Do doja ti ngjaja kesaj qe kam ne avatar, nje ose dy here ne jave, pjesen tjeter i ngjaj Julia Roberts(thone njerezit, po une them i ngjaj mamit
)
Do doja ti ngjaja kesaj qe kam ne avatar, nje ose dy here ne jave, pjesen tjeter i ngjaj Julia Roberts(thone njerezit, po une them i ngjaj mamit
)
your feet must be tired cos u've been running thru my mind all day
Asnjerit!!! C'te bej, jam unique!! S'ka te tjera si une hahahahaha![]()
Hahahaha nga ngjyra e lekures njehere i ngjan shumePostuar mė parė nga cool_dancer
![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Luciano Pavarotti ktu.
kopjo fare
![]()
Une jam tepke si ....Toro!
Pyetja me e veshtire qe me ka bere nje amerikane ne nje chat (dikur kur hyja neper chats) Kujt aktori i ngjan me tha, pasi kishim biseduar afersisht 4 ore.
I'u pergjigja keshtu; Kush me ngjan mua nga aktoret thua ti? Ok, pasi te takohemi me thuaj, se as vete s'e di cili me ngjan.
U takuam te nesermen dhe e harroi pyetjen fare bashke me pergjigjen lol
"Modestia" ne kulm!
Nejse per shaka me shume.
Sa her i keni degjuar njerezit tu thone "ua sa me ngjan me kete, sa me ngjan me ate". Shuajeni kuriozitetin tani dhe shifni me ke ngjani me shum ne: http://myheritage.com
Un qe thoni ju ngjaj me:
Mandy Moore 98% (2% e kemi ndryshe vetem ke vetullat)
Preity Zinta 93%
Roselyn Sanchez 90%
Q'Orianka Kilcher 86%
Norkys Batista 83%
Kirsten Dunst 68% (me ket ja kan fut kot se un jam dhe brune jo per gje)
I cant believe it ....lol
Gjysma ngjakam si kineze ha ha ha ..
Angelina Jolie 90 %
Beyonce Knowles 78%
Ann Kok 78%
Nakashima Mika 78%
Sammi Cheng 78 %
ku di un e shkreta mua mamit me thon se i ngaj me teper![]()
Mua me kane thene qe i ngjaj babit![]()
P.S. Nyx sorry te them hon po ky website ishte nga me kotet qe kam ndeshur sidomos persa i perket ngjashmerise me fytyrenNuk e di se si une mund te ngjaj me ca bjonde kur tipare me sterr te zeza se keto te miat s'behet
![]()
Krijoni Kontakt