Close
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 222
    Postimi i me siperm nga Modesti te fshihet me modestine e duhur.

i/e regjistruar Maska e Yrref
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Yjesia Arusha e Madhe
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga Modesti Lexo Postimin
    Shoh se këtu bëni gara cili do të ja qëllon më së miri shakasë së tij! Të gjithë qenkeni talent për shaka! Zaten skeni faj, jemi bërë të gjithë pjesë e së përditshmes ku dominon shakaja sepse nuk jemi në gjendje të bëjmë REVOLUCION për përmisimin e jetës sonë politike, sociale, shoqërore!

Ky pra është patriotizmi jonë që aq shumë e reklamojmë në këngë e vjersha!!! Aq sa edhe me një pjesë të tokës tonë e cila nesër mund të quhet Iliridë edhe zyrtarisht bëjmë shaka! Ashtu jemi ne, kur skemi çka bëjmë "lëvizim derën" duke bërë shaka vend e pa vend, të na kalon koha!!! Dhe të gjithë po t'i pyesish se pse jemi kështu si jemi, të gjithë do thonë se ai tjetri është fajtori, ne nuk mund të bëjm shum se ai ka ushtri me vete, kot e kemi ne edhe po të duam! Po të shkosh në mëngjez t'i kërkosh këto shakaxhi të internetit në shtëpi përgjigja është e prerë: "Është duke fjetur" , të njejtën përgjigje e ke edhe në drekë e pas dreke, aty diku ka akshami mund që t'a gjesh të zgjuar! Patriot se jo mahi!

Ju mendoni se ne me këso shakaxhi do bëjmë shtet? Ju mendoni se nuk na ka mbetur tjetër problem prandaj merremi me shaka, ju mendoni se kështu ne do ngremë kokë? Jo të nderuar! Me shakaxhi nuk ndërtohet as kombi as shteti, me këso lloj njerëzish ne gjithmonë do e marrim rrugën e gurbetit, dhe do shkojmë atje ku ka seriozitet, ku ka zhvillim, ku ka më pak shakaxhi, se atje jeta është më e mirë, më e pasur, më e rehatshme!

Nuk më vjen aspak keq që ua prisha muhabetin. Ju jeni ato që tërë kombin e keni lënë mbrapa duke u marrë me shaka, ndërsa kulmi të pikon kur bie shi, pyetesh se çka do të kesh për të ngrënë, po po ka në mesin tuaj që nuk kanë as për të ngrënë e futen në internet të bëjnë shaka! A nuk ju vjen pak turp? Dhe ju mendoni se kështu përparohet? Dhe ju mendoni se kështu do t'ju ndihmon Allahu? Jo! Allahu nuk e ndihmon atë që nuk don të ndihmon veteveten. Po të kishe punuar sipas rregullave që kërkon Allahu të siguroj se shumë më pak shakaxhi do ishe dhe shumë më përpara ekonomikisht do ishe. Kjo të mungon.

Nuk më vjen keq që ua prisha kuvendin

O sot duhet të jemi serioz o kurr?
    Sec ma kujtove nje kenge qe thote keshtu disi: Vuajtjet e tyre per komb jane pa nda/kur t'folsh me ta te duket vetja shká. Flet shume mire qe te te rradhise ne sajfat e ketyre te pervuajtureve per komb qe ceshtjen kombetare e kane bere prone private, duke marr me kete rast guximin qe te jene edhe prokurore, edhe gjykates, edhe mbrojtes, edhe sulmues. Sipas teje, gjithe ata qe i thurrin lavd humorit, shakase, spiritualitetit qenkerkan shakaxhi, antikombetar, retrogard etj. Asnjehere s'kam pyetur ndokend ketu se cka eshte me profesion, apo cili ka qene kontributi i tyre per ceshtjen kombetare. Por, ma merr mendja se ne mesin e ketyre shakaxhinjeve, qe aktualisht jane ministra, ka edhe nga ato qe kane dhene nje sadaka, kane kontribuar sadopak per ceshtjen kombetare duke qendruar ketu, sepse keshtu kane qene me afer qe te strehojne ndonje vella, moter apo femije te tyre kur ishte nevoja (1999), kane shkrepur ndonje plumb kur ishte nevoja (2001), apo punojne ndonje pune te dobishme aktualisht dhe, ne kohe te lire i japin vetes liri qe te bejne ndonje shaka. Askush s'ka te drejte qe ta ndaloje humorin. Besoj se as feja nuk e ndalon! Apo?!
    Ndaj, nese nuk mund te kycesh ne ndonje ndeje ku behet humor, shko te dhoma tjeter dhe shaji partite politike. Besoj se nuk do te marrin per antikombetar. Mos u friko nga ky "titull". Askush s'ka te drejte te ta ngjese kete nofke, ashtu sic na ngjet ti neve.
    Rrofte humori!
    MAKTUB

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Cimo ka vend ketu edhe per mua ?

Dua te behem minister i sportit

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Te lumte Ferry. Pajtohem me te gjitha ato qe ke thene. Ne te gjithe kemi nevoje per pak çlodhje psiqike, pak humor!

Si shperblim per Ferry-in do te lejojme pak nepotizem, ngaqe je me i ndershmi ketu, do te te lejojme te marresh per sekretareshe ate Boren apo Fjollen, si quhej?
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e Yrref
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Yjesia Arusha e Madhe
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Te lumte Ferry. Pajtohem me te gjitha ato qe ke thene. Ne te gjithe kemi nevoje per pak çlodhje psiqike, pak humor!

Si shperblim per Ferry-in do te lejojme pak nepotizem, ngaqe je me i ndershmi ketu, do te te lejojme te marresh per sekretareshe ate Boren apo Fjollen, si quhej?
    S'do te me kish bere dem ky lloj nepotizmi me kete Boren dhe Fjollen, por cka do te thote ai Modesti pastaj?! Do te na leshoje fatven (apo fetfane, sic i thote populli). Flm per respektin. Do te jem vigjilent ndaj cdo sulmi te opozites qe do te vij per kete Qiviri, edhepse vet jam ne doreheqje.
    Ku eshte zedhenesi per keso situatash krize? Ku eshte qendrimi i Qivirise?
    MAKTUB

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Per Modestin,
    I nderuar Modesti, si nje veshtrim nga nje perspektive tjeter shoqerore pjeserisht ka kuptim.

Si akuze e pergjithesuar me paragjykim( te gjithe kuvendaret ketu ne kete teme ,me nje fjale tallen me kombin) eshte gjykim i gabuar.

Si rilindasit , dhe atdhetaret e flakte, shkrimtaret e tradites kombetare dhe shume njerez te mire kane ruajtur dhe kultivuar kuptimin per humorin.(Ali Asllani, Nonda Bulka..etj)
    Jo vetem qe perdoret edhe si nje kritike shoqerore, si per negativitetet e mentalitetit ashtu per postet dhe politiken ne pergjithesi POR eshte mire edhe per shendet.
    Une e kuptoj nje kendveshtrim si ai i Modestit dhe kjo ne fakt me ofron dhe nuk me largon nga Modesti,..une besoj ne kendveshtrime prej kendesh te tjera kur ato jane nga keqardhja dhe halli kombetar.Por, nuk kuptoj akuzen eparagjykuar pa njohur kuvendaret.
    Ne dallojme ne stilin jetesor, ne qendrime, ne parime jetesore dhe si temperament edhe perfundimisht si personalitete..
    Qe e ke thene nga halli une e kuptoj ashtu dhe nuk te paragjykoj per ndryshe,megjitheqe sado i vuejtun qe te jeshe Ti dhe sado i vuejtun qe eshte populli qe i takojme, pak humor na ben mire edhe kur tallemi me vetveten.
    Ta thote ty vllacko Ministri i Shendetsise, dhe une e di qe Ti je kombetar dhe nuk e kontestoj atdhedashurine tende.

Ferry,
    Me pelqeu shkrimi, argumenti. Qe dmth nje pikeveshtrim tjeter nga ai i Modestit,dhe me shije pa e fyer kundermendimtarin...BRAVO.
    ( angazhimi im ne Forum eshte per kete menyre te avansimit ne komunikim:edhe kur ti shajme personalitetet qe diskutojme, rrymat politike, edhe shoqerine, fenomene...edhe kur te kemi qendrime diametralisht te kunderta---Ti lejojme luksari vetvetes per te gjitha POR JO TE SHAJME NJERITJETRIN-Ketu perfundon kuvendi tek personalizimet.)
    Kete bile mund ta sanksiononi me nje ligj kushtetues.LIGJ per NE:
    Qeverine Virtuale(qe ne fakt eshte edhe ligj ne Forumin Shqiptar,por nuk respektohet sa duhet)

Per Zombi:
    Per shkak qe Ferry ka mbrojtur Qeverine ke votuar qe ti lejohet zgjedhja e sekretareshave..apo e ke quajtur te ndershem qe nenkupton se nuk do ti keqPerdori..?

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 31-03-2008 më 16:53
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Meqe zv.Ministrat i zgjedhim vet ateher publikisht do i kerkoja AngryAngel te jet zv.Ministre e Pushtetit Lokal

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Opozita ku eshte,ka ndonje ketu a jo.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Opozita ku eshte,ka ndonje ketu a jo.
    Konsolidohet, akoma bejne lufte kush do jete Kryetari, e dini si jemi ne Shqiptaret, te gjithe te paret jemi.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Kuptohet si gjithmone te paret mendojm se jemi po vendin edhe te fundit nuk e meritojm keshtu qe i beje thirje opozites me sakt kryetarit te tyre te del ne nje debat televiziv me kryetarin tone.

I nderuar kryetar a te kemi per debat a jo?????
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. Berisha të ikë, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •