Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Dmth e ka fajin Berisha qe 50 vjet ne prodhuam edhe importuam barut?

Pa lidhje fare.
    Jo mo bayo, se s'me pe gjakundi te fajesoj Berishen per kete por:

Ndersa prokuroria ka nisur hetimet per te gjetur pergjegjesit per tragjedine e Gerdecit, mijera predha te tjera te paruajtura kercenojne sigurine e shqiptareve; jane ato qe vazhdojne te gjenden ne thellesi te Gjirit te Vlores dhe qe pergenjeshtrojne ate qe ka deklaruar kryeministri Berisha pak dite me pare se “jane cmontuar dhe ka perfunduar ne shtator eksplodimi i te gjitha minave dhe silurave te bregdetit, fale nje financimi nga Departamenti i Shtetit” ka thene Berisha ne 17 mars 2008. Keto predha nuk jane cmontuar kurre.
    Ky eshte nje faj, qe larg qofte mund te kthehet ne tragjedi.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Jo mo bayo, se s'me pe gjakundi te fajesoj Berishen per kete por:

Ky eshte nje faj, qe larg qofte mund te kthehet ne tragjedi.
    E shoh, qe s'ke kuptuar c'te kam shkruar.

titullaret, kudo flasin c'i shkruajne dhe i thone vartesit, nese e mban mend i nxorren njehere tek Fiksi nje fjalim sales qe ishte identik me te nanos 1 vit perpara mbi energjine.

Me thuaj c'faj ka ai, ose ti , ose une nese vartesi yti, imi, i tij te thote ashtu.

Vetem shoku Enver ishte figure poliedrike, qe shkruante libra edhe se ku do c'pohej per nafte
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Çfare eshte per saliun edhe nje genjeshter me shume?

Rrini rehat e mos i beni tragjedi genjeshtrat e sales!

pse genjente ahere ai kur thosh se parate e piramidave jane me ta pastrat ne bote?

mos kujtoni ju se eshte takuar me millosheviçin?? kurren e kurres ...

asht gzim i madh per mue ...

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Vetem shoku Enver ishte figure poliedrike, qe shkruante libra edhe se ku do c'pohej per nafte

... Ke te drejte Xhuxho, po si duket kto te GSH jane vete poliedrike ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    [B][SIZE="3"]
    Telekamerat e News24 te cilat jane futur nen uje ne Vlore tregojne se sipërfaqja ku ndodhen predhat është shumë e madhe dhe e parë me sy të lirë në një metër katror aty mund të gjesh një sasi nga 20 deri në 30 të tilla dhe pamja që të shfaqet poshte është shumë e frikshme. Akoma më e frikshme është që ne te lahen njerëz. Edi, polumbari qe eshte zhytur per te marre nje nga predhat qe gjenden nen uje tregon se ato nuk ndodhen në thellësi të madhe. thellesi qe shkon 2 -4 metra thellë.

Nderkaq Qemal Toto është një nga shoferët që në vitin 1947 ka hedhur predha në këtë zonë, predha që janë mbledhur pas luftës nga depo të ndryshme. Ai tregon se në këtë vënd, vetëm në atë kohë mund të jenë hedhur rreth 70 apo 72 Zisa ushtrie të mbushur me këto municione.

Nga ta filloj Luaneshe? Fotoja eshte fallco njehere se nuk jane predha e as silura ato qe ke aty.
    Nuk ka 20 ne meter katror , sepse me madhesine qe kane me 5-6 cope ben nje meter katror duke mos lene fare boshlleqe.
    Ne qe jemi rritur ne det e dime mire se banoret vendas nuk lene gje pa levizur deri ne 5-6 metra thellesi , veshtire te lene ate sasi imagjinare predhash.
    72 Zisa? Hhhhhhhhh perralla me mbret e me mbretereshe. Per te bindur veten se kam te drejte do te shkoj per nje not sivjet ne behar andej nga gjiri i vlores ( se e kam afer vloren ).

Cfare ka thene Sala? Pak me intereson. Mund te jete mashtrues ordiner dhe i poshter , mund te jete edhe engjell.
    Nuk mund te them se ne bregdet nuk ka predha ne uje. Mund te kete ne Pashaliman , ne Sazan dhe ne Portopalermo por jo aq shume sa e ekzagjeron news 24.
    Lioness , per mendimin tim mos i beso 100% ketij lajmi.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Nga ta filloj Luaneshe? Fotoja eshte fallco njehere se nuk jane predha e as silura ato qe ke aty.
    Nuk ka 20 ne meter katror , sepse me madhesine qe kane me 5-6 cope ben nje meter katror duke mos lene fare boshlleqe.
    Ne qe jemi rritur ne det e dime mire se banoret vendas nuk lene gje pa levizur deri ne 5-6 metra thellesi , veshtire te lene ate sasi imagjinare predhash.
    72 Zisa? Hhhhhhhhh perralla me mbret e me mbretereshe. Per te bindur veten se kam te drejte do te shkoj per nje not sivjet ne behar andej nga gjiri i vlores ( se e kam afer vloren ).

Cfare ka thene Sala? Pak me intereson. Mund te jete mashtrues ordiner dhe i poshter , mund te jete edhe engjell.
    Nuk mund te them se ne bregdet nuk ka predha ne uje. Mund te kete ne Pashaliman , ne Sazan dhe ne Portopalermo por jo aq shume sa e ekzagjeron news 24.
    Lioness , per mendimin tim mos i beso 100% ketij lajmi.
    Nuk e di se sa Zisa jane hedhur aty, por pjesa tjeter e asaj qe ke cituar eshte shume e vertete. Si zhytes amator, jam zhytur disa here aty dhe i kam pare me syte e mi. Jane disa dhjetera predha ne nje siperfaqe shume te vogel, gje qe i ben edhe me te rrezikshme sepse mjafton te plasi njera qe aty te ndodhi nje shperthim i llahtarshem. Kam dashur disa here te hap nje teme rreth keaj, por jam terhequr per te mos krijuar nje imazh te keq per ate zone, nga me te bukurat e Gjrit te Vlores. Meqe e hapi patriotja ime, po flas dhe une rreth kesaj, me shpresen qe te largohen ato predha perpara sezonit qe po afron. Me vjen shume habi sepse ato ndodhen vetem pak metra larg nje kompleksi turistik, pronari i te ciles eshte nje zhytes me pervoje, cuditem se si ai ka bere gjithe ate investim mbi nje bombe.

Predhat ndodhen vetem pak metra ne te majte te hotelit ne foto.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Sala ka thone qe jane cmontu dhe asgjesu predhat dhe siluret e municionit te USH, nuk ka thone qe ka pastru bregdetin nga plenat, keni menjen ne msim se lat nom me lajme te sajume dhe injorante blogistaneze qe sdine nga lidhet gamori.

Ca panikofilesh paskeni qene me? Kosh.

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    E shoh, qe s'ke kuptuar c'te kam shkruar.

titullaret, kudo flasin c'i shkruajne dhe i thone vartesit, nese e mban mend i nxorren njehere tek Fiksi nje fjalim sales qe ishte identik me te nanos 1 vit perpara mbi energjine.

Me thuaj c'faj ka ai, ose ti , ose une nese vartesi yti, imi, i tij te thote ashtu.

Po si nuk ka faj? Kur merr te paafte nen vete ata marrin te paafte te tjere me poshte qe nuk dine as te shkruajne nje fjalim dhe e marrin gati.

Prandaj kokat e shtetit duhet te marrin njerez te zote nen vete, se ata e bejne shumicen e punes.

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga skuthi i vogel

Postuar më parë nga Xhuxhumaku

... Ke te drejte Xhuxho, po si duket kto te GSH jane vete poliedrike ...

nga prryll

panikofilesh

Hera e pare qe e lexoj shqip kete fjale, keshtu qe mjafton vec kaq prryll, qe situates dhe kesaj teme t'ia dish per nder, se te ka bere te sjellesh nje fjale te re. Panikofile shqiptaret ose jo, ne situaten qe ndodhet Shqiperia gjate ketyre diteve qeveria duhet te jape raport te detajuar dhe te perfshije ne forme dialogu qytetaret shqiptare, sepse kjo eshte forma me e mire per te mberritur deri tek qetesimi i mendjeve. Imagjino se cfare spekullimesh mund te nisin lidhur me fatin e turizmit ne zonen e Vlores e ne zona te tjera qe mund te jene te rrezikuara nga ekzistenca e depove te armatimit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Mesapët, ky popull i mrekulluesshem ilir
    Nga Qerim në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 31-08-2007, 16:07
  2. Pushtimi I Panjohur I Vlores, Ne 1690
    Nga CEZARND në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2005, 17:02
  3. Tragjedi tjetër në det, 21 të mbytur e 7 të humbur
    Nga ALBA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03
  4. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32
  5. Vlore ..dizet e di ..dizet e tre.
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 09:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •