Pershendetje te gjitheve
Nese mund te me ndihmoni duke dhene medimin te gjithe ju kush nga emrat ju pelqen me shume, DION apo ALVI per nje femije mashkull qe dhe pak dite dhe lind.
1.DION
2.ALVI
Jepni pergjigjet tuaja.
FLM
DION
ALVI
Pershendetje te gjitheve
Nese mund te me ndihmoni duke dhene medimin te gjithe ju kush nga emrat ju pelqen me shume, DION apo ALVI per nje femije mashkull qe dhe pak dite dhe lind.
1.DION
2.ALVI
Jepni pergjigjet tuaja.
FLM
Votoj Alvin me duket emer me i bukur.Te rroje djali.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mua me pelqen emri DION me shume....
Te dy emra te bukur, te shkurter, lehte shqiptohen, por s'ua di kuptimin.
M'i sqaron dot, te lutem!
Une per cunin tim qe do linde nga fundi i majit kam zgjedhur emrin Ard, nga emri Ardian (fis Ilir), emer i shkurter (nje rrokesh), shqiptohet lehte, dhe eshte me prejardhje ilire...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
E ke myt alienated emer tamam shqiptar patriot alienesh je...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
une Votova per emrin ALVI!! megjithate si emer do ishte me kuptimplote Albi,ARDI!!
kurse DION per mu nuk ka ndonje kuptim!!
DION eshte me i vecante...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Dion mėr plak
mos lexo kta qė nuk dinė gram nga historia... vetėm analfabetėt nuk e dinė se ēa ishte Dioni...
na urdho..
dhe leje fare atė emrin tjetėrNė kėtė kohė Skopa,nė krye tė gjithė forcave etole, pėrshkoi Thesalinė, hyri nė Maqedoni duke kaluar prishi tė korrat e Pierrisė, bėri shumė plaēkė dhe nė kthim iu drejtua Dionit. Hyri menjėherė nė kėtė qytet qė e kishin zbrazur banorėt, shkatėrroi muret, banesat, gjimnazin, dogji portikėt qė rrethonin tempullin, shkatėroi gjithė kushtimet qė kishin sjellė pėr zbukurimin e faltoreve ose pėr nevojat e veta besimtarėt qė mblidheshin kėtu pėr panairet dhe, mė nė fund, pėrmbysi gjithė shtatoret e mbretėrve...
Polyb, Historiae, IV, 62, f. 55, Ilirėt dhe Iliria nė autorėt antikė. Toena, Tiranė 2002
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dragut : 13-03-2008 mė 12:47
met than drejten, asnjoni nga keto sme pelqen, ka shum emra me te bukur shqip, sdi nga i gjeni kta emra palidhje :S
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt