If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Hahahaha kjo ngase kishte lojtar te Juventusit atyps: moderatoret mos te na len gjera te shpifura ne ket teme![]()
Ca jan kto ekipe kshu e bab MILANI i han te gjith sic e thot edhe maska ime![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Gigli: Liga e Kampionėve ėshtė prioritet
Presidenti i Juventusit, Giovanni Cobolli Gigli, thotė se qėllimi kryesor i skuadrės sė tij do tė jetė qė tė arrijė sa mė lartė nė Ligėn e Kampionėve.
“Juventus do tė mundohet tė shkojė sa mė lartė qė mundet nė Ligėn e Kampionėve, dhe njėkohėsisht dėshirojmė tė jemi nė njėrin vend nga maja e listės nė Serie A. Objektivi ynė ėshtė qė tė kualifikohemi pėrsėri nė Evropė sezonin qė vjen”.
“Skuadra ėshtė nė njė formė tė mirė. E kam pėrcjellė ‘Trofeo Tim’, ndėrsa mė kanė lėnė pėrshtypje tė gjithė lojtarėt dhe mėnyra e ndjekjes sė taktikave tė trajnerit”, ka thėnė Gigli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ps: AnGeL_DeViL po ai berluskoni juaj cfar synimesh ka ? per champions league sbehet llaf ė :P
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Ju hajeni Zenit St. Peterburgun se ne UEFA CUP e keni vendinCa jan kto ekipe kshu e bab MILANI i han te gjith sic e thot edhe maska ime
Natyrisht te gjitha klubet qe marrin pjese ose kane pasur gjasa te marrin pjes ne Ch.L (Perfshire edhe Tiranen) e kane prioritet ate pasi eshte liga me e forte europiane.Gigli: Liga e Kampionėve ėshtė prioritet
EMIRATES CUP
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Flori : 02-08-2008 mė 19:26
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Urime per Fitoren , Gol i bukur![]()
Krijoni Kontakt