Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Currently, all Saudi citizens are required by law to be Muslim
    Law- Ligji Prandaj ka shume pune edhe nese do arrihej.

Ja keshtu e kuptoj une,dhe linkun e dyte kot e vura se i njejti artikull ishte.Megjithate nese do te dish mendimin tim personal me shume me duket si tentativ e deshtuar

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk kerkova opinionin tend, se ate di. Ky ishte lajm dhe per mue ishte nje befasi.
    Ketu thuhet se jane duke biseduar. Me vone ka patur lajme qe mbreteria ka lejuar ndertimin e nje kishe. Sa per mue, cdo gje qe ka lidhje me fene, eshte deshtim.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Currently, all Saudi citizens are required by law to be Muslim
    Law- Ligji Prandaj ka shume pune edhe nese do arrihej.

Ja keshtu e kuptoj une,dhe linkun e dyte kot e vura se i njejti artikull ishte.Megjithate nese do te dish mendimin tim personal me shume me duket si tentativ e deshtuar
    ti moj zoge pse nuk do që të hapet një kishë në arabi apo në Iran?

ju a keni xhami në Angli apo Itali.

ue lecami il salame

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Akoma se mesove qe muslimanet nuk i hane produktet e derrit?Sa keq qe do te duhet ta pertypesh vete.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Akoma se mesove qe muslimanet nuk i hane produktet e derrit?Sa keq qe do te duhet ta pertypesh vete.
    hihiiiihiii

të kam shumë xhan e di apo jo?!

vetëm se vishesh si ninxha dhe unë me nixhat jam zi dhe nuk shkoj mirë, ngaqë jom samurai

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    ti moj zoge pse nuk do që të hapet një kishë në arabi apo në Iran?

ju a keni xhami në Angli apo Itali.

ue lecami il salame
    Ne Angli u be e detyruar te hapet xhamia, pasi 13% e popullesise angleze eshte musliman.
    Ndersa ne Saudi popullesia eshte 100% muslimane.

Shtetet perendimore po shesin kishat e tyre kurse ju perralloseni me kishe ne arabi.

Faleminderit

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga eri3000 Lexo Postimin
    Ne Angli u be e detyruar te hapet xhamia, pasi 13% e popullesise angleze eshte musliman.
    Jo, ne Angli u ba "e detyrueme" mbasi ligji ja garanton gjithkujt te drejten e besimit te lire edhe me kene 10 vete munden me hape tempullin e vet per cka te besojne.
    Kjo asht liria e garantueme ne te gjitha vendet perendimore qe e ka burimit ne rranjet e krishtena te besimit, mbasi kete lloj lirie nuk e gjejme ne asnji shtet me origjine fetare te ndryshme.

Ndersa ne Saudi popullesia eshte 100% muslimane.
    Popullsia saudite natyrisht qe ka me kene gjithmone 100% muslimane sa te jete islami ligj i detyrueshem. Edhe ne dalte ndonji i krisun me deklarue se nuk asht musliman ligji i shtetit saudit e denon me premje krejet, keshtuqe kthehet te 100% menjihere.
    Ne ket pike islami ne pushtet ja ka kalue edhe komunizmit tone, mbasi E.Hoxha i deklaronte votat 99.99% duke pranue qe ishin edhe 0.01% kundra, ndersa islami demokratik i don 100%, ndryshe fluturon kaptina.

Popullsia jo-saudite ne Arabi asht 7 miljon = 25% e totalit. prej ketyne jane 1.5 milione indiane e 1.2 miljon filipinas (90% e ketyne te fundit katolike), si edhe nja 30,000 amerikane etj.
    Shkurt 11% e popullsise se Arabise Saudite jane jo-muslimane. Megjithate simbas kushtetutes islame te vendit ndalohen me ligj besimet jo-islame, keshtu qe 11% e popullsise jane te privueme prej lirise se ushtrimit te besimit ne te cilin jane linde.

Ky asht kontrasti me shtetet perendimore persa i perket lirise se besimit, dhe njikohsisht shpjegon hipokrizine islamike arabo-saudite ne ket aspekt, qe ndersa financojne miliona petro-dollare xhamija neper boten jo-islame, nuk lejojne asnji kishe apo tempull per miliona banore te perhershem ne shtetin e vet,.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    [QUOTE=Labeati;1886525]Kjo asht liria e garantueme ne te gjitha vendet perendimore qe e ka burimit ne rranjet e krishtena te besimit, mbasi kete lloj lirie nuk e gjejme ne asnji shtet me origjine fetare te ndryshme.

Sa xhamija kan qen ne mesjet ne vendet e krishtera ajt ta shohim pak sa qendron kjo thenja jote se e kane burimin ne besimin krishter ajt tregona naj xhami ateher kur e ka pas kisha shtetin ne dore .Edhe ju ate ligj e keni pasur sa e ka pas kisha shtetin ne dore , apo pi harron shkenctaret , shtrigat ata qe e ndrronin fene qfare ndodhte me ta .
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 17-04-2008 më 14:01

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    [QUOTE=eldonel;1886978]
    Citim Postuar më parë nga Labeati Lexo Postimin
    Kjo asht liria e garantueme ne te gjitha vendet perendimore qe e ka burimit ne rranjet e krishtena te besimit, mbasi kete lloj lirie nuk e gjejme ne asnji shtet me origjine fetare te ndryshme.

Sa xhamija kan qen ne mesjet ne vendet e krishtera ajt ta shohim pak sa qendron kjo thenja jote se e kane burimin ne besimin krishter ajt tregona naj xhami ateher kur e ka pas kisha shtetin ne dore .Edhe ju ate ligj e keni pasur sa e ka pas kisha shtetin ne dore , apo pi harron shkenctaret , shtrigat ata qe e ndrronin fene qfare ndodhte me ta .
    ahhahahah shokut jemi ne shekullin e 21 nuk jemmi ne mesjet
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Meqe po e pranon vete se shoqenija dhe shteti islam jane 500 vjet mbrapa si zhvillim, krahasue me perendimin, meqe po e krahasoni fene e ligjin tuej sot me ate te krishtene para 500 vjetsh, atehere te pakten mos u zoritni me ju dhane mend botes, se kete shembull qe po doni me na shite sot, i ka pase bota qysh para 5 shekujsh, edhe e kane krye ate sherbim me kohe e me vakt.

Bota ece perpara, e jo mbrapa, te pakten ajo jo-muslimane.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vatikani, deklarate mbi homoseksualitetin
    Nga strange në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 15-07-2012, 16:35
  2. Vatikani ofron sistemin financiar Islam për Bankat Perëndimore
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 13:21
  3. Ju Flet Radio Vatikani
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 06:05
  4. Vatikani shkishëron kinezët
    Nga forum126 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 17:07
  5. Vatikani per feminizmin modern
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-08-2004, 12:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •