Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Labeati Lexo Postimin
    Meqe po e pranon vete se shoqenija dhe shteti islam jane 500 vjet mbrapa si zhvillim, krahasue me perendimin, meqe po e krahasoni fene e ligjin tuej sot me ate te krishtene para 500 vjetsh, atehere te pakten mos u zoritni me ju dhane mend botes, se kete shembull qe po doni me na shite sot, i ka pase bota qysh para 5 shekujsh, edhe e kane krye ate sherbim me kohe e me vakt.

Bota ece perpara, e jo mbrapa, te pakten ajo jo-muslimane.
    Ore quni ajo thenja jote ra posht ajo qe e ke thene me lart e tash te folim per kete te dyten dmth u pajtove qe ska baze ne fene kristiane .
    E dyta ligji qe e permend ti ne nuk kemi qite edhe nuk kemi kompetenc me ndrru ose thjesht nuk mundemi me ndrru , edhe tjetra ato zhvillime qe i permend ti tek ne jan ethjesht jane si pasoj e neglizhences sone jo si pasoj e Ligjit , kurse keta e bejn ejo pse deshirojn po pse ju imponohet me be , kurse atje pse me be kur ska kush shkon ne te , a je shkuar ndonjeher ne perendim te pyes dhe e ke that e le me ne Arabi qe nuk ka asnje dhe tjetra ato jane laike e ne nuk dojm me qene laik , tek ta edhe satanizmi ska problem , magjistaret skane problem dhe kjo per ty te duket e mire apo jo , dhe kjo tregon s e ju e ndryshoni si ju ka qefi .

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga eri3000 Lexo Postimin
    Ne Angli u be e detyruar te hapet xhamia, pasi 13% e popullesise angleze eshte musliman.
    Ndersa ne Saudi popullesia eshte 100% muslimane.

Shtetet perendimore po shesin kishat e tyre kurse ju perralloseni me kishe ne arabi.

Faleminderit

Keto jane emigrante te ardhur nga vendet arabe dhe Anglia se ka per detyre t`ju hape xhamia atyre po e ben se eshte vend demokrate.Pastaj ku e di ti qe 100% qenkan mysliman ne Arabi ku feja tjeter perveq islamin eshte e ndaluar?Mund te kete edhe te krishtere qe praktikojne fene fshehtas.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Keto jane emigrante te ardhur nga vendet arabe dhe Anglia se ka per detyre t`ju hape xhamia atyre po e ben se eshte vend demokrate.Pastaj ku e di ti qe 100% qenkan mysliman ne Arabi ku feja tjeter perveq islamin eshte e ndaluar?Mund te kete edhe te krishtere qe praktikojne fene fshehtas.
    Ka edhe shum nga ta vendas dhe tjetra eshte se ju keni ndryshuar ligjin kurse ne jo por nuk eshte qudi per ligjin kur keni ndryshuar fjalet e Perendisë.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Ka edhe shum nga ta vendas dhe tjetra eshte se ju keni ndryshuar ligjin kurse ne jo por nuk eshte qudi per ligjin kur keni ndryshuar fjalet e Perendisë.
    qe ku e pranove me goj tane qe je arap.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219

Talking

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    qe ku e pranove me goj tane qe je arap.
    O derjansi qfare te duash jam ta beje qefin une ty , te ne themi koken ta thej po qefin s ta prishi .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ore quni ajo thenja jote ra posht ajo qe e ke thene me lart e tash te folim per kete te dyten dmth u pajtove qe ska baze ne fene kristiane .
    E dyta ligji qe e permend ti ne nuk kemi qite edhe nuk kemi kompetenc me ndrru ose thjesht nuk mundemi me ndrru , edhe tjetra ato zhvillime qe i permend ti tek ne jan ethjesht jane si pasoj e neglizhences sone jo si pasoj e Ligjit , kurse keta e bejn ejo pse deshirojn po pse ju imponohet me be , kurse atje pse me be kur ska kush shkon ne te , a je shkuar ndonjeher ne perendim te pyes dhe e ke that e le me ne Arabi qe nuk ka asnje dhe tjetra ato jane laike e ne nuk dojm me qene laik , tek ta edhe satanizmi ska problem , magjistaret skane problem dhe kjo per ty te duket e mire apo jo , dhe kjo tregon s e ju e ndryshoni si ju ka qefi .
    oooooooooooooooooo me ne fund e pranoi trapdoneli qe eshte jevg arab.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    ai eshte magjyp. me dialekt te embel

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Kush "na" e kush "ju".

Ju fondamentalistat i futni tane ne nji thes. Budallalleku e fanatizmi ju ba me mendue se "Allahu" ka nevoje me i dale zot, e se fakti qe ti kujton se feja jote asht ma e drejta (shif e shkruej kane thane se ne cfare niveli jeni) pra mendimi jot te nep te drejte me vra, e me dhunue te tjere qe kane mendime e besime ndryshe.

ndersa justifikimi jot asht idiot, pse para 500 vjetsh simbas teje kisha paska persekutue, justifikohesh ti sot me ba te njajten gja?

Mirepo meqe prap simbas teje inkuizicioni paska qene gabim, atehere pse e merr per justifikim, pse po ban te njajten gja sot?

Kjo asht thjesht hipokrizi, ne fe, e ne jete, e kudo.

Kur thashe se Europa ka rranje keistiane, kjo asht krejt e verifikueshme. Po te kishte pase besim tjeter, islam apo hindu etj, shoqenia do te kishte ndale ne vend si muslimanet tash 1500 vjet, mbasi ju mungon toleranca e lirija ne fe, familje e shoqni.
    Kete e zavendeson dhuna, shtypja, hipokrizia, si dje edhe sot.

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Labeati Lexo Postimin
    Kush "na" e kush "ju".

Ju fondamentalistat i futni tane ne nji thes. Budallalleku e fanatizmi ju ba me mendue se "Allahu" ka nevoje me i dale zot, e se fakti qe ti kujton se feja jote asht ma e drejta (shif e shkruej kane thane se ne cfare niveli jeni) pra mendimi jot te nep te drejte me vra, e me dhunue te tjere qe kane mendime e besime ndryshe.

ndersa justifikimi jot asht idiot, pse para 500 vjetsh simbas teje kisha paska persekutue, justifikohesh ti sot me ba te njajten gja?

Mirepo meqe prap simbas teje inkuizicioni paska qene gabim, atehere pse e merr per justifikim, pse po ban te njajten gja sot?

Kjo asht thjesht hipokrizi, ne fe, e ne jete, e kudo.

Kur thashe se Europa ka rranje keistiane, kjo asht krejt e verifikueshme. Po te kishte pase besim tjeter, islam apo hindu etj, shoqenia do te kishte ndale ne vend si muslimanet tash 1500 vjet, mbasi ju mungon toleranca e lirija ne fe, familje e shoqni.
    Kete e zavendeson dhuna, shtypja, hipokrizia, si dje edhe sot.
    E ku i gjete keto ti apo akuza pa baza , ajt cili u mbyt pse ka ndryshuar fene ne Arabi , o djal po kush ta ndrron fene duke e njohur fene e vet qe e ka me te mire e shkon ne ate te zez , as i krishteri s do te pranonte te kthehej pagan kuptohet ai qe ka njohuri prandaj leri keto gjera se pari njihe pastaj fol per te .

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Ore une thash me ta be qefin , tani prap ofendim , s je per toleranc , haahhahaha
    i menquri ia lshon udhen ajt the qafen i thot.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vatikani, deklarate mbi homoseksualitetin
    Nga strange në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 15-07-2012, 16:35
  2. Vatikani ofron sistemin financiar Islam për Bankat Perëndimore
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 13:21
  3. Ju Flet Radio Vatikani
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 06:05
  4. Vatikani shkishëron kinezët
    Nga forum126 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 17:07
  5. Vatikani per feminizmin modern
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-08-2004, 12:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •