Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 118
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Ajo ishte fabrike cmontimi e jo montimi. Ne ate fabrike beherj asgjesimi dhe demontimi i armeve. Si mund te behet shitja nga shteti kur aty nuk kishte perfaqesues te shtetit. Nese kishte perfaqesues te shtetit atehere duhet te kishin pare edhe minorenet qe punoin aty. Duhet te kishin pare kushtet e sigurise qe ishin minimale. Duhet te parandalonin katastrofen me marrjen e masave. Dy jane mundesite, shteti e dinte ose nuk e dinte. Nese e dinte atehere eshte pergjegjes direkt per katastrofen, nese jo aty behej trafik armesh ku perseri ngelen me pergjegjesi.
    PERGJEGJES ESHTE MINISTRI MBROJTES i cili dha doreheqjen, sepse eshte i paafte te kontrolloje njerzit e tij.

Berisha pse duhet te jape doreheqjen, ose pse BAMIR TOPI duhet te jape doreheqjen?

PSE? Apo sepse kshu duan komunistet?

Atehere kur u rrezuan kullat binjake ne Manhatan, pse duhet te jepte BUSHI doreheqjen?

Ne cdo rast tragjedie apo katastrofe, NJE QEVERI E MIRE DUKET NE MENAXHIMIN E ASAJ SITUATE, e cila ne kte rast, u menaxhua me se miri nga forcat e armatosura, edhe cdo institucion i vendit, perfshire, spitalet, zjarrfikset, edhe forcat policore.

Katastrofa edhe tragjedi ndodhin, por duhet te jemi te ndergjegjshem te falenderojme ne kte rast qeverine e cila menaxhoi me se miri situaten edhe per fat nuk pati me shum viktima.
    Sepse u be nje evakuim i te gjith fshatit nga pilotet e ushtrise shqiptare te cilet fluturonin siper zjarrit per te verifikuar gjendjen.

Kjo eshte Qeveria, ky eshte SHTETI. Cfar duhet te behet me shume? Te parandalohej tragjedia? Ishte e pamundur. Sepse nuk e dime kurre se kur e kemi oren e vdekjes, ndryshe do i benim vetes lapidar.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    PERGJEGJES ESHTE MINISTRI MBROJTES i cili dha doreheqjen, sepse eshte i paafte te kontrolloje njerzit e tij.

Berisha pse duhet te jape doreheqjen, ose pse BAMIR TOPI duhet te jape doreheqjen?

PSE? Apo sepse kshu duan komunistet?
    Berisha e ka emeruar Minstrin e Mbrojtjes. Berisha eshte ai qe ben mbledhjet e keshillit te ministrave. Perse nuk u informua Berisha per kete. Atehere sipas kesaj qe the ti Berisha duhet te japi doreheqjen per paaftesi te kontrollimit te ministrit te tij. Topit sja ka kerkuar kush doreheqjen me sa di une. Une si qytetar kam respekt shume te madh per Bamir Topin dhe mendoj se eshte nje nga figurat me te shquara te politikes Shqiptare. Jam i mendimit dhe besoj se Presidenti nuk do te perkrahe fajtoret dhe te papergjegjshmit.

Atehere kur u rrezuan kullat binjake ne Manhatan, pse duhet te jepte BUSHI doreheqjen?

Ne cdo rast tragjedie apo katastrofe, NJE QEVERI E MIRE DUKET NE MENAXHIMIN E ASAJ SITUATE, e cila ne kte rast, u menaxhua me se miri nga forcat e armatosura, edhe cdo institucion i vendit, perfshire, spitalet, zjarrfikset, edhe forcat policore.

Katastrofa edhe tragjedi ndodhin, por duhet te jemi te ndergjegjshem te falenderojme ne kte rast qeverine e cila menaxhoi me se miri situaten edhe per fat nuk pati me shum viktima.
    Sepse u be nje evakuim i te gjith fshatit nga pilotet e ushtrise shqiptare te cilet fluturonin siper zjarrit per te verifikuar gjendjen.

Kjo eshte Qeveria, ky eshte SHTETI. Cfar duhet te behet me shume? Te parandalohej tragjedia? Ishte e pamundur. Sepse nuk e dime kurre se kur e kemi oren e vdekjes, ndryshe do i benim vetes lapidar.
    Po si tani dhe atehere kishte disinformim te plote. Njerezit besuan se Terroristet sulmuan Ameriken kur vete Bushi me shoke i rrezoi ato kulla per qellimet ekonomiko politike te Amerikes.

Kastastrofa nuk do te kishte ndodhur dhe sdo kishte nevoje per menaxhim krize nese qeveria do te kishte zbatuar kushtetuten dhe rregullat e sigurise. Ajo eshte pergjegjese per kete dhe duhet te marre persiper pergjegjesite e veta e te mos mundohet te mbuloje ate cka ndodhi per te shpetuar veten e tyre.

E vertete eshte qe nuk e dime dite ne vdekjes, por kjo sdo te thote se duhet te vdesim qe me gjakun tone te pasurohen te tjeret!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po si tani dhe atehere kishte disinformim te plote. Njerezit besuan se Terroristet sulmuan Ameriken kur vete Bushi me shoke i rrezoi ato kulla per qellimet ekonomiko politike te Amerikes.
    Po tani cfar mund te kete? Gjithmone ka disinformim, asnjehere sdo merret vesh e verteta, po per momentin, shqiperise i duhet kryeministri, ne kte moment me shume se kurre, sduhet te kete krize politike.
    Ne kte moment duhet qe cdokush te marre pergjegjesite e veta edhe te denohet ne baze te ligjit, ne kte moment i duhet kryeministri shqiperise, edhe jo doreheqja e kryeministrit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Vogelushe, kur ato municione shiten per llogari te shtetit, nuk quhet "skandal" dhe "trafik" por quhet TREGTI ARMESH. Dhe pjesa derrmuese e gjithe pasurise kombetare gjate viteve te komunizmit u kthye ne arme e muncione e ne bunkere, keshtu qe nese shteti mundohet te shesi keto arme ne tregun nderkombetar, ju duhet te gezoheni e jo te hidheroheni pasi po rekuperon dicka nga pasuria kombetare qe u shkaterruar per 50 vjet fale cmendurise se nje njeriu paranoiak si diktatori Enver Hoxha.

Cdo shtet i botes ben tregti armesh dhe ne shumicen e rasteve perben nje sekret shteteror. Ata qe bejne publike sekrete shteterore ne administrate apo ne media, hetohen, gjykohen dhe denohen nga ligji i atij vendi.

Albo
    Cfare thu ti mer..me verte e ke...Kur eshte publike shitja quhet tregti armesh,kur behet e fshehur quhet trafik armesh...Sa te mencur qe te kemi....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po tani cfar mund te kete? Gjithmone ka disinformim, asnjehere sdo merret vesh e verteta, po per momentin, shqiperise i duhet kryeministri, ne kte moment me shume se kurre, sduhet te kete krize politike.
    Ne kte moment duhet qe cdokush te marre pergjegjesite e veta edhe te denohet ne baze te ligjit, ne kte moment i duhet kryeministri shqiperise, edhe jo doreheqja e kryeministrit.
    Une nuk po them qe te ike Kryeministri e te mod vije njeri ne vend te tij, te rrije vendi pa Kryeminister. Une po them qe Berisha duhet te terhiqet sa eshte ne kohe e duhet ti lere vendin dikujt qe eshte me racional ne mendime dhe jo kaq i tensionuar sa ai ne menyre qe te kapercehet kjo krize. Ai ca thote ne mengjes nuk thote ne darke e te nesermen e pergjenjeshtron dhe ate qe tha.

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Njerezit besuan se Terroristet sulmuan Ameriken kur vete Bushi me shoke i rrezoi ato kulla per qellimet ekonomiko politike te Amerikes.
    Ja kush eshte fytyra e vertete e atyre qe kerkojne dorheqjen e Berishes. Ky eshte MJAFTI.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    nga kjo interviste te ben te mendosh se per te shperlar fytyren e vet disa persona qe kan be kontrabande me municionin e shtetit e hodhen ne ere kete fabrike ku pasojat ishin fatale per gjith ate popullate qe jetonte ne afersi te fabrikes dhe per gjith popullin shqiptare kudo qe eshte , prandaj duhet denuar te gjith ato njerez qe kan gisht ne kte situate te palakmueshme qe i kan sjell vendit
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Si Kusi mendoj dhe unë. Ky ishte një konspiracion për mbulimin e qëllimeve ekonomike të personave të implikuar në të. Tani kanë gjetur disa koka turku që do i deklarojnë gjykatat të pafajshëm ose do të detyrohen te paguajnë gjoba. Vetem në këtë shtet të qelbur gjaku i derdhur shpaguhet me para.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Zoti Kryeminister ju jeni Kirug dhe nuk i mbani dot duart larg nga gjaku!

IK!

IK!

IK!

Futja vrapit!
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    vogelush...
    Po nese fisheket qe duhet tu hiqje barutin e ti cmilitarizoje i fut ne kuti e i shet jashte vendit cfare quhet ....

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Skandali i ambasadorit shqiptar në SHBA, Fatos Tarifa
    Nga Pride në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 30-11-2007, 18:18
  2. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 14:09
  3. "Diplomate greke ne Tirane, te perfshire ne trafik droge"
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-09-2005, 18:48
  4. Trafik patriotizmi apo patriotizëm i trafikuar
    Nga ALBA në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 06:41
  5. Skandali i grabitjes së rërës shqiptare
    Nga Tirana në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-08-2004, 08:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •