Close
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 222
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Zombi je e mire fare,
    Cimo,
    Per te kuptuar Zombin, e kam kollaj une dhe jo vetem qe e kuptoj...eshte kenaqesi ta shoh ka kalon rrezaton pjekuri,mencuri dhe maturi(dhe nuk flas per politike ketu,
    por per gjykime te drejta ne pergjithesi)...
    I kuptoj edhe ata te pakuptueshmit bile, jo vetem qe me ka mesuar shkolla jete POR edhe shkolla profesionle.
    Eh, njeritjetrin e kuptojme shume mire e di pseendjet e medha mendojne dhe kuptojne njesoj,JO mendjemedhenjte..lol

Tash se fundi edhe posti-funkcioni me ben te flas prej nje pozite me lart,apo e ke ne ankand ministrine time!?

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 24-03-2008 më 16:51
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Wizard Maska e Urban
    Anëtarësuar
    09-08-2007
    Vendndodhja
    Tetovë, Monkeydonia
    Postime
    72
    mu 1 ministri pa resor ! pune hiq - pare plot
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace !

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Bili99 vazhdo me punen ti, neqofte se kerkon interpelance dikush per punen tende do ta shqyrtojme dhe marim vendim. Deri tash mire je duke e cu ministrine vetem duhet te jeshe ne nje vije me qeverine dhe presidentin

Urban, zakonisht ministrite pa resor kajne me shume pune, besom. Kujtohu edhe njehere per postin

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    TetovaMas diplome falso ke

Tigrimelara si duket krejt punet une i bej ketu keshtu qe ndjej fuqi e fuqia sjell diktature

Hej cimi ballisti tetoves !! ha,ha,ha, Diploma ime eshte s,ikur diploma e Goce Dellcevit ,para se te lindi e kame diplomuare bile bile kame shkruare edhe libra,
    Ne raste se s,ju pelqene diloma ime kame mundesi te behem edhe mjeke se shume pazarlleqe me perfitime te medha po behen ne ate fare spitali e Tetoves (pazarin e hajvanatit) ha,ha,

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    [QUOTE=Alienated;1863713]Je i sigurte qe do te mjaftojne e s'do kerkosh tjera me???[/QUOTE]

Hej Alienated !!! he,he,he,

Sekretareshat mundesishte te jene maqedone, kurse valixhen (kuferin ) me euro ka mundesi per kompromise .

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    [QUOTE=jay-jay;1863847]
    Raj be ataj se du na celish "kafet" ne bogovaj, cegran teka tike taj masi ke mbaru nbullgari
    [/QUOTE]

hej,hej,hej, Jay -jay ...........!!!! Me qene se keto te BDI, se ,i mbyellen kaffet, barat e nates,prej asaj dite kurre une te emerohem njdonje fare ministri (mistreci) per atdhedashurine qe shume me mungon ,do te ju a beje te mundshme qe """mishi i bardhe""" mos te kete inflacion,pore te jete i lire s,a qe cdo kushi te kete mundesi te provon shijen e tije , ha,ha,ha,

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    ..Koken e japim poziten s'e japim...apo ndryshe popullin e japim pushtetin s'e japim..
    ky sllogani fundit nuk e di sa shkon se harrova ne popullin perfaqsojme!

Per TeovaMas,
    me planprogramin qe paske ,dhe me kualifikimin "shkenca politike" absolutikisht duhet te kete vend ne cdo strukture udheheqese shteterore per Ty.
    hej hej hej ..... Aqe i shkolluare qe jame kurre diten e pare fillova punen ne zyren time ,sekretaresha erdhi ne zyre dhe me tha ::: Zoteri minister erdhi nje telefaxs ne dhomen ,zyren tjeter !! Une s,i minister i popullit, me nje ton humane i thashe : Zyra ime do te jete e hapur per te gjithe ,thuaj telefaxit le te hyne mbrenda,.......... sekretaresha e ngrate shkoi duke qeshur ha,ha,ha,ha,

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    S,imbas mundesive kisha kerkuare qe te formojme edhe Keshillin Kordinues.
    Keshilli Kordinues i shqipetareve (partive shqipetare ) per ndryshe munde te jape edhe nje mundesi per afrimin,bashkimin e fondit ,monetare kombetare atedhetare,ha,ha,ha,ha,

Mos te harojme per te qene Keshilli Kordinues me aktiv, me deomos duhet te formohet organi me i larte eksekutiv ........rrjeti i kacakeve, dilinxhijve ,hajduteve ,dhe pordhvecave
    .

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

bukur TeovaMas,

Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin
    hej hej hej ..... Aqe i shkolluare qe jame kurre diten e pare fillova punen ne zyren time ,sekretaresha erdhi ne zyre dhe me tha ::: Zoteri minister erdhi nje telefaxs ne dhomen ,zyren tjeter !! Une s,i minister i popullit, me nje ton humane i thashe : Zyra ime do te jete e hapur per te gjithe ,thuaj telefaxit le te hyne mbrenda,.......... sekretaresha e ngrate shkoi duke qeshur ha,ha,ha,ha,
    ke qene shume aktiv ,dhe ke qene i kendshem gjitheashtu.Sekretareshen e paske gjet te kualifikuar..Jam kurioz per madhesine e zyres se ministrit, kur te vijne 10 faksa,dhe 24 e-maila a do ti nxeje...
    Edhepse jam treguar si fer per ministrine time..te porosis te rrishe larg se dukesh qe je nje i kualifikuar,nuk kam qef te hyme ne shamate.
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    ke qene shume aktiv ,dhe ke qene i kendshem gjitheashtu.Sekretareshen e paske gjet te kualifikuar..Jam kurioz per madhesine e zyres se ministrit, kur te vijne 10 faksa,dhe 24 e-maila a do ti nxeje...
    Edhepse jam treguar si fer per ministrine time..te porosis te rrishe larg se dukesh qe je nje i kualifikuar,nuk kam qef te hyme ne shamate.
    Hej bili 99 !! Une personalishte jame alergjik per sekretaresha te shkolluara ,sepse atyre me se shumti ju intereson karriera. Per mua s,i minister (mistreci) kame nevoje per nje sekretareshe me kembet e gjata ,eventualishte floket e gjata deri ka mesi i belit,

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. Berisha të ikë, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •