Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 90
    Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Meshkujt mendojne(ne mendjen e tyre) se jane superiore ndaj femrave, dhe kjo gje i ben te sillen si te tille...me arrogance mosperfillje dhe injorim!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ah, meshkujt, dilema e njerezise ...

Persa i perket temes: meshkujt qe kam ne jeten time, jane shume me te mire se une( nota bene: une= e gjinise femer deri tani) Kur flisni per meshkujt negativisht, do benit mire te analizonit dhe veten, se ca keni bere per t'i merituar ato plehre qe sillen keq me ju.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 21-03-2008 më 19:28
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ah, meshkujt, dilema e njerezise ...

Persa i perket temes: meshkujt qe kam ne jeten time, jane shume me te mire se une( nota bene: une= e gjinise femer deri tani)
    gjysma e njerezise
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Teme per te shtyre kohen ndersa shiten banane dhe fara luledielli...
    Ne vend te humbni kohen duke vrare mendjen pse meshkujt pijanece perdorin dhunen apo femrat pijanece e bejne veten , degjoni nje pjese madheshtore muzikore...

Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga adonisa Lexo Postimin

C'mendim keni per meshkujt ne pergjithsi, sidomos shtrohet pytja per meshkujt Shqiptar?
    A thua qe tek ne perdoret shume dhuna, sepse meshkujt mendojn qe kjo eshte zgjidhja e duhur per tu kupturar ne mese veti?
    A thua qe shumica e meshkujve kur i vret realiteti ateheher mbrojtaja me e mire eshte GRUSHTI

Me respekt dhe pres qe te inkuardroheni ne kete teme, sepse dita e dites dhuna ndaj femres eshte duke marr permasa te medha, te diskutojm te shofim se pse eshte duke ndodhur keshtu?
    Jam i mendimit qe burri qe e quan vete burre, sduhet kurrsesi te vere dore mbi nje femer.
    Por ne disa raste, me te vertete qe e meritojne lopaten pas qafe ca femra.. LOL
    Ndaj ka ne bote edhe burra te tille, qe ta rrasin me lopate pas qafe, por ka edhe burra te tjere, qe nuk guxojne ta prekin nje femer me dore, sepse i qendrojne thenies, qe femra duhet te preket vetem me lule...

Smund tju besh te gjith meshkujve apel per kte gje, kush ka lind ne familje qe dhuna bashkshortore ka qene e pranishme, te jeshe e sigurte qe edhe ai do e praktikoje heret a vone, ndaj them qe duhet te zgjedhesh mire djalin me te cilin lidhesh, sepse familja e ka edukuar gjer vone, nese ka familje te shthurur, me mire qendroi larg se do ti thyeje kockat, edhe do ti nxije syte
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-02-2004
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jam i mendimit qe burri qe e quan vete burre, sduhet kurrsesi te vere dore mbi nje femer.
    Por ne disa raste, me te vertete qe e meritojne lopaten pas qafe ca femra.. LOL
    Ndaj ka ne bote edhe burra te tille, qe ta rrasin me lopate pas qafe, por ka edhe burra te tjere, qe nuk guxojne ta prekin nje femer me dore, sepse i qendrojne thenies, qe femra duhet te preket vetem me lule...

Smund tju besh te gjith meshkujve apel per kte gje, kush ka lind ne familje qe dhuna bashkshortore ka qene e pranishme, te jeshe e sigurte qe edhe ai do e praktikoje heret a vone, ndaj them qe duhet te zgjedhesh mire djalin me te cilin lidhesh, sepse familja e ka edukuar gjer vone, nese ka familje te shthurur, me mire qendroi larg se do ti thyeje kockat, edhe do ti nxije syte
    Ne ralitet pajtohem me pergjigjen tende eshte nje realitet qe nese nje person pa mare parasysh gjinin rritet ne nje frym ku ka dominuar grindja, rrahja, fyerja heret a von do ta perdore edhe ai/ajo sepse ai/ajo eshte rritur ne ate fry.

Nje mashkull do sillet me ty si e lejon ti dhe nqs ve dore mbi ty eshte sepse ti e ke lejuar ate qe te shkoj deri aty. Jeta eshte shume e shkurter per te lejuar dike te te trajtoj ne ate menyre. Mua nuk me ka qelluar KURRE me pellembe ai qe me ka bere koken jo me nje funderine (sepse nje mashkull qe ve dore mbi nje femer i tille eshte) qe as nuk e meriton te jete ne pranine time dhe jo me pjese e jetes time. Ne femrat kemi nje tendence qe gjithmone te bejme te tjeret fajtor, por ndoshta duhet te fillojme t'i therrasim pak mendjes se pse gjera te tilla ndodhin. Ka edhe menyra si DON'T LET THE DOOR HIT YOU IN THE A.. qe mund te perdoren

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Meshkujt jane burra te mire.
    Ezekiel 25-17.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Piripiri Lexo Postimin
    Meshkujt jane burra te mire.
    Vertet ????
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    ..................po
    Ezekiel 25-17.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •