin nuk ja dine,edhe e sjell ne familje,pikerisht aty ku je rritur.
    keto nuk jane pergjegjshmeri keto jane cmendurira per ato qe duan te jene High tere kohes.

une mbaj mend vellaun tim me perpara,jetoshim te gjithe bashke dmth familje, edhe kur thoshte ai ndoj here po dal me shoqerine e tij. babi e mami nuk veshin gjume ne sy,cfare do e gjeje cunin.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    une mbaj mend vellaun tim me perpara,jetoshim te gjithe bashke dmth familje, edhe kur thoshte ai ndoj here po dal me shoqerine e tij. babi e mami nuk veshin gjume ne sy,cfare do e gjeje cunin.
    Prinder hesapi, MERAKOSEN PER FEMIJET E VET, nuk jan aq te emancipuar se prindrit e disave.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nuk dua t'i pergjithesoj ,pasi krijohen qef-mbetje ....

Meshkujt jane interesaxhinj te situates, nqs u intereson jane engjej ama nqs jo ......... hm ... No coment !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Sinqerisht nuk di se cfare te them, .....me kohet e sotme...nuk merret vesh kush eshte djale dhe kush eshte vajze.....(mos eshte cik si shum e rende?)
    sigurisht nuk hyjne te tere ne kete thes
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Per t'i dhene pyetjes pergjigje mjafton te analizojme sjelljen e disa kafsheve.Luanet psh (por edhe shume te tjere) kur shohin qe ne territorin e shenuar nga ta me ferrhormone hyjne luane qe si perkasin kopese se tyre,i kunderpergjigjen me perleshje,me dyluftime qe afirmojne zotin e territorit(e njejta qe ndodh edhe ne konkurencen per t'u ciftuar me nje femer).Dua te them se jane disa sjellje te lindura qe e karakterizojne nje mashkull,jo vetem shqiptar!Zgjidhja e problemeve me dhune eshte nje nder to.Jo gjithmone fiton arsyeja mbi hormonet.Por fakti eshte qe meshkujt po behen brutal dhe shume te dhunshem.Kushtet dhe niveli jo i kenaqshem i jeteses,realiteti zhgenjyes,papunesia,mossukseset,deshtimet,jane faktore qe i kane bere meshkujt shqiptare me agresive,me gjaknxehte se c'i njeh historia.
    Une mendoj se meshkujt shqiptar kane shume nevoje te emancipohen(ashtu si dhe femrat),te lene menjane fodullekun dhe krenarine,te mendojne dhe veprojne me shume dhe te flasin me pak,mos te vetvleresohen por te lene te tjeret ti vleresojne!
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Habitem...kur degjoj qe flisni per meshkujt shqiptare me nje lloj distance qe prek kufijte e snobizmit.Nuk e them per ne forum,por ne pergjithesi vajzat qe jetojne jashte kane pershtypjen e mashkullit shqiptar...sikur eshte tip gogoli.

Siç e shoh une...pak me mendjemadhesine e atij qe e di qe e sheh siç duhet...mashkulli shqiptar eshte mashkulli me i formuar nga te gjithe.Eshte maksimumi qe nje femer shqiptare mund te enderroje.Ju qe lexoni mos perdridhni buzet kot....por pyesni shoqet tuaja qe rrine me te huaj,t'ju tregojne diferencen.

Jemi te respektueshem,te dashur,fisnike,me humor,me ambicie,me gusto,te pergjegjshem,dime te shijojme jeten,dime te jemi te mire dhe te keq kur duhet,dime ti dalim zot femres,jemi te bukur,serioze,ironike,elegante,te forte,te sjellshem,jemi tolerante,paqesore,te kuptueshem,te arsyeshem,nuk e njohim kurnacerine dhe jemi xheloz...por shume pak.
    Jemi optimiste,inteligjente,kemi klas dhe stil te paimitueshem...!Me nje fjale...:
    .......Jemi fantastike!!!

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin

Jemi te respektueshem,te dashur,fisnike,me humor,me ambicie,me gusto,te pergjegjshem,dime te shijojme jeten,dime te jemi te mire dhe te keq kur duhet,dime ti dalim zot femres,jemi te bukur,serioze,ironike,elegante,te forte,te sjellshem,jemi tolerante,paqesore,te kuptueshem,te arsyeshem,nuk e njohim kurnacerine dhe jemi xheloz...por shume pak.
    Jemi optimiste,inteligjente,kemi klas dhe stil te paimitueshem...!Me nje fjale...:
    .......Jemi fantastike!!!
    Te ishit vertet keshtu po mua me duket se pjesa me e madhe e kesaj qe thua ti eshte e kunderta....raporti mund te jete 1 mbi 100, po hajd gjeje kete 1 se....?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uarda-1 : 16-06-2008 më 11:03
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anëtarësuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    886

Për: Ç'mendim keni për meshkujt?

Meshkujt janë shtim jete !!!😎😎

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •